Martyna** Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [FONT=Times New Roman]Witam wszystkich ;)[/FONT] [FONT=Times New Roman]Mam na imię Martyna i jestem szczęśliwą właścicielką Mei, która jest u nas w domu od maja. Jak była malutka, to niestety chorowała i niezbyt mogła cieszyć się „dzieciństwem”. Obecnie ma prawie 7 miesięcy i jest radosnym psiakiem, który uwielbia biegać po lesie i ganiać za ptakami hehehe A oto kilka jej zdjęć ze spaceru z koleżanką rówieśniczką ;D[/FONT] Później dodam jakieś zdjęcia Mei okruszka ;P Quote
przeszlus Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Jaki suczydełek słodziutki :) Ona jest złoto biała czy biała ? Gdzie mieszkasz ? Napisz coś o niej :) Quote
Martyna** Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Część Przeszlus :)) Mieszkam w Gorzowie Wielkopolskim. Moja suczka Meia jest biała, ale ma na ogonie plamkę czarną i trochę ciemnych włosków na głowie hehehe Obecnie jestem w trakcie poszukiwania ludzi z okolic Gorzowa lub Gorzowa, którzy są zainteresowani uprawianiem sportu razem z psem ... Może znasz jakieś osoby z tych rejonów, które mają husky?? Quote
przeszlus Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 niestety ale nie :) wpisz w google forum o husky pierwszy wynik tam na pewno ktoś jest :) Quote
Recommended Posts