Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marlenka obiecuję wątkiem się interesować, ale naprawdę nie jestem w stanie pomóc finansowo. Suce z mojego podpisu pomoże min. skarbonka sterylkowa. Czy Sonia tam jest zgłoszona?

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wszpasia napisał(a):
marlenka obiecuję wątkiem się interesować, ale naprawdę nie jestem w stanie pomóc finansowo. Suce z mojego podpisu pomoże min. skarbonka sterylkowa. Czy Sonia tam jest zgłoszona?

Nie jest zgłoszona :(

Posted

marlenka napisał(a):
Nie jest zgłoszona :(

Może warto? Ja pierwszy raz korzystam z ich pomocy i otrzymałam ją szybciutko, bo suka wysoko w ciąży, ale chyba dziewczyny pomagają zawsze jak mogą.

Posted

Porobie suni ogloszenia, ale ostatnio robie to z fascynujący spowolnieniem, bo nie wyrabiam w pracy, a tylko tu moge je zrobic, juz i tak szef widzial zdjecia psow na pulpicie...

Posted

olena, ale mala ma juz pakiet ogloszen - jak bedziesz robila to sprawdz gdzie, bo szkoda twojej pracy i szefa ;) (zeby go nie trafilo jak znowu zobaczy zdjecia psow)
nikky na bazarku zrobila - w poscie 114 jest lista

Posted

kakadu napisał(a):
no to zaraz ja zglosze w takim razie!
gdyby sonia byla w ciazy to by poszlo szybko!

zgloszona, tylko trzeba ustalic czy ona w tej ciazy jest czy nie...
da sie jakos?

Obiecuję w czwartek wszystkiego sie po południu dowiem i napisze .

Posted

wszpasia napisał(a):
Skarbonka sterylkowa odpowiedziała czy dorzucą coś do tej sterylizacji?

niestety nie, ale mysle, ze sie nie ma co dobijac o odpowiedz, bo nie wiemy czy to bedzie aborcyjna czy zwykla;

marlenko odlicz z dochodow soni te dzisiejsza wizyte u weta (jesli nie od razu, bo pewnie te 22 zlote nie wystarcza, to jak wplyna pieniazki)

bazarek powoli sie kreci, na razie jest 15 zlotych za basseta ;)

Posted

no to wielkie szczescie, bo zazwyczaj roznica w cenie jest spora...
jak juz sie dogadasz z wetem to po prostu daj znac (cena, termin itd) - wtedy sie bede dobijac o refundacje; tylko pamietaj, ze niezbedna bedzie faktura...
wkleje moze z watku sterylizacyjnego:

Procedura sterylkowo - fakturowa
- jeśli są pieniądze, nie obowiązuje kolejka - ciachacie sunie
- jeśli wet zgodzi się czekać na przelew, wystawiacie fakturę na Stowarzyszenie Sandomierskie (dane wyżej) i podajecie konto lecznicy, fakturę ślecie do mnie
- jeśli wet chce gotówkę, zakładacie pieniądze, to wysyłając do mnie (adres niżej) oryginał faktury dołączacie kartkę z numerem konta tej osoby, która wyłożyła pieniądze
- jeśli refundacja jest 75% to zaraz po otrzymaniu zwrotu na konto za zabieg, Wy odsyłacie te 25% na konto SSPZ

Zgłaszający sukę muszą podać koszt i miejsce zabiegu, oraz wstawić link do wątku.
Faktura musi być wystawiona na Stowarzyszenie.
Przesłana ma być wraz z kartką z numerem konta na mój adres:
Karina Gajek
ul. Gołębicka 47
27-600 Sandomierz

Posted

marlenka napisał(a):
Kurcze własnie mój wet nie bardzo chce faktury wystawiać :(

Mój w ogóle nie wystawia, bo jest na ryczałcie, cokolwiek to znaczy.. i zawsze jak potrzebuję to wystawia mi rachunki. Właśnei na wąstku skarbonki zapytałam, czy może być taki rachunek zamiast fakturki.