Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bozenka zabrala dzis Bąbelka do siebie.To sunia.Je ladnie z miseczki zmiksowane jedzonko,jest malenka jak chomiczek a u cioci zostanie poki domek sie nie znajdzie.Ale pilnie potrzebny bo nasza Bozenka to aniol ale aniol bardzo zapracowany.

Posted

Bozena zadzwonila dzis ze nie moze trzymac szczeniaczka:-(
Maluszek wyladowal wiec u Doroty,ktora ma 5 duzych doroslych psow w malym mieszkanku w bloku.
Bardzo,bardzo prosimy o Allegro dla malutkiej.Dzis wstawie foto.

Posted

Aniu ja moge wystawić malca na allegro tylko musisz mi napisać co ma być w tej aukcji, jakiś chwytliwy opis szczeniorka i kontakt do Ciebie telefon, mail (może być na PW).

Posted

Aniu to czekam na śliczne zdjecia maluszka i jakiś tekścik. Teraz doczytałam, że szczeniak nie jest u Ciebie więc podaj kontakt albo do Ciebie albo do osoby u której malec przebywa.

Posted

Ania-tygrysiczka napisał(a):
Kruszynka jest w Radomiu u Doroty.

jakby były tam jakies problemy i piesek nie mógł zostac to tymczasowo mógłby pomieszkac u mnie.

pczywiscie przez problemy rozumiem nie Dorote, ale ew.niezadowolenie psich współlokatorów.

Posted

Pipi jest strasznie chudziutka.Wymiotuje robalami i wychodza z niej calymi tabunami z obu koncow.Biedactwo,robale zjadają ją po prostu.Zostala odrobaczona.Musi byc dobrze.