Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Isadora :)? Czy Ty jesteś z Woli? Idziesz do tych Państwa na wizytę czy ja :)? Ja chętnie odstapię ;) jak możesz, bo mi z Ursynowa daleko z lekka ... Ale jak nie możesz to pojadę...

Posted

Aha, spoko :) fakt nie znam Woli w ogóle, choć Warszawianka jestem, hehe :)
Zakochana w swoim Ursynowie :) Nie ma sprawy, następnym razem się wybiorę :)

Posted

Napiszcie koniecznie jak wypadła wizyta przedadopcyjna. Gdybym nie miała dwóch parówek to już byłby mój. Zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia. Gdyby potrzebna była pomoc do sprawdzania domków przed adopcją mogę służyć pomocą na terenie szeroko rozumianej północno-zachodniej części Warszawy :-)

Posted

trist_ana napisał(a):
Napiszcie koniecznie jak wypadła wizyta przedadopcyjna. Gdybym nie miała dwóch parówek to już byłby mój. Zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia. Gdyby potrzebna była pomoc do sprawdzania domków przed adopcją mogę służyć pomocą na terenie szeroko rozumianej północno-zachodniej części Warszawy :-)

Parówek nigdy dość, hehehe, jestem tego zdania :)

Własnie, czekamy na wieści, pewnie wizyta mocno popołudniowa :)?

A ja południowej części Wawy ;)

Posted

Paulina78 napisał(a):
Parówek nigdy dość, hehehe, jestem tego zdania :)

Własnie, czekamy na wieści, pewnie wizyta mocno popołudniowa :)?

A ja południowej części Wawy ;)

gdybym mieszkała w domu to byłby u mnie bo wychodzę z takiego samego założenia jak Ty, że nigdy dość parówek :D plan mieszkania w przyszłości w domu jest. plan przygarniania serdelków również :D

Posted

Dziś Dzekuś pojechał do nowego domku, który wczoraj został sprawdzony przez Isadorę:) Będzie mieszkał na woli w bloku, na 7 piętrze ale w bloku jest oczywiście winda także kręgosłup na tym nie ucierpi. W domku na razie jest troszkę wystraszony, nie chciała, żebym wychodziła i w ogóle było mu smutno, ze go opuszczam ale myślę, ze da radę:) Na razie niestety robi tylko kupę a siusiu ma blokadę ale myślę że jutro się już wyluzuje:)

Posted

Super wiadomość! Na Woli Dżekuś będzie gość - a sława jego z pewnością niebawem ogarnie i sąsiednie dzielnice! :) Pracuję na Woli, może kiedyś spotkam te cudaśne uszyska...

Posted

Ja rozmawiałąm z Domkiem Dżękusia. Nie zapytałam o imię ale zapytam bo u nich psiaki zawsze miały imię na K. Państwo do mnie dzwonili bo zostawiłam im wizytówkę zapraszając do kontaktu gdyby były problemy. Obiecałam być z nimi w kontakcie, mieszkam i pracują "po trasie). Jak się oswoi porobię mu trochę fotek.

• 4 months later...