Nutusia Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Isadora7 napisał(a):Te jego uszy rozbrajają Pofrunie na nich do cud-miód domku! :) Quote
P78 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Isadora :)? Czy Ty jesteś z Woli? Idziesz do tych Państwa na wizytę czy ja :)? Ja chętnie odstapię ;) jak możesz, bo mi z Ursynowa daleko z lekka ... Ale jak nie możesz to pojadę... Quote
megii1 Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 Isadora powiedziała że zwizytuje Państwa - będzie pewnie szybciej i to jej okolica:) Bardzo dziękuję i Dorocie i Paulinie za chęć pomocy:) Quote
P78 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Aha, spoko :) fakt nie znam Woli w ogóle, choć Warszawianka jestem, hehe :) Zakochana w swoim Ursynowie :) Nie ma sprawy, następnym razem się wybiorę :) Quote
trist_ana Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Napiszcie koniecznie jak wypadła wizyta przedadopcyjna. Gdybym nie miała dwóch parówek to już byłby mój. Zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia. Gdyby potrzebna była pomoc do sprawdzania domków przed adopcją mogę służyć pomocą na terenie szeroko rozumianej północno-zachodniej części Warszawy :-) Quote
P78 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 trist_ana napisał(a):Napiszcie koniecznie jak wypadła wizyta przedadopcyjna. Gdybym nie miała dwóch parówek to już byłby mój. Zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia. Gdyby potrzebna była pomoc do sprawdzania domków przed adopcją mogę służyć pomocą na terenie szeroko rozumianej północno-zachodniej części Warszawy :-) Parówek nigdy dość, hehehe, jestem tego zdania :) Własnie, czekamy na wieści, pewnie wizyta mocno popołudniowa :)? A ja południowej części Wawy ;) Quote
Nutusia Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Tyle tu fajnych Ciotek do przefajnego psiaczka zagląda, że może któraś zechce zajrzeć na nasz bazarek z różnościami dla domu? :) http://www.dogomania.pl/threads/195381-Wszystkiego-po-trochu-%29czyli-fajne-rzeczy-do-domu.-Bazarek-dla-chorej-Toski-do-4.11. Quote
megii1 Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Wizyta będzie dopiero jutro koło 16:) A póki co nietoperek nadal plusuje - jak dla mnie psi ideał:) Quote
trist_ana Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Paulina78 napisał(a):Parówek nigdy dość, hehehe, jestem tego zdania :) Własnie, czekamy na wieści, pewnie wizyta mocno popołudniowa :)? A ja południowej części Wawy ;) gdybym mieszkała w domu to byłby u mnie bo wychodzę z takiego samego założenia jak Ty, że nigdy dość parówek :D plan mieszkania w przyszłości w domu jest. plan przygarniania serdelków również :D Quote
Nutusia Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 No zaraz, Dżekusiowi póki co do parówki dalekoooooo - no, chyba, że jest w typie berlinki! :) Quote
megii1 Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 Dziś Dzekuś pojechał do nowego domku, który wczoraj został sprawdzony przez Isadorę:) Będzie mieszkał na woli w bloku, na 7 piętrze ale w bloku jest oczywiście winda także kręgosłup na tym nie ucierpi. W domku na razie jest troszkę wystraszony, nie chciała, żebym wychodziła i w ogóle było mu smutno, ze go opuszczam ale myślę, ze da radę:) Na razie niestety robi tylko kupę a siusiu ma blokadę ale myślę że jutro się już wyluzuje:) Quote
P78 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Super, że wszystko się udało :)! Jakby co to mam fotki nowinki, jeśli się zmieści u Ciebie :) Tylko maila nie mam Twojego :( Quote
Awit Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Wspaniale, nie będzie spaceru by ludzie się za takim cudakiem nie oglądali:-) Quote
Nutusia Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Super wiadomość! Na Woli Dżekuś będzie gość - a sława jego z pewnością niebawem ogarnie i sąsiednie dzielnice! :) Pracuję na Woli, może kiedyś spotkam te cudaśne uszyska... Quote
Mika31 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 wszystkiego dobrego mały w nowym domku!! Quote
Wet-siostra Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 To się nazywa ekspresowa adopcja! :-) Quote
Isadora7 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Ja rozmawiałąm z Domkiem Dżękusia. Nie zapytałam o imię ale zapytam bo u nich psiaki zawsze miały imię na K. Państwo do mnie dzwonili bo zostawiłam im wizytówkę zapraszając do kontaktu gdyby były problemy. Obiecałam być z nimi w kontakcie, mieszkam i pracują "po trasie). Jak się oswoi porobię mu trochę fotek. Quote
Nutusia Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Koniecznie dajcie znać co słychać u... K-Dżekusia! :) Quote
mrs.ka Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 zapraszam na nowy bazarek na starachowickie bezdomniaki [FONT=Arial Black]JESIENNO-ZIMOWA KOLEKCJA[/FONT] http://www.dogomania.pl/threads/1956...8#post15653528 Quote
trist_ana Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 co u Dżekusia? są jakieś zdjęcia z nowego domku? :-) Quote
Recommended Posts