Funky Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Kochani, już zgłupiałam czytając te wszystkie wpisy. Zagubiłam się w gąszczu biednych psiaków :( Wyjaśnijcie mi, błagam, gdzie jest sunieczka i do kogo mam pisać w sprawie ewentualnej adopcji. Ja muszę się o parę spraw dowiedzieć i pogadać, i nie chcę jeszcze nic obiecać, ale kocham tę mordę od momentu, kiedy ją zobaczyłam! Proszę o kontakt tu, albo na priv:) Quote
E-S Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 [quote name='Funky']Kochani, już zgłupiałam czytając te wszystkie wpisy. Zagubiłam się w gąszczu biednych psiaków :( Wyjaśnijcie mi, błagam, gdzie jest sunieczka i do kogo mam pisać w sprawie ewentualnej adopcji. Ja muszę się o parę spraw dowiedzieć i pogadać, i nie chcę jeszcze nic obiecać, ale kocham tę mordę od momentu, kiedy ją zobaczyłam! Proszę o kontakt tu, albo na priv:) Funky, do mnie :) zdrapka@onet.pl Sunia jest pod Lublinem w schronisku, nie napiszę gdzie tu publicznie na wątku, bo jeszcze ktoś ją zabierze na łańcuch :( Quote
Funky Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 No to piszę :) Za kilka minut odbierz pocztę :) Quote
E-S Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Funky napisał(a):No to piszę :) Za kilka minut odbierz pocztę :) OK, a byłabyś zainteresowana jej adopcją ? Quote
leni356 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='E-S']Funky, do mnie :) zdrapka@onet.pl Sunia jest pod Lublinem w schronisku, nie napiszę gdzie tu publicznie na wątku, bo jeszcze ktoś ją zabierze na łańcuch :( Ewa, zarezerwuj ją w schronisku na siebie. Znasz kierownika to może się zgodzi, niech jej nie wydają nikomu innemu Quote
wieso Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 no to jest nadzieja ze sunia szybko znajdzie domek....trzymam kciuki... Quote
E-S Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 leni356 napisał(a):Ewa, zarezerwuj ją w schronisku na siebie. Znasz kierownika to może się zgodzi, niech jej nie wydają nikomu innemu OKI, z samego rana dzwonię. Teraz już za późno. SMS nic nie da bo on myli psy ... ech ... PS. z rezerwacją nie ma problemu, zarezerwowałam wcześniej Balbinkę. Quote
Funky Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Napisałam już mail i wysłałam. Tak, ja rozpatruję całkiem poważnie adopcję. Wszystko opisałam :) Quote
Funky Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Ja w końcu tez :smile: Nie idzie mi to zbyt wprawnie, jeszcze dochodzą emocje :-D Poza tym jeszcze nie jestem do końca zaprzyjaźniona z tym forum i rozumiem chyba tylko połowę jego działania :D Quote
E-S Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Jestem z Funky w kontakcie mailowym, uważam, że da dobry dom i serce Mikusi. Jutro spróbuję zorganizować jakoś transport do Lublina z nią, Matrioszko ? Nie będę miała możliwości z powodu pracy korzystać z komputera czy telefonu, ale przekażę info którejś z Was, żeby wpisała tu na wątek, Bo Funky nie wytrzyma normalnie ! :D Do zo. Quote
Funky Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 No nie wytrzymam :-D Już, zamiast spać, to oglądamy w kółko z mężem jej zdjęcia, a trzeba wstać o 6:30 :/ Ale przecież ta moja bida może tam marznie?! Jeszcze ponad tydzień... Już ją kocham jak nie wiem co! Quote
E-S Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Wytrzymaj Funky, ja się zbieram do roboty i jadę, dam znak As-co, Matrioszce albo Lady, to napiszą co ustaliłam. Quote
Funky Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Jasne, że wytrzymam :) Ty, natomiast, wygoń precz tę anginę! Buziaki :* Quote
as_ko Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Mikusia trzymaj się piesku...może już niedługo Cię stamtąd zabierzemy :) Quote
Funky Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 as_ko napisał(a):Mikusia trzymaj się piesku...może już niedługo Cię stamtąd zabierzemy :) Hahaha, nie MOŻE tylko NA PEWNO :)))))))) Już w przyszłym tygodniu! Quote
matrioszka2 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Przed chwilą rozmawiałam z E-S; z kierownikiem ustalone, że na jutro zostaną przygotowane jej dokumenty i Mika zostanie przez E-S zabrana , zawieziona "na przegląd" oraz do psiego SPA.Wszystko pod kontrolą. Quote
Andzike Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 matrioszka2 napisał(a):Przed chwilą rozmawiałam z E-S; z kierownikiem ustalone, że na jutro zostaną przygotowane jej dokumenty i Mika zostanie przez E-S zabrana , zawieziona "na przegląd" oraz do psiego SPA.Wszystko pod kontrolą. No nie mogę - SUUUUPER !!!! Fantastycznie !!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Funky Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Ojejej! Zemdleję! Jestem taka szczęśliwa :)))) Dziękuję!!! Co do szczegółów rozliczenia za SPA i innych dupereli będę pisać z Ewą mailem. Pozdrawiam wszystkie Ciotki :* Quote
E-S Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 To już wszystko wiecie :D Trzymajcie kciuki, żebym się wyrobiła z pracą bo jak będzie tak jak dzisiaj to masakra .... Czwartek, piątek jestem służbowo poza Lublinem. Quote
LadyS Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Świetnie, bardzo się cieszę! Sunia idzie do DS już? Quote
Funky Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 ladySwallow napisał(a):Świetnie, bardzo się cieszę! Sunia idzie do DS już? TAAAAAK :)))))))))) To będzie moja druga mała córunia <3 Quote
LadyS Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Funky napisał(a):TAAAAAK :)))))))))) To będzie moja druga mała córunia <3 O, no to super :) Quote
Recommended Posts