Jump to content
Dogomania

Wystraszona, mała, kudłata sunia Mika w typie hawańczyka - już w DS u Funky !!! :D

Recommended Posts

Posted

Kochani, już zgłupiałam czytając te wszystkie wpisy. Zagubiłam się w gąszczu biednych psiaków :(
Wyjaśnijcie mi, błagam, gdzie jest sunieczka i do kogo mam pisać w sprawie ewentualnej adopcji. Ja muszę się o parę spraw dowiedzieć i pogadać, i nie chcę jeszcze nic obiecać, ale kocham tę mordę od momentu, kiedy ją zobaczyłam! Proszę o kontakt tu, albo na priv:)

• Replies 234
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Funky']Kochani, już zgłupiałam czytając te wszystkie wpisy. Zagubiłam się w gąszczu biednych psiaków :(
Wyjaśnijcie mi, błagam, gdzie jest sunieczka i do kogo mam pisać w sprawie ewentualnej adopcji. Ja muszę się o parę spraw dowiedzieć i pogadać, i nie chcę jeszcze nic obiecać, ale kocham tę mordę od momentu, kiedy ją zobaczyłam! Proszę o kontakt tu, albo na priv:)

Funky, do mnie :) zdrapka@onet.pl
Sunia jest pod Lublinem w schronisku, nie napiszę gdzie tu publicznie na wątku, bo jeszcze ktoś ją zabierze na łańcuch :(

Posted

[quote name='E-S']Funky, do mnie :) zdrapka@onet.pl
Sunia jest pod Lublinem w schronisku, nie napiszę gdzie tu publicznie na wątku, bo jeszcze ktoś ją zabierze na łańcuch :(

Ewa, zarezerwuj ją w schronisku na siebie. Znasz kierownika to może się zgodzi, niech jej nie wydają nikomu innemu

Posted

leni356 napisał(a):
Ewa, zarezerwuj ją w schronisku na siebie. Znasz kierownika to może się zgodzi, niech jej nie wydają nikomu innemu

OKI, z samego rana dzwonię. Teraz już za późno. SMS nic nie da bo on myli psy ... ech ...

PS. z rezerwacją nie ma problemu, zarezerwowałam wcześniej Balbinkę.

Posted

Ja w końcu tez :smile: Nie idzie mi to zbyt wprawnie, jeszcze dochodzą emocje :-D
Poza tym jeszcze nie jestem do końca zaprzyjaźniona z tym forum i rozumiem chyba tylko połowę jego działania :D

Posted

Jestem z Funky w kontakcie mailowym, uważam, że da dobry dom i serce Mikusi. Jutro spróbuję zorganizować jakoś transport do Lublina z nią, Matrioszko ? Nie będę miała możliwości z powodu pracy korzystać z komputera czy telefonu, ale przekażę info którejś z Was, żeby wpisała tu na wątek, Bo Funky nie wytrzyma normalnie ! :D

Do zo.

Posted

No nie wytrzymam :-D
Już, zamiast spać, to oglądamy w kółko z mężem jej zdjęcia, a trzeba wstać o 6:30 :/
Ale przecież ta moja bida może tam marznie?! Jeszcze ponad tydzień...
Już ją kocham jak nie wiem co!

Posted

as_ko napisał(a):
Mikusia trzymaj się piesku...może już niedługo Cię stamtąd zabierzemy :)

Hahaha, nie MOŻE tylko NA PEWNO :)))))))) Już w przyszłym tygodniu!

Posted

Przed chwilą rozmawiałam z E-S; z kierownikiem ustalone, że na jutro zostaną przygotowane jej dokumenty i Mika zostanie przez E-S zabrana , zawieziona "na przegląd" oraz do psiego SPA.Wszystko pod kontrolą.

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Przed chwilą rozmawiałam z E-S; z kierownikiem ustalone, że na jutro zostaną przygotowane jej dokumenty i Mika zostanie przez E-S zabrana , zawieziona "na przegląd" oraz do psiego SPA.Wszystko pod kontrolą.

No nie mogę - SUUUUPER !!!! Fantastycznie !!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

Ojejej! Zemdleję! Jestem taka szczęśliwa :)))) Dziękuję!!!
Co do szczegółów rozliczenia za SPA i innych dupereli będę pisać z Ewą mailem.
Pozdrawiam wszystkie Ciotki :*

Posted

To już wszystko wiecie :D
Trzymajcie kciuki, żebym się wyrobiła z pracą bo jak będzie tak jak dzisiaj to masakra ....

Czwartek, piątek jestem służbowo poza Lublinem.