Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Witajcie. Dopiero zalogowalam się chociaż dogo czytam juz od dawna.
I...... troche się przestraszylam,bo tez chce kupić szczeniaka shiba. Przeczytałam juz wszystko co jest w internecie na jego temat, hodowle, Wasze forum i nie bardzo rozumiem odpowieź Tattoi, które ma nawiasem mówiąc pieknego shibasa.

Posted

Bo kto- poważnie myśląc o kupieniu psa- wydaje takie oświadczenie?
Albo inaczej- jakiej niby odpowiedzi się spodziewa? Że zgłosi mu się kilku hodowców i powie: "ja mam, ja mam, kup ode mnie"?
Gdyby napisał "myślę o kupnie shiby, prosze o namiary na hodowców i na linki do informacji" - czy coś w tym stylu-to co innego.
Pozdrawiam-

• 1 month later...
Posted

Tattoi napisał(a):
Taak? A kto Ci go sprzeda, ciekawam bardzo...
hurtownie sa bardziej w Czechach niż u nas, a i tez nie zawsze...baranie.

I ty znasz jakasz hurtownie w Czechach? Ja nie !!! I myszle, źe akurat kolo shib tego trocha znaje :roll:
I nawed niemyszle, źe to jest tak zabardzo zle napisane, niewidze na tym nic zlego. Dla czego bym niemogla normalnie wyslac odpoweidz, źe naprz. oczekuje taki i taki miot i moźe u mie szcz. kupic? ;)

Posted

Tattoi napisał(a):
Bo to nie bazar. Może u Ciebie kupić. Ustaw się w kolejce do sprzedawania. :shake:

Ja nie musze stac w źadnych kolejkach :eviltong: I pytalam o te hurtownie, jak nieumis napisac cos kontretnego na ten temat, to wogule niepisz !:angryy:

Posted

Nie złość się- w tym rzecz, że dobry hodowca nie musi stać w kolejkach, bo to do niego jest kolejka. Dlatego ten post o kupnie szczeniaka uważam za głupi.
Przecież wiesz dobrze, że nie napiszę na forum o hurtowniach. Ty też nie napiszesz.
Mogę Ci powiedzieć na wystawie, jak się spotkamy.
Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt:-)