Shania Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Schronisko....on tam jest..piękny, cudowny..tylko..starszy, czy nie ma już szans na dom???? Iron łaknie człowieka, cieszysię ze spacerów, z tych krótkich chwil wolności, bardzo pragnie tego czasu poświęconego tylko jemu...kilku minut..czy do końca życia ma zostać w schronie???? Dlaczego??? Bo nie ma kilku lat mniej??? Zaadoptuj..daj domek.. Irona powinna zaadoptować osoba, która nie posiada innych psów Quote
Shania Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Może damy mu jakies imię/???jakieś propozycje? Quote
Brysio Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 o prosze;) widze, ze Shania prężnie dziaała;) juz nowy wątek;);) super!! imię? hmmm może Bonito? a ile on ma lat? Quote
Shania Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 około 8-10 może..spoko Bonito fajnie, zmienię tytuł na Bonita:) Quote
akile Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Kochany psiak, choć raczej do domu bez innych psów. Mimo, że starszy, bardzo silny i posturą robi wrażenie. Trzymam kciuki za szybkie znalezienie domku :) Quote
Brysio Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Kurcze te zdjęcia się nie nadają do ogłoszeń muszą byc bardziej z bliska zrobione. W sobote musimy zrobic nowe Quote
Shania Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 to zróbcie, bo mnie w sobotę nie będzie..własnie jemu i teju suni husky:) Quote
Shania Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 hop aniołku, czekamy na nowe fotki Quote
Shania Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 hopsaj, zawzięcie podnoszę..dałam mu na imię Iron(czyt.Ajron):):):) Quote
Brysio Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 kurcze ostatnio zmartwiła nas jedna rzecz. Mianowicie kiedy Angela wyprowadziła go z boksu utykał na tylnią łapkę i naglke się położył... po chwili wstał i wszystko bylo ok, poszedł na spacerek. Quote
Shania Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 rzeczywiście nie ciekawie..hmm, zobaczymy jak teraz będziemy...i hop do góry Quote
Shania Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 no własnie nie mam a robiłaś mu?? Quote
Brysio Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 no wyslalam Ci na maila.. nie doszło? sprawdzalas? hmmm... Quote
Shania Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 mam, dopiero sprawdziłam, wstawię:)dziękuję ciotka:) Quote
Shania Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Iron szybko na górę..mam wolne, wstawię Ci piekne fotki.....tylko daj mi troszke czasu,,..buziaki...ide spać, Tobie Ironku co tam bez Pana zostałes buziaki wielkie..... Quote
Shania Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 szybciutko na pierwszą..hop hop już Cię Ironku podaję na owczarki.. Quote
Angelika_Roser Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 [FONT=Comic Sans MS]BANERKI DLA CHŁOPAKA !![/FONT] Quote
Shania Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Jakie piękne...dziękuję Ci ślicznie...to ja jeszcze dla bokserka i amstaffa poproszę, jak możesz....zaraz zrobię mu wątek, ale to tylko jeśli nie kłopot... bokserek dopiero w sobotę będzie fotografowany...a amstaffa zaraz wkleję tutaj ..link do wątku i zdjęcia, ale czekam na odpowiedź, czy nie proszę za dużo... Te banerki dla Corgiego, to ja poprosiłabym np z innymi napisami, żeby każdy mógł wybrać...i sorki za kłopot, naprawdę jestem wdzięczna...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Angelika_Roser Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Napisz mi na priv konkrety tych napisów :lol: jeśli mogę choć tam tym biedactwom pomóc to bardzo chętnie bo to dla mnie przyjemność :loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts