Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Schronisko....on tam jest..piękny, cudowny..tylko..starszy, czy nie ma już szans na dom????
Iron łaknie człowieka, cieszysię ze spacerów, z tych krótkich chwil wolności, bardzo pragnie tego czasu poświęconego tylko jemu...kilku minut..czy do końca życia ma zostać w schronie????
Dlaczego???
Bo nie ma kilku lat mniej???
Zaadoptuj..daj domek..
Irona powinna zaadoptować osoba, która nie posiada innych psów

Posted

Kochany psiak, choć raczej do domu bez innych psów. Mimo, że starszy, bardzo silny i posturą robi wrażenie. Trzymam kciuki za szybkie znalezienie domku :)

• 2 weeks later...
Posted

kurcze ostatnio zmartwiła nas jedna rzecz. Mianowicie kiedy Angela wyprowadziła go z boksu utykał na tylnią łapkę i naglke się położył... po chwili wstał i wszystko bylo ok, poszedł na spacerek.

Posted

Iron szybko na górę..mam wolne, wstawię Ci piekne fotki.....tylko daj mi troszke czasu,,..buziaki...ide spać, Tobie Ironku co tam bez Pana zostałes buziaki wielkie.....

• 2 weeks later...
Posted

Jakie piękne...dziękuję Ci ślicznie...to ja jeszcze dla bokserka i amstaffa poproszę, jak możesz....zaraz zrobię mu wątek, ale to tylko jeśli nie kłopot...
bokserek dopiero w sobotę będzie fotografowany...a amstaffa zaraz wkleję tutaj ..link do wątku i zdjęcia, ale czekam na odpowiedź, czy nie proszę za dużo...
Te banerki dla Corgiego, to ja poprosiłabym np z innymi napisami, żeby każdy mógł wybrać...i sorki za kłopot, naprawdę jestem wdzięczna...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: