Andzike Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 mamanabank napisał(a):Leni, już wysyłam Wykastrowany piesek nawet panu bardziej pasował, bo w domu jest suczka. Gdzie jest ten piesek, kogo podawać do kontaktu? W Ostrowi Mazowieckiej, eve-w go widziała ;) Quote
mamanabank Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Pan się zainteresował tym psiakiem, odległość dla niego nie ma żadnego znaczenia, do kogo mam podać kontakt? Bezpośrednio do schroniska? Quote
Andzike Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 mamanabank napisał(a):Pan się zainteresował tym psiakiem, odległość dla niego nie ma żadnego znaczenia, do kogo mam podać kontakt? Bezpośrednio do schroniska? Nie, nie, poczekaj, zaraz zapukam do Ostrowi i wrócę :) Quote
mamanabank Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 No to czekam niecierpliwie :-) AniaiJanek błądzą gdzieś po wsiach w drodze po Mambę :-) :-) :-) Quote
Andzike Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 mamanabank napisał(a):No to czekam niecierpliwie :-) AniaiJanek błądzą gdzieś po wsiach w drodze po Mambę :-) :-) :-) I zabiorą Ci czarny diament... ;) Quote
leni356 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 mamanabank napisał(a):Pan się zainteresował tym psiakiem, odległość dla niego nie ma żadnego znaczenia, do kogo mam podać kontakt? Bezpośrednio do schroniska? zaraz odszukam numer Quote
Dzika_Figa Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Nie zdążyłam nawet poczytać sobie wątku Mamby porządnie, a ona już do domu? Żeby tak ze wszystkimi psami było... Quote
leni356 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 mamanabank napisał(a):Pan się zainteresował tym psiakiem, odległość dla niego nie ma żadnego znaczenia, do kogo mam podać kontakt? Bezpośrednio do schroniska? [FONT=Calibri, Verdana, Helvetica, Arial]wysyłam na pw [/FONT] Quote
mamanabank Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Andzike napisał(a):I zabiorą Ci czarny diament... ;) pojechała..... Boże mój no..... pojechała do Pana wysłałam kontakt w sprawie czarnusia. Quote
Andzike Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 mamanabank napisał(a):pojechała..... Boże mój no..... pojechała. Mamba:multi::multi::multi: Mamanabank :calus: No opowiadaj, Pani kochana, opowiadaj :cool3: Quote
mamanabank Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 nie mogę....... no dobra, mogę......... nie, no nie mogę. Jutro. Quote
Andzike Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 mamanabank napisał(a):nie mogę....... no dobra, mogę......... nie, no nie mogę. Jutro. Znam to... Trzymaj się kochana... Kto następny na DT u Biskupa??? :D :D :D :D :D :D Quote
mamanabank Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 No dobra, już trochę mogę :-) Poznałam naprawdę wspaniałych, dzielnych i pełnych serca dla zwierząt Ludzi, Małych i Dużych i w dodatku pełnego energii, żywiołowego jak cholera :-) psa, a raczej suczkę, Fridę :-) Jesteśmy w stałym kontakcie z AniąiJankiem, co dla mnie bardzo wiele znaczy, dlatego właśnie, mimo ogromnego zainteresowania Mambą (kolejne telefony dzisiaj, wszyscy czekają na polecenie innych psów, m.in. poszukiwana suczka, najlepiej z DT, do odpowiedzialnego domu w Warszawie), zdecydowałam się na Ten właśnie Dom. Aniu jesteś bardzo dzielna! Pewnie, że tęsknię za Mambą, to był naprawdę zaszczyt mieć taką suczkę w domu. Nawet nie o to chodzi, że zjawiskowa, ale jej charakter, to co mojemu Hyźkowi zajęło 60 powtórzeń, ona załapała w 2, a nawet w 1. Pierwszego dnia, przy pierwszym karmieniu, gdy sama zjadła łapczywie swoje jedzenia, próbowała wyjadać innym z miski, odizolowałam ją i już nie próbowała tego więcej robić, po jedzeniu siadała grzecznie i czekała, a może któreś coś zostawi :-) Na początku, gdy ją przywoływałam na dworze, nie miała pojęcia, że człowiek może ja wołać i w ogóle mówić do niej, nie reagowała. Po kilku dniach nauczyła się reagować i to nawet z radością. Cudownie patrzy się na taką przemianę. Właśnie rozmawiałam z Anią (po raz kolejny przez telefon, dziękuję Aniu) Mamba łazi po domu, zachwycona ilością psich zabawek, a Frida za nią, co to za stwór :-) Podczas rozmowy Mamba szczekała: "To już są teraz moje zabawki! Odczep się!" - do Fridy. Mamba na razie na koty nie zwraca żadnej uwagi, zabawki są teraz number one! Quote
Dzika_Figa Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Mamonabank, może taka suczka do tego domu w Wawie? http://allegro.pl/sliczna-slodka-i-bielutka-kropka-i1320350340.html Jest w DT, warunek spełnia... Może by tak tytuł wątku zmienić? Choć na DT jak już musicie być ostrożne...Bo biedna Mamba dalej w schronisku...;-) Czyli suczydło szęśliwe, happy end i w ogóle! Bardzo się cieszę! Quote
Romka Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Mamonabank, może taka suczka do tego domu w Wawie? http://allegro.pl/sliczna-slodka-i-bielutka-kropka-i1320350340.html Jest w DT, warunek spełnia... Może by tak tytuł wątku zmienić? Choć na DT jak już musicie być ostrożne...Bo biedna Mamba dalej w schronisku...;-) Czyli suczydło szęśliwe, happy end i w ogóle! Bardzo się cieszę! No już zmieniam tytuł...;) Quote
leni356 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Może najlepiej założyć wątek w dziale Przygarne? podobne suczki i pieski żeby polecać domkom. Mnie jeszcze przyszła na myśl Balbinka Quote
mamanabank Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Wątek jest dobrym pomysłem i też o tym myślałam ale z drugiej strony wszyscy chcą przejrzeć zdjęcia niezobowiązująco... Na razie wysłałam (w zależności od tego jakiego psa kto i gdzie poszukuje) Balbinę, Korę, Serwusa, Felka, Nelsona, Pufcię, białą Kropkę z powyższego linku, Florcię. Quote
Andzike Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 mamanabank napisał(a):Wątek jest dobrym pomysłem i też o tym myślałam ale z drugiej strony wszyscy chcą przejrzeć zdjęcia niezobowiązująco... Na razie wysłałam (w zależności od tego jakiego psa kto i gdzie poszukuje) Balbinę, Korę, Serwusa, Felka, Nelsona, Pufcię, białą Kropkę z powyższego linku, Florcię. Rewelacja, że Mamba jest w takim świetnym domu!!! Dziękuję za podsyłanie mojego szczurka:) Quote
mamanabank Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Na razie Mamba i Frida robią dantejskie sceny w domu, jak nie jedna zaczepia drugą to odwrotnie i tak prawie cały czas. Quote
Paula03 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Fajnie, że Mamba już w domciu ;) Bardzo się cieszę! :p Quote
Fela Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 mamanabank napisał(a):No to czekam niecierpliwie :-) AniaiJanek błądzą gdzieś po wsiach w drodze po Mambę :-) :-) :-) Przepraszam, przepraszam, że dopiero teraz się melduję! Kontakt w sprawie jamnikowatego psiaka poproszę do mnie: 889 174 935 lub do Magdy 512370424. Dzięki :-) Piesek jest w schronisku, ma ok. 3-4 lata, nie jest wykastrowany niestety (możemy jakoś się umówić na tę kastrację, kwestia do uzgodnienia - np. zabrać go wcześniej do Wawy i wykastrować). To taki trochę większy jamnikowaty psiak, na 1000 proent domowy. Bardzo czeka na dom. W schronisku jest też jego kopia w wersji mniejszej i młodszej, a my w hoteliku pod Warszawą też mamy coś w tym stylu, to znazy czarnego, jamnikowatego i bardzo eleganckiego chłopaka w wieku ok. 1 roku. Ale oczywiście tamten sierotek ma pierwszeństwo. Bardzo mi go żal, nie przestaje tęsknić za swoim domem, ale nikt się po niego nie zgłasza. To ta sierota: PS czy w Wałbrzychu była już wizyta pa, czy ewentualnie trzeba ją zorganizować? Quote
mamanabank Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Wczoraj wysłałam nr do pana z Wałbrzycha, wizytę trzeba zorganizować, mam nadzieję, że się do Was odezwie... zaraz wyślę, jeszcze raz info od Ciebie. Quote
leni356 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Fela, dostałaś smsa? Jak się pan odezwie to poproszę dziewczyny z Wałbrzycha o wizytę przedadopcyjną. Mam nadzieję że pan zadzwoni i się nie rozmyśli Quote
Fela Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Tak, dostałam, dzięki. Czekam w takim razie na telefon od pana. Bardzo bym chciała, żeby ten psiak znalazł szybko dom. On nie powinien być w schronisku. Quote
Recommended Posts