Romka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Mamba jest młodziutka, ma około roku a już zaznała poniewierki życia schroniskowego.Suczka musiała być blisko człowieka,ponieważ lubi być z ludzmi,nie boi się ich i szuka z nimi kontaktu.Mambę podrzucono do schroniska wraz z jej dziećmi(2 suczki,jeden piesek) pewnie była to jej pierwsza ciążą ponieważ suczka sama wygląda jak szczenię . Kiedy wolontariuszka rzuciła jej zabawkę suczka bardzo chętnie zaczęła się nią bawić,radosna i zadowolona.Mamba ma piękną sierść i jest ogólnie bardzo zadbanym psiakiem.Domek chyba dbał o suczkę...ale niestety jej nie kochał.SZUKAMY DOMKU DLA MAMBY.Suczka jest nieduża,łagodna i bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem.Choć bała się pierwszego kontaktu z wolontariuszami to potem nie chciała wracać do boksu.Mamba jest już po sterylizacji. MAMBA MA OGŁOSZENIA Quote
Romka Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Początkowo siedziały w kącie boksu,zaczepiały tylko Arktika,co nie podobało się Mambie,obszczekała młodzika ile wlezie...potem nie chciały wracać do boksu...Kudłate to dziewczynki...czarny gładkowłosy to chłopiec... Quote
Romka Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Mamanabank tekstu słodkiego potrzebujemy...wiemy tyle ile w opisie...;) Quote
Paula03 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Jakby dzisiaj był tekst to by dzisiaj były ogłoszenia :) Ale nie poganiam! Quote
mamanabank Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Mamba, prawdziwa perła w schronisku Mamba jest przepiękną średnią suczką. Ma zaledwie rok. Do schroniska trafiła wraz ze swoimi trzema szczeniętami.To nieprawdopodobne, że człowiek, który był jej właścicielem nie potrafił docenić ani jej uroku, ani łagodnego, wspaniałego charakteru. Skazał ją na poniewierkę, zimną budę i samotność wśród wielu psów, których los podzieliła. Mamba przejawia jeszcze cechy szczenięcia chętnie się bawi, poszukuje kontaktu z człowiekiem, jest ufna i przyjazna. Poszukujemy dla suczki dobrego domu i odpowiedzialnego opiekuna. Aktualnie do adopcji są również jej szczenięta, dwie suczki i jeden gładkowłosy piesek. Mamba przed adopcją zostanie wysterylizowana, warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej i zgoda na wizytę przedadopcyjną, w przypadku szczeniąt deklaracja sterylizacji/kastracji, gdy psiaki osiągną odpowiedni wiek. Kontakt w sprawie Mamby i szczeniąt....... Quote
mamanabank Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Czy macie jeszcze jakieś zdjęcia? zrobię od razu allegro. Quote
Paula03 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Tekst jest świetny! Jeszcze dzisiaj zacznę ją ogłaszać! Quote
Paula03 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Mam około 30 zdjęć, dodam je tylko muszę iść teraz z Kati na spacer. Poczekajcie ;) Quote
Paula03 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 mamanabank napisał(a):Poczekamy cierpliwie :-) Zaraz będą :) Się ładują :) Quote
kanna Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 ile sunia może mieć wys. w kłebie?...a ten gładkowłosy szczyl to chłopiec rozumiem... w jakim są wieku? Quote
Paula03 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 kanna napisał(a):ile sunia może mieć wys. w kłebie?...a ten gładkowłosy szczyl to chłopiec rozumiem... w jakim są wieku? Hmm, nie mam pojęcia ile ona może mieć w kłębie, ona jest malutka, sięga prawie do kolana. Tak ten czarny maluch to chłopiec i nie mam pojęciu w jakim są wieku, toż to jeszcze maluszki, bo ssały mleko z cyca :lol: Mam 3 filmiki, dodam je jutro jak znajdę trochę czasu :) Quote
Ploter Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 jestem jestem, melduję się w wątku:) śliczna! Quote
Recommended Posts