Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam na wątku kropka, niedawno nazwanego przeze mnie Feliks vel Felek -dziś został wyciągnięty ze schroniska w Częstochowie i jedzie do hotelu pod Gorzowem Wielkopolskim. Na razie wiadomo że psiak ma około 3 lat, nie jest agresywny, trochę wycofany, boi się niektórych ruchów, na dworze natomiast idzie śmiało, trochę ciągnie na smyczy i jest radosny. Test pt. ' kot' przeszedł pomyślnie, zero reakcji, dobrze dogaduje się z suczkami, jeszcze nie wiem jak z psami.
Kontakt w sprawie adopcji: Ola, tel. 502-780-120

A oto i Felek:

Posted

Wiewiórka napisał(a):
Wspaniały ale bardzo zamknięty w sobie pies.

Oj nie tak bardzo, jest kochany, jak sie gobrze podejdzie to zaczyna sie bawić piłką.. czasem boi sie gwałtownych ruchów itp, czuje sie niepewnie.

Posted

Wiewiórka napisał(a):
Wiem że jest kochany bo aż mi się łezka w oku zakręciła jak przekazywałam smycz panu Piotrowi;)

Ah, to Ty :) kurcze, nie zorientowałam się :) Napisz cos tam jeszcze- były jakies większe problemy?

Posted

Problemów nie było, dobrze że nie jest taki wielki bo musiały my go w 2 do ciopągu wnosić tak się bało biedactwo.
Dużo pił, apetyt też miał duży he he
Musiałyśmy się przesiąść bo zaciekle obszczekiwał swoje odbicie w szybie w drzwiach:P

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...