Sheltii Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Ale sobie popływała :) Super! Ja tylko czekam na słoneczko, to od razu pakuję suczydło do auta i jedziemy nad wodę :) Quote
Paula03 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Witamy się, my tu pierwszy raz! Od dłuższego czasu sobie was podczytuję, lubię patrzeć na wasze zdjęcia z frisbee czy agility. Świetnie wam idzie! Poza tym Nela jest świetna! :loveu: :loveu: Quote
Qeeriefire Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='Sheltii']Ale sobie popływała :) Super! Ja tylko czekam na słoneczko, to od razu pakuję suczydło do auta i jedziemy nad wodę :)[/QUOTE] Ona to kocha wode :D U nas na razie pada i pada. [quote name='Paula03']Witamy się, my tu pierwszy raz! Od dłuższego czasu sobie was podczytuję, lubię patrzeć na wasze zdjęcia z frisbee czy agility. Świetnie wam idzie! Poza tym Nela jest świetna! :loveu: :loveu:[/QUOTE] Witamy nowych gości :) Miło nam i dziękujemy. Jak na razie na agility nie mamy czasu, a przydałoby się poćwiczyć ;) Quote
Misia&Ruby Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Collie']Takie jeszcze dwa :) Jakie dwa jak jedno :D Świetne:) Quote
Qeeriefire Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='Misia&Ruby']Jakie dwa jak jedno :D Świetne:)[/QUOTE] Już są dwa :) Dziękujemy Quote
Qeeriefire Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='westie_justa']Piękne:loveu:[/QUOTE] Dziękujemy [quote name='Aleksandra95']a mi zdjęcia się nie pokazują ! :([/QUOTE] Nie mam pojęcia z jakiego powodu :( Quote
Qeeriefire Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='Aleksandra95']a chciałam obejrzeć. :([/QUOTE] może spróbuj odświeżyć stronę... Quote
taxelina Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 http://i53.tinypic.com/1z3qpl1.jpg Super! :loveu: Quote
Natalia&Cody Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Ale Nelcia ma super, może sobie w wodzie powariować. ;d Quote
Qeeriefire Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='deer_1987']http://i53.tinypic.com/1z3qpl1.jpg Super! :loveu: Dziękujemy [quote name='Silky123']Ale Nelcia ma super, może sobie w wodzie powariować. ;d Kiedyś to się wody bała :) [quote name='Paula03']http://i53.tinypic.com/1z3qpl1.jpg Genialne! Dziękujemy :eviltong: Quote
Natalia&Cody Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Collie']Kiedyś to się wody bała :)[/QUOTE] Jak to zmieniłaś ? ;d Quote
Qeeriefire Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='Silky123']Jak to zmieniłaś ? ;d[/QUOTE] Nic na siłę, zaczełąm przyzwyczajać, na początku ćwiczyłyśmy podchodzenie do brzegu morza i pózniej stopniowo co raz dalej ;) Quote
Qeeriefire Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='Silky123']łaał. :D Pozdrowionka dla Nelci. :loveu:[/QUOTE] Nela pozdrowiona i już po spacerze, albo dopiero :) Quote
Aleksa. Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 nie,niestety nie działa,to przez to,że w połowie dogo mam zablokowane.. :( Quote
Aleksa. Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 poszłam do koleżanki i widzę fotki.. :) super ! :D Quote
Qeeriefire Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='Aleksandra95']poszłam do koleżanki i widzę fotki.. :) super ! :D[/QUOTE] To dobrze, dziękujemy ;) Quote
Qeeriefire Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='deer_1987']a co tam u Niej slychac? :loveu:[/QUOTE] U nas pada, więc Nela śpi. W taką pogodę postanowiłam z Nelą powtórzyć wszystkie komendy, a przy okazji nauczyła się targetowania :) Quote
Recommended Posts