Qeeriefire Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 deer_1987 napisał(a):Wy pewnie z psiakiem byscie jechali? :) Jeszcze nie wiadomo ;) Rozeta napisał(a):Znalazłam Was i tutaj. Jak już wiesz, Nela to cudny psiak (: Witamy,witamy :) Dziękujemy Do poniedziałku mnie nie ma. Quote
taxelina Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Collie napisał(a):Jeszcze nie wiadomo ;) Mi troche dziwnie tak bez psa ale jak maja jechac a potem same siedziec w hotelu to bez sensu... Znam tez na przyszlosc psi hotel polecony przez pania od Valtera :) Quote
Natalia&Cody Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Collie napisał(a): Do poniedziałku mnie nie ma. o matulu .. będziemy tęsknić. Pozdrowienia dla Neli. :loveu: Quote
Qeeriefire Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 deer_1987 napisał(a):Mi troche dziwnie tak bez psa ale jak maja jechac a potem same siedziec w hotelu to bez sensu... Znam tez na przyszlosc psi hotel polecony przez pania od Valtera :) Tak pusto bez psa :D Nela jeszcze nigdy nie była w psim hotelu ;) Silky123 napisał(a):o matulu .. będziemy tęsknić. Pozdrowienia dla Neli. :loveu: Jade do Harrego i Kulki, zajmę się trochę nimi. Przeżyjecie i dziękujemy :) Do zobaczenia Quote
Natalia&Cody Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 to w takim razie pozdrów Harrego i Kulke. :D do zobaczenia w poniedziałek ! :) Quote
taxelina Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Collie napisał(a):Tak pusto bez psa :D Nela jeszcze nigdy nie była w psim hotelu ;) Nasze tez nie, a zawsze ten 1 raz jest najtrudniejszy bo nie wiesz czy tak samo sie psem zajma i dadza mu milosc :) dlatego warto sie pytac znajomych bo oni juz sprawdzili takie miejsca. tutaj sa typowe tzw przedszkola dla psow gdzie sie go zostawia tak jak dziecko jak sie pracuje. bo przepis mowi ze conajmniej co 6h powinnnas z psem wyjsc. ale sa tacy co by co 2-4h wychodzili bo mowia ze wiecej niz 4h to dorosly pies nie moze zostac sam... jesli ktos pracuje te 8h plus dojazd to takie cos moze byc okej jesli nie mozna na przerwie na lunch pojechac do domu. Ale np wlasnie jak pies 4h sam, potem wyjdzie, poten 4h sam to wg niektorych jest meczarnia dla niego... :roll: chcialabym zeby "tylko" tak meczyli psy w Polsce.. Wiadomo ze nie popiera sie 10h psa samego w domu bez siku ale tutaj sie w druga strone przesadza... Aha i nie mysl sobie ze jak sa dwa psy to moga wg tyvch ludzi zostac 4h + 4h... wtedy masz dwa SAMOTNE psy i tak... Quote
Qeeriefire Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 deer_1987 napisał(a):Nasze tez nie, a zawsze ten 1 raz jest najtrudniejszy bo nie wiesz czy tak samo sie psem zajma i dadza mu milosc :) dlatego warto sie pytac znajomych bo oni juz sprawdzili takie miejsca. tutaj sa typowe tzw przedszkola dla psow gdzie sie go zostawia tak jak dziecko jak sie pracuje. bo przepis mowi ze conajmniej co 6h powinnnas z psem wyjsc. ale sa tacy co by co 2-4h wychodzili bo mowia ze wiecej niz 4h to dorosly pies nie moze zostac sam... jesli ktos pracuje te 8h plus dojazd to takie cos moze byc okej jesli nie mozna na przerwie na lunch pojechac do domu. Ale np wlasnie jak pies 4h sam, potem wyjdzie, poten 4h sam to wg niektorych jest meczarnia dla niego... :roll: chcialabym zeby "tylko" tak meczyli psy w Polsce.. Wiadomo ze nie popiera sie 10h psa samego w domu bez siku ale tutaj sie w druga strone przesadza... Aha i nie mysl sobie ze jak sa dwa psy to moga wg tyvch ludzi zostac 4h + 4h... wtedy masz dwa SAMOTNE psy i tak... Udało mi się wejść i może będą zdjęcia :) Z jednej strony dobrze, a z drugiej zle. Właśnie jakby w Polsce były tylko takie problemy w sprawie znęcanie się nad zwierzętami :( Quote
taxelina Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 :) No wlasnie... tutaj sie w druga strone przesadza, ja nie uwazam ze pies moze tylko max 4h zostac sam... Quote
Qeeriefire Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Aleksandra95 napisał(a):No to dawaj foty ! ;) Chwila :D deer_1987 napisał(a)::) No wlasnie... tutaj sie w druga strone przesadza, ja nie uwazam ze pies moze tylko max 4h zostac sam... Jeżeli pies ma zapewnione zajęcie, wyszedł na spacer przez zostaniem i jest nauczony pozostawać w domu to nie widzę przeszkód Quote
Qeeriefire Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Pielęgnacja[/FONT] :loveu: [FONT=Franklin Gothic Medium] Tak wyglądały początki[/FONT] Quote
Qeeriefire Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 [FONT=Franklin Gothic Medium]I tyle sierści Nela straciła [/FONT]:evil_lol: [FONT=Franklin Gothic Medium]Efekt końcowy[/FONT] Quote
taxelina Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Widze ze macie to co my dla Sherry :) na niuni sie furmiator sprawdza :) Quote
Misia&Ruby Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 http://i55.tinypic.com/mtpapv.jpg Ślicznotka! I te spojrzenie :loveu: Quote
Yuveza Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Śliczna:):loveu: Hehe i kto by pomyślał że ona po terrierce szkockiej.. tylko po sierści chyba jest:eviltong: Quote
Qeeriefire Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Aleksandra95 napisał(a):śliczniasta:loveu: mało ! :D Dziękujemy, wystarczy tyle :D deer_1987 napisał(a):Widze ze macie to co my dla Sherry :) na niuni sie furmiator sprawdza :) Neli wypadają włosy cały rok, nie wiem, ale nawet czesanie nie pomaga :( Furminator ...może i nam się przyda Silky123 napisał(a):super wygląda jak ma mniej sierśći. :D Dziękujemy, ja tam nie widzę różnicy :eviltong: Misia&Ruby napisał(a):http://i55.tinypic.com/mtpapv.jpg Ślicznotka! I te spojrzenie :loveu: Dziękujemy ;) westie_justa napisał(a):Śliczna:):loveu: Hehe i kto by pomyślał że ona po terrierce szkockiej.. tylko po sierści chyba jest:eviltong: Dziękujemy :D Chyba nie, ale na pewno :) Quote
Qeeriefire Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Mam zdjęcia, ale Harrego i Kuli :loveu: Jutro wracam już na stałe.....chyba :evil_lol: Quote
Cavy Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Ojoj malutko tych włosów wyczesałaś :evil_lol: Tofikowi to wyrywam garściami dosłownie! :diabloti: W całym domu są te kłaki, w jedzeniu, w wannie, na pościeli, na firankach, dosłownie wszędzie, zwariować idzie :lol: Quote
baster i lusi Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Cavy napisał(a):Ojoj malutko tych włosów wyczesałaś :evil_lol: Tofikowi to wyrywam garściami dosłownie! :diabloti: W całym domu są te kłaki, w jedzeniu, w wannie, na pościeli, na firankach, dosłownie wszędzie, zwariować idzie :lol: dobrze ,że moje mają krótką ,bo też wszędzie jest jej pełno. Quote
Qeeriefire Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 baster i lusi napisał(a):dobrze ,że moje mają krótką ,bo też wszędzie jest jej pełno. Cavy napisał(a):Ojoj malutko tych włosów wyczesałaś :evil_lol: Tofikowi to wyrywam garściami dosłownie! :diabloti: W całym domu są te kłaki, w jedzeniu, w wannie, na pościeli, na firankach, dosłownie wszędzie, zwariować idzie :lol: Znam to, wszędzie są, a na łóżku to już nie wspomnę :D Quote
Qeeriefire Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Takie coś :eviltong: Momentami niewyraźne [video=youtube;bZ6dEq166Yo]http://www.youtube.com/watch?v=bZ6dEq166Yo[/video] Quote
Recommended Posts