Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='rashelek']Nie zadawaj głupich pytań :diabloti:[/QUOTE]
Nie ma głupich pytań :D

A tak poważnie - pewnie, że matura stresuje, ale jednak trzeba na to spojrzeć trochę inaczej... :p

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Wielkie dzięki dziewczyny za wsparcie :loveu:
Dzisiaj po matematyce, jestem zadowolona, o dziwo bardziej niż z polskiego. Potopu to ja się nie spodziewałam, ale czytanie ze zrozumieniem było fajne (pomijając pytania :razz:) A stresu nie było, stresu już chyba nie ma także w oczekiwaniu na małego :p Jutro ma w końcu dotrzeć wyprawka, więc wszystko w gotowości. Zdjęć niestety nie mam, może jakieś wygrzebię, a świeże jutro :eviltong:

Posted

No jak stresu nie ma to najważniejsze bo on potrafi naprawdę wiele zniszczyć :loveu:
Czekam razem z Tobą na malucha :grins: koniecznie pochwal się wyprawką jak dojdzie :)

Posted

W środę rozłożyła mnie grypa i przespałam całe dnie, nawet paczki z wyprawką nie miałam sił rozpakować. Ale plan dalej podtrzymany i dzisiaj w nocy wyjeżdżamy :multi: Dla małego zamówiłam podstawowe rzeczy, bo niestety mój budżet bardzo wyszczuplał :lol: A oto co przyszło:

Posted

Przyszłyśmy się przywitać i to widzę w odpowiednim momencie :D Papiś i to mojej ulubionej rasy :loveu: Także będę częstym gościem pewnie :lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']Szprotki i klateczka super. :D

Trzymamy kciuki za spokojną podróż :loveu:[/QUOTE]
Dzięki, udało się dojechać cało i zdrowo... powiedzmy :eviltong:
[quote name='Sonka95']Fajne rzeczy :loveu: :cool3:Ja pamiętam jak brałam Sonie to mało co miałam ;) wszystko praktycznie trzeba było kupić pierwszego dnia ;)[/QUOTE]
U nas pewnie też tak będzie :lol: Jak zajdzie potrzeba to coś się dokupi, na razie wszystko jest, więc jestem sama zaskoczona.

[quote name='maryg22']Przyszłyśmy się przywitać i to widzę w odpowiednim momencie :D Papiś i to mojej ulubionej rasy :loveu: Także będę częstym gościem pewnie :lol:[/QUOTE]
Hej :loveu: Wpadajcie częściej, jakby mały był niegrzeczny to zawsze chętnie pożyczę potwora :diabloti:
[quote name='Molowe']Świetna wyprawka :) Maluch jest już u Ciebie? :loveu:[/QUOTE]
[quote name='Panna Cotta']Czekam i czekam na tego szczeniora :loveu:
Nie zapomnij się pochwalić![/QUOTE]
Już jest, przysnęłam chwilę póki mały zasnął, ale już biorę się w garść :diabloti:

Posted (edited)

Jestem wrakiem człowieka dzisiaj, ale szczęśliwym wrakiem, bo mały wreszcie zasnął w klatce. :eviltong: Wróciliśmy dzisiaj o 5 nad ranem, 10 godzin jazdy, ale mały bardzo dobrze to zniósł (spanie, zabawa, kupka, siku, spanie, zabawa itd. :evil_lol:). Nie wliczając, że kilka razy gubiliśmy drogę i policjanta, choć w gruncie rzeczy życzył nam, aby szczeniak dobrze się chował i był nim zachwycony. Mały ma idealny charakter, odważny, zadziorny i ciekawski. No jak na terriera przystało! Nela dość szybko go zaakceptowała, choć pewnie nie sądziła, że z tym czyś małym białym wrócimy do domu. :diabloti:Już wiem, że rośnie mi mały diabeł. W trakcie postojów swoim cienkim szczekiem obdarowywał podejrzane mu osoby, ba, nawet warczeć mu się zdarzyło. Jak weszliśmy już do domu, to od razu zaczął latać z pokoju do pokoju, zwiedzając każde zakamarki, w kuchni przystanął i zaczął warczeć na... na jakże podejrzany płyn do płukania tkanin. Mały już łapie, że ma załatwiać się na podkłady, z resztą mając do wyboru cały pokój mądra psina wybrała coś prostokątnego niebieskiego :loveu: Mam kilka zdjęć z jazdy, ale musicie mi wybaczyć ich jakość, bo kamerę wzięłam, ale nie naładowałam i pozostał telefon.

Edited by Collie