Qeeriefire Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 deer_1987 napisał(a):Ale Nela Ci pomaga :loveu: Pomaga po swojemu :eviltong: westie_justa napisał(a):fajny filmik :D! Dziękujemy :) Quote
Qeeriefire Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 [quote name='Paula03']Ale się świątecznie zrobiło :D W końcu niebawem będą :evil_lol: FILMIK na poprzedniej stronie- tak żeby nie było:eviltong: Quote
paulaa. Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 super filmik, też chce takiego pomocnika! :D Quote
Aleksa. Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 super filmik.:loveu: Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku ! :loveu: Quote
Guest papillonek Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Haha Świetny filmik :loveu: dobrze ze Cię namówiła ;) Quote
Qeeriefire Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 Dziękujemy wszystkim ! i oczywiście życzymy Wam dobrze spędzonych świąt z pupilami. Quote
Misia&Ruby Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 :x-mas: [FONT=Garamond]Wesołych Świąt!!![/FONT] :tree1: Quote
Oscar Patric Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 ¯“- „„_„~՟՞՟-„ ¯“-„„~” „~” ““~„ ╬ ”՟՞ „~” ¯“-„ / \\ »̯̆« ⋮ / \ \ »̯̆« / \ \ »̯̆« »̯̆«»̯̆« /▂▂\/_______»̯̆«»̯̆«»̯̆« | o |_________\«»̯̆«»̯̆« | █ | ȖȖ ȖȖ |»̯̆«»̯̆«»̯̆« ▩▩̶̿ ̶̿ ̶̿ ̶̿ ̶̶̿̿▩▩▩▩▩▩▩▩▩ ---------( ---------) \ --------/ , ( --------\ ) / ---- .--`Y´--. ----|`·-----·´| Witam ----|`·::....´|Serdecznie i ----|`·::::..´|Świątecznie ----|`·:: )¯`·. ,·´¯) ----|`·:.( ♥ )..(♥ ) ----.·´♥¯`· (--)·´♥¯`·._ ---¯-.__.-·´( ♥ ) `·-.__.·´ --;;;----( ♥ );;;(♥ W tych dniach tak pięknych, oczekiwanych, gdzie gasną spory, goją się rany, życzę zdrowia, szczęścia, miłości, niech mały Jezus w sercach zagości. szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta. kochanej twarzy, co rano budzi a wokół szczerych, życzliwych ludzi. •°*”˜˜”*°•._˜”*°••°*”˜_.•*”˜˜”*°• ~~.*. RADOSNYCH ŚWIĄT . Quote
Patik Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Spóźnione Wesołych Świąt ,bo wczoraj weszłam na chwilę na neta i nie wytrzymałam za długo , stronki włączały się chyba z 5 min. w Wigilię tak samo :( Quote
Guest papillonek Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Wesołych świąt !!!:tree1::x-mas: Quote
Oscar Patric Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 nie wiem czy pisałam,ale filmik superrrrrrrrrrrrrrr:) Quote
Qeeriefire Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Wszystkim za życzenia pięknieeee dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Powiem szczerze, że o galerii zapomniałam, bo było kilka 'niewyjaśnionych' spraw. Niestety Tom,psiak,którego być może pamietacie,ponownie szuka domu :-( http://www.dogomania.pl/threads/208702-Tom-ofiar%C4%85-wandalizmu-barku-odpowiedzialno%C5%9Bci-i-bezprawia-SZUKA-DOMU-! Powiem szczerze, że trochę przez to wszystko zapomniałam o galerii jak i o innych tematach :oops: [quote name='unikatowydiament']nie wiem czy pisałam,ale filmik superrrrrrrrrrrrrrr:) :D Chyba była już o nim mowa, ale bardzo dziękujemy :p Quote
Natalia&Cody Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Co się stało, że Tom znowu szuka domu? :( Jak Wam idzie z Agi i z całą resztą? ;) Quote
Qeeriefire Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Silky123 napisał(a):Co się stało, że Tom znowu szuka domu? :( Jak Wam idzie z Agi i z całą resztą? ;) Na wątku mniej-więcej jest wszystko opisane i wydarzeniu na fb. Agi na razie w miejscu, że tak powiem, wracamy od wiosny, a aktualnie posłuszeństwo sobie przypominamy :) Quote
Natalia&Cody Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 My to samo w sumie. Myśle, że w tym tygodniu w weekend zaczne robić jakąś porządną hopke robić. ;) Quote
Qeeriefire Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Silky123 napisał(a):My to samo w sumie. Myśle, że w tym tygodniu w weekend zaczne robić jakąś porządną hopke robić. ;) Ooo z rurek PCV ? :) U nas pogoda do niczego, pada. Quote
Natalia&Cody Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 My jak wyszliśmy niedawno na spacer chwile pobiegaliśmy. Nie minęło nawet 15 minut i zaczęło tak padać...:( Myślałam o tym, ale raczej będę robić takie ładne z drewna. :D Quote
Qeeriefire Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Silky123 napisał(a):My jak wyszliśmy niedawno na spacer chwile pobiegaliśmy. Nie minęło nawet 15 minut i zaczęło tak padać...:( Myślałam o tym, ale raczej będę robić takie ładne z drewna. :D Nela nie lubi spacerów w deszczu właśnie, ale po deszczu jak najbardziej, dzisiaj było nurkowanie nosem w każdej kałuży :D Racja, pcv-ki są słabo wytrzymałe, a mam nadzieje, że się pochwalisz u Was jak zrobisz ;) ? Quote
Natalia&Cody Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 No oczywiście. :D Tylko nie wiem kiedy kupie farbe i jakie kolory ogólnie mam przeszkód zrobić, bo chyba wszystkie będę robić z drewna. ;) Quote
Recommended Posts