Qeeriefire Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Silky123 napisał(a):super filmik. :D :loveu: Dziękujemy :) Związku z tym,że zaczęła się już kolejna strona, to znowu :D [video=youtube;bZ6dEq166Yo]http://www.youtube.com/watch?v=bZ6dEq166Yo&feature=player_embedded[/video] Quote
Qeeriefire Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Misia&Ruby napisał(a):Świetny filmik, super Wam idzie! :) Dziękujemy :eviltong: Quote
Qeeriefire Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Aleksandra95 napisał(a):hej.:hand: fajny filmik .:) Dzięki i witaj :D deer_1987 napisał(a):Super jej to wychodzi! Zdjęcia stare, ale filmik nowy :) Quote
merrickmayfair Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Też chcę żeby Nelly umiała tak jak Nela ! zazdroszcze :D Quote
Qeeriefire Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 merrickmayfair napisał(a):Też chcę żeby Nelly umiała tak jak Nela ! zazdroszcze :D Zapiszcie się może niedługo do jakiegoś klubu agility :) ? Przy odrobinie pracy nauczy się i dziękujemy ;) Quote
Qeeriefire Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 chi23 napisał(a):Wy trenujecie w klubie czy tak sobie? My na razie tylko podwórkowo ;) Ale po wakacjach zapisujemy się na kursy. Quote
merrickmayfair Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Collie']Zapiszcie się może niedługo do jakiegoś klubu agility :) ? Przy odrobinie pracy nauczy się i dziękujemy ;)[/QUOTE] Mam właśnie taki zamiar :) ale Nelly troszkę za młoda jeszcze na tyle skakania, poczekam jeszcze z parę miesięcy :) Quote
Qeeriefire Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Niestety, wszystko zaczęło się walić, wczoraj dowiedziałam się,że zmarła bardzo bliska mi osoba, muszę sobie wszystko poukładać, bo jak na razie jestem w rozsypce... Przepraszam, ale będzie chwilowy brak zdjęć. Quote
Qeeriefire Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='deer_1987']Bardzo mi przykro :( Trzymaj sie![/QUOTE] Dziękuje :( Toma na pewno nie zostawię, bo wiem, że ta osoba tego by nie chciała. Quote
Misia&Ruby Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Collie']Niestety, wszystko zaczęło się walić, wczoraj dowiedziałam się,że zmarła bardzo bliska mi osoba, muszę sobie wszystko poukładać, bo jak na razie jestem w rozsypce... Przepraszam, ale będzie chwilowy brak zdjęć.[/QUOTE] Bardzo mi przykro. Trzymaj się... :( ----------------------------------------------------------------------------------------------- Wszystkiego najlepszego dla Neli z okazji Światowego Dnia Psa! Quote
Qeeriefire Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='chi23']Trzymaj się:glaszcze:[/QUOTE] [quote name='Misia&Ruby']Bardzo mi przykro. Trzymaj się... :( ----------------------------------------------------------------------------------------------- Wszystkiego najlepszego dla Neli z okazji Światowego Dnia Psa![/QUOTE] Dziękujemy Quote
Sheltii Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Cudnego masz piesia, również życzę aby wszystko się poukładało... Quote
Qeeriefire Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [FONT=Trebuchet MS]Nela była na wyjeździe[/FONT] :eviltong: Quote
Qeeriefire Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='Sheltii']Cudnego masz piesia, również życzę aby wszystko się poukładało...[/QUOTE] Witamy i bardzo dziękujemy ;) Quote
Recommended Posts