Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

papillonek to nie mój pies , przyjeżdzam do niego raz na dwa tygodnie , zdażało się , że co miesiąc.Nie każdy może "wyrabiać się " z wyjazdami poza miasto dzień w dzień :roll:
deer dziękujęmy , cudny nochal :D

Guest papillonek
Posted

[quote name='Collie']papillonek to nie mój pies , przyjeżdzam do niego raz na dwa tygodnie , zdażało się , że co miesiąc.Nie każdy może "wyrabiać się " z wyjazdami poza miasto dzień w dzień :roll:
deer dziękujęmy , cudny nochal :D

To zwracam honor, myślałam że Harry jest Twój :)

Posted

[quote name='papillonek']To zwracam honor, myślałam że Harry jest Twój :)[/QUOTE]

W galerii wszystko pisze :D
Nic się nie stało , właśnie dzisiaj wróciłam od psów , poćwiczyliśmy agility :)

Posted

[quote name='baster i lusi']i tak najlepiej psiakowi sie śpi:lol:[/QUOTE]
taki mały pies , a ja śpię na samym rogu, ale już od niedawna obowiązują zasady :evil_lol:

Posted

[quote name='Collie']taki mały pies , a ja śpię na samym rogu, ale już od niedawna obowiązują zasady :evil_lol:[/QUOTE]

ha ha może chciałabyś zamienić sie na moje spanie z dwoma wariatami:evil_lol:

Posted

[quote name='baster i lusi']ha ha może chciałabyś zamienić sie na moje spanie z dwoma wariatami:evil_lol:

Twoja dwójka jest większa i na dodatek dwójka , na pewno wygodnie Wam się śpi , szczególnie Lusi i Basterowi :diabloti:

Posted

Neo tez ma takie chwile wariactwa jak Nela :) tylko kiedy go chce przywolac albo jestesmy tuz tuz do opanowania komendy to jemu szajba odbija, kladzie sie na trawe i wierci sie i szczeka a potem gapi sie na mnie aby go podrapac po brzuchu. czasami to mam go ochote utluc za to :)

Posted

justa- Nela tu trochę wygląda na grubiutka :lol:
[quote name='ola&neo']Neo tez ma takie chwile wariactwa jak Nela :) tylko kiedy go chce przywolac albo jestesmy tuz tuz do opanowania komendy to jemu szajba odbija, kladzie sie na trawe i wierci sie i szczeka a potem gapi sie na mnie aby go podrapac po brzuchu. czasami to mam go ochote utluc za to :)[/QUOTE]

Psiakowi się nudzi , musisz lepiej skupiać jego uwagę na sobie ;)
Chyba każdy pies ma lub miał takie chwile :evil_lol:

A co z galeria Noego :razz:?

Guest papillonek
Posted

O faktycznie! :oops: Byłam pewna ,że to kośc :evil_lol:

Posted

[quote name='ola&neo']collie: dzisiaj ukroiłam mu kawał boczku i pociełam na kostki i do tego parówkę miał :) normalnie haustem mi smakołyki wyrywał :)
Miał ucztę , co prawda krotka :evil_lol:
A jak Wam idzie nauka komendy `cofaj` , działa ?

papillonek gdybym nie wiedziała tez bym tak pomyślała ;)

Guest papillonek
Posted

Nela tak go załatwiła :cooldevi:

Posted

[quote name='papillonek']Nela tak go załatwiła :cooldevi:[/QUOTE]
Tak , nie wiem co ona ma z tymi patykami. Znosi je prawie po każdym spacerze :lol!: