Jump to content
Dogomania

Schronisko w *RADOMIU* setki wpatrzonych w kraty oczu czeka na pomoc!

Recommended Posts

Posted

anita_happy napisał(a):
duza kwarantanna - na samym koncu przed agresywnymi

od strony izolatek, tak? (po tej stronie co Habuś?) jeśli tak to on tak ciągnie na smyczy, że mało co się nie udusi...

Posted

Skopiowałam sobie zdjęcia Tamarki i zrobiłam nowe ogłoszenia, na gumtree na razie nadal jest wyróżnione. Anita powiedz mi jeszcze bo na tych fotkach to ona jakaś taka wydęta jest, czy to tylko tak wyszło na zdjęciach, może ma robale?

Posted

:megagrin:

D O R K A napisał(a):
Hm... Twoi informatorzy jak zwykle Cię okłamali...
Po pierwsze nie było żadnej sprawy Cacka w sądzie i nikomu w tej sprawie nie postawiono zarzutów. Została umorzona na policji z powodu braku dowodów (niestety). Co do wiadomości , która jak piszesz szybko rozeszła się po Radomiu to też Cię okłamano, owszem stałam z pracownikiem ale z całą pewnością nie w charakterze jego adwokata.

A swoją drogą uważaj co piszesz bo możesz się narazić na konsekwencje karne rozpowszechniania fałszywych informacji

Myślałam, że z tymi groźbami zaczekasz przynajmniej do jutra. A Ciebie tak poniosło, że już przed 10 rano ich użyłaś. Nie jestem pierwszą osobą, której grozisz.:D Tak się Ciebie wystraszyliśmy, że moja mama przestaje czytać dogo, tata nie wychodzi przez tydzień z domu, a ja wylatuję w piątek za granicę :D I WSZYSCY Cię bardzo serdecznie pozdrawiamy :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

tula napisał(a):
Red to Kasumi juz Ci powie dla którego, dzięki:)
Dorka dzisiaj właśnie jak codzień przyszła do mojego Igorka pani z przedszkola i szła na piechotę, zanim doszła to dzwoniła do mnie że taki psiak z czymś na szyi siedzi na Wacyńskiej, pojechałam zobaczyć, ale żadnego psiaka nie było, znaczy był jeden juz u mnie na ulicy cały w dredach i może dlatego myślała że ma coś na szyi ale on biegał jak szalony, razem z jeszcze jednym. Jakiej wielkości jest dokładnie ten psiak, dr Sebastian mówił mi że dość duży. Od razu pojeździłam po okolicy w poszukiwaniach, ale nigdzie nie było psiaka z chorą łapą....jutro znowu pojeżdżę, mówiłam o nim wszyskim z rodziny, może ktoś go zauważy.

Mnie mówiono, że taki do kolana. Wyróżnia się w każdym razie bo wisi mu kołnierz i nie chodzi na łapę.

Posted

kasumi napisał(a):
który to boks i masz opis? :)

jest opis Monday

anita_happy napisał(a):

ok. 1,5 roku
niskopodwoziowa
wstydliwa i zagubiona w bidulowej rzeczywistosci
sunia urodziła w lesie 9 malcy...małe bezpieczne, a sunia w schronei
sterylkowa
waga ok 5/6 kg

tylko do domu,który pokaze, ze kochac mozna...ponad strach przed miłoscia

telefon do mnie 0 692 407 681

Pewnego dnia pojawiła się na świecie - malusia i słodka...wychowała ją ulic...dorosła...dołączyła do grona bezdomnych suczek...nadszedł dzień porodu - urodziła 9 malcy...wszystkie cechuje jeden ważny element wspolny - są to przedstawiciele rasy mix typu radiolokacja...małe są bezpieczne, część ma juz swoje rodziny...a ona...czym ona zasłużyła sobie na bidulową rzeczywistość???

Oto ona - dzielna sunia - waga piórkowa (5/6 kg), jak pokocha to na cale zycie...do jej serca trzeba trafić dażąc ja większą miłością i uczuciem niż sie uzyska...na początek..potem życie przed Wami...
oto ona - Luna
Pokochaj Lune - daj jej dom i rodiznę...dja się pokochac

dziękuję uzupełnilam

jak ktos coś wie więcej o pozostałych draniach nie opisanych to dawać

Posted

ja od Monday wrzuciłam tylko trzy psiaki chyba
może ten chłopiec co ma pecha by się nadał oddzielnie??????

kasumi proszę bardzo, wrzuć blani wątek w post drugi

lilith27 napisał(a):

aaaaaa
i pako i astro też to radomskie chłopaki
vide baner anhaty

Posted

anita_happy napisał(a):
ten to ma neifarta - a taki fajny pies
na siad - siada...
jak ciagnie na smyczy - starczy go tyknać - i uspokaja się

histeryk - lubi towarzystwo babek...sam popada w depresje

mam jego foty

to binki...z 15kwarantanny - albo już go przenieśli. Był razem z tą niby DONką

Posted

mestudio napisał(a):
Jeszcze raz zapytam, czy zrobić ktoremuś psiakowi wyróżnione allegro, widzę, że mają zbiorcze więc pytam czy zrobić jakieś oddzielnie.

Dziewczyny odpiszcie który psiak w największej potrzebie, dzięki Mestudio:)
Ja mam jeszcze zdjęcia paru psiaków, które kiedyś przesłała mi kierowniczka, ogłaszam je od dłuższego czasu, nawet jedna sunia była w Metrze ale niestety odzewu brak, potem wstawię fotki, może znacie te psiaki..
Mestudio a czy zastanawiałaś się może czy Bubu będzie mógł pojechać do Ciebie na DT?

Posted

kasumi napisał(a):
od strony izolatek, tak? (po tej stronie co Habuś?) jeśli tak to on tak ciągnie na smyczy, że mało co się nie udusi...
\\

Mowa o Binkim??? Tak???
Nie zauważyłam, żeby ciągnął. Jego Magda W wyprowadza,,...ma o nim jak najlepsze zdanie.

A co do ogłoszeń...wczoraj wieczorem robiłam na gumtree ogłoszenia psom, na maila dostałam potwierdzenie, że ogłoszenia aktualne, ale z gumtree mi je wywalili bez komentarza :(
Nie ma ich w moich ogłoszeniach:angryy:

Posted

Fabio nie pojechał do domu - komplikacje rodzinne....
kurcze...szkoda mi tej dziewczyny co po niego przyjechała, a rodzina ją szantażem wziela:/ szok

niby człowiek dorosły, ale jak rodzinny i czuły to sie podda...dziewczyna się poddała...
FABIO do adopcji nadal

p.s.
rodizna mieszka osobno, ale jak sie jest singiel to sie ze zdaniem rodziców liczy :/

Posted

Tula, przecież jest ustalone, że Bubu przyjedzie, czekam na małą Mini z Boguszyc bo ona była pierwsza w kolejce (prosiłam o przywiezienie jej już jakiś czas temu i cisza), ale napisałam, że czekam do tego weekendu.

Posted

Monday napisał(a):
\\

Mowa o Binkim??? Tak???
Nie zauważyłam, żeby ciągnął. Jego Magda W wyprowadza,,...ma o nim jak najlepsze zdanie.

A co do ogłoszeń...wczoraj wieczorem robiłam na gumtree ogłoszenia psom, na maila dostałam potwierdzenie, że ogłoszenia aktualne, ale z gumtree mi je wywalili bez komentarza :(
Nie ma ich w moich ogłoszeniach:angryy:

ja wczoraj edytowałam ogłoszenie Tamarki na gumtree, dzisiaj jakas osoba na maila wysłała mi info ze dodałam w złej kategorii, mimo że przez ostatnie kilka dni od wyróżnienia było cały czas w dobrej kategorii i nic sie nie działo. Dopiero po edycji, chociaż kategorii nie zmieniałam (nawet nie zauważyłam że można bo nigdy tego nie robiłam) coś sie porobiło i tez usuneli mi je:angryy: a miało jeszcze opłacone wyróznienie przez kilka dni. Napisałam do nich z reklamacją, zobaczymy czy uznają, jak tak to do tego ogłoszenia dodam jeszcze fabia, jak nie to zrobię nowe wyróżnione. Monday napisz do nich i zapytaj dlaczego usuneli Ci ogłoszenia.

Posted

jak ktos ma wolne rece - to poproszę o pare ogłoszeń dla tej suni..ja ja na fb i allegro wrzucam

kto pokocha...
będzie piękna...
jest mloda
już w swoim zyciu sie nacierpiała
Piękna sunia owczarka niemieckiego w schroniskowej klatce
kto chce spoglądać i cieszyć się z jej metamorfozy?
0 692 407 681
bezdomne.szydlowiec@wp.pl
sunia jest wysterlizwoana

Posted

rano internet jakoś dziwnie mi chodził i nic nie zrobiłam...
Anita ta ONka jest śliczna..., kiedyś na d.kwarantannie była Nadia (też ONka), ale takaaaa wychudzona, że masakra...a jak przynosiłam jej puszeczkę to jej ''kolega'' powarkiwał (chociaż jemu też coś rzuciłam) i przeganiał bidulinkę...teraz na bytowych siedzi, stłamszona przez inne...:(

Posted

kasumi napisał(a):
rano internet jakoś dziwnie mi chodził i nic nie zrobiłam...
Anita ta ONka jest śliczna..., kiedyś na d.kwarantannie była Nadia (też ONka), ale takaaaa wychudzona, że masakra...a jak przynosiłam jej puszeczkę to jej ''kolega'' powarkiwał (chociaż jemu też coś rzuciłam) i przeganiał bidulinkę...teraz na bytowych siedzi, stłamszona przez inne...:(

ja wiem, która to...to ona jest chyba takiej budowy - śmigła...w typie onka, a budowa charcika...
jak Dosia z Pabianic

Posted

wszystkie mają domy - dwa pojadą ze mna do wawy!! domy czekają

KTO jutor pociągniem pojedzie do WARSZAWY i na dworcu przekaże psiaki ??? kto chetny...
dwa malce wyadoptowane i siedzą w schronie - czekaja na mnie jak bede jechac do Wawy....a ja bede jechac w niedziele!!!!!!!!!!!!

Posted

przyszło mi coś do głowy
powoli zbliżają się święta
czy każda z nas może zrobić ręcznie kartką świąteczną
zrobimy bazar a dochód przeznaczymy na jakiegoś radomiaka w potrzebie (karma, leczenie, leki czy tam cooś)

Ania Ty podopiecznych możesz poprosić o zrobienie kartek