anita_happy Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 kasumi napisał(a):który to boks i masz opis? :) duza kwarantanna - na samym koncu przed agresywnymi Quote
kasumi Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 anita_happy napisał(a):duza kwarantanna - na samym koncu przed agresywnymi od strony izolatek, tak? (po tej stronie co Habuś?) jeśli tak to on tak ciągnie na smyczy, że mało co się nie udusi... Quote
tula Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Skopiowałam sobie zdjęcia Tamarki i zrobiłam nowe ogłoszenia, na gumtree na razie nadal jest wyróżnione. Anita powiedz mi jeszcze bo na tych fotkach to ona jakaś taka wydęta jest, czy to tylko tak wyszło na zdjęciach, może ma robale? Quote
anhata Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 :megagrin:D O R K A napisał(a):Hm... Twoi informatorzy jak zwykle Cię okłamali... Po pierwsze nie było żadnej sprawy Cacka w sądzie i nikomu w tej sprawie nie postawiono zarzutów. Została umorzona na policji z powodu braku dowodów (niestety). Co do wiadomości , która jak piszesz szybko rozeszła się po Radomiu to też Cię okłamano, owszem stałam z pracownikiem ale z całą pewnością nie w charakterze jego adwokata. A swoją drogą uważaj co piszesz bo możesz się narazić na konsekwencje karne rozpowszechniania fałszywych informacji Myślałam, że z tymi groźbami zaczekasz przynajmniej do jutra. A Ciebie tak poniosło, że już przed 10 rano ich użyłaś. Nie jestem pierwszą osobą, której grozisz.:D Tak się Ciebie wystraszyliśmy, że moja mama przestaje czytać dogo, tata nie wychodzi przez tydzień z domu, a ja wylatuję w piątek za granicę :D I WSZYSCY Cię bardzo serdecznie pozdrawiamy :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
D O R K A Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 tula napisał(a):Red to Kasumi juz Ci powie dla którego, dzięki:) Dorka dzisiaj właśnie jak codzień przyszła do mojego Igorka pani z przedszkola i szła na piechotę, zanim doszła to dzwoniła do mnie że taki psiak z czymś na szyi siedzi na Wacyńskiej, pojechałam zobaczyć, ale żadnego psiaka nie było, znaczy był jeden juz u mnie na ulicy cały w dredach i może dlatego myślała że ma coś na szyi ale on biegał jak szalony, razem z jeszcze jednym. Jakiej wielkości jest dokładnie ten psiak, dr Sebastian mówił mi że dość duży. Od razu pojeździłam po okolicy w poszukiwaniach, ale nigdzie nie było psiaka z chorą łapą....jutro znowu pojeżdżę, mówiłam o nim wszyskim z rodziny, może ktoś go zauważy. Mnie mówiono, że taki do kolana. Wyróżnia się w każdym razie bo wisi mu kołnierz i nie chodzi na łapę. Quote
D O R K A Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 anhata napisał(a):I WSZYSCY Cię bardzo serdecznie pozdrawiamy :diabloti::diabloti::diabloti: Dzięki za pozdrowienia:bye::bye::bye: Quote
lilith27 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 kasumi napisał(a):który to boks i masz opis? :) jest opis Monday anita_happy napisał(a): ok. 1,5 roku niskopodwoziowa wstydliwa i zagubiona w bidulowej rzeczywistosci sunia urodziła w lesie 9 malcy...małe bezpieczne, a sunia w schronei sterylkowa waga ok 5/6 kg tylko do domu,który pokaze, ze kochac mozna...ponad strach przed miłoscia telefon do mnie 0 692 407 681 Pewnego dnia pojawiła się na świecie - malusia i słodka...wychowała ją ulic...dorosła...dołączyła do grona bezdomnych suczek...nadszedł dzień porodu - urodziła 9 malcy...wszystkie cechuje jeden ważny element wspolny - są to przedstawiciele rasy mix typu radiolokacja...małe są bezpieczne, część ma juz swoje rodziny...a ona...czym ona zasłużyła sobie na bidulową rzeczywistość??? Oto ona - dzielna sunia - waga piórkowa (5/6 kg), jak pokocha to na cale zycie...do jej serca trzeba trafić dażąc ja większą miłością i uczuciem niż sie uzyska...na początek..potem życie przed Wami... oto ona - Luna Pokochaj Lune - daj jej dom i rodiznę...dja się pokochac dziękuję uzupełnilam jak ktos coś wie więcej o pozostałych draniach nie opisanych to dawać Quote
mestudio Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Jeszcze raz zapytam, czy zrobić ktoremuś psiakowi wyróżnione allegro, widzę, że mają zbiorcze więc pytam czy zrobić jakieś oddzielnie. Quote
lilith27 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 ja od Monday wrzuciłam tylko trzy psiaki chyba może ten chłopiec co ma pecha by się nadał oddzielnie?????? kasumi proszę bardzo, wrzuć blani wątek w post drugi lilith27 napisał(a):[FONT=Impact]w pierwszych postach nie wątku blanki[/FONT] http://www.dogomania.pl/threads/192538-Porzucaj%C4%85-psy-w-bia%C5%82y-dzie%C5%84-!!!-Kolejna-sunia-!!!-RADOM aaaaaa i pako i astro też to radomskie chłopaki vide baner anhaty Quote
Monday Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 anita_happy napisał(a):ten to ma neifarta - a taki fajny pies na siad - siada... jak ciagnie na smyczy - starczy go tyknać - i uspokaja się histeryk - lubi towarzystwo babek...sam popada w depresje mam jego foty to binki...z 15kwarantanny - albo już go przenieśli. Był razem z tą niby DONką Quote
tula Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 mestudio napisał(a):Jeszcze raz zapytam, czy zrobić ktoremuś psiakowi wyróżnione allegro, widzę, że mają zbiorcze więc pytam czy zrobić jakieś oddzielnie. Dziewczyny odpiszcie który psiak w największej potrzebie, dzięki Mestudio:) Ja mam jeszcze zdjęcia paru psiaków, które kiedyś przesłała mi kierowniczka, ogłaszam je od dłuższego czasu, nawet jedna sunia była w Metrze ale niestety odzewu brak, potem wstawię fotki, może znacie te psiaki.. Mestudio a czy zastanawiałaś się może czy Bubu będzie mógł pojechać do Ciebie na DT? Quote
Monday Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 kasumi napisał(a):od strony izolatek, tak? (po tej stronie co Habuś?) jeśli tak to on tak ciągnie na smyczy, że mało co się nie udusi...\\ Mowa o Binkim??? Tak??? Nie zauważyłam, żeby ciągnął. Jego Magda W wyprowadza,,...ma o nim jak najlepsze zdanie. A co do ogłoszeń...wczoraj wieczorem robiłam na gumtree ogłoszenia psom, na maila dostałam potwierdzenie, że ogłoszenia aktualne, ale z gumtree mi je wywalili bez komentarza :( Nie ma ich w moich ogłoszeniach:angryy: Quote
anita_happy Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Fabio nie pojechał do domu - komplikacje rodzinne.... kurcze...szkoda mi tej dziewczyny co po niego przyjechała, a rodzina ją szantażem wziela:/ szok niby człowiek dorosły, ale jak rodzinny i czuły to sie podda...dziewczyna się poddała... FABIO do adopcji nadal p.s. rodizna mieszka osobno, ale jak sie jest singiel to sie ze zdaniem rodziców liczy :/ Quote
mestudio Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Tula, przecież jest ustalone, że Bubu przyjedzie, czekam na małą Mini z Boguszyc bo ona była pierwsza w kolejce (prosiłam o przywiezienie jej już jakiś czas temu i cisza), ale napisałam, że czekam do tego weekendu. Quote
tula Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Monday napisał(a):\\ Mowa o Binkim??? Tak??? Nie zauważyłam, żeby ciągnął. Jego Magda W wyprowadza,,...ma o nim jak najlepsze zdanie. A co do ogłoszeń...wczoraj wieczorem robiłam na gumtree ogłoszenia psom, na maila dostałam potwierdzenie, że ogłoszenia aktualne, ale z gumtree mi je wywalili bez komentarza :( Nie ma ich w moich ogłoszeniach:angryy: ja wczoraj edytowałam ogłoszenie Tamarki na gumtree, dzisiaj jakas osoba na maila wysłała mi info ze dodałam w złej kategorii, mimo że przez ostatnie kilka dni od wyróżnienia było cały czas w dobrej kategorii i nic sie nie działo. Dopiero po edycji, chociaż kategorii nie zmieniałam (nawet nie zauważyłam że można bo nigdy tego nie robiłam) coś sie porobiło i tez usuneli mi je:angryy: a miało jeszcze opłacone wyróznienie przez kilka dni. Napisałam do nich z reklamacją, zobaczymy czy uznają, jak tak to do tego ogłoszenia dodam jeszcze fabia, jak nie to zrobię nowe wyróżnione. Monday napisz do nich i zapytaj dlaczego usuneli Ci ogłoszenia. Quote
anita_happy Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 cyz te wsyzstkie serwisz musya mieszac - mi wywalili ostatni trzy aukcje allegro... out... ze niby łamie regulamin - a zawsze mam taki sam szablon :) zabić... FB tez jakies nowosci wprowadza wr Quote
anita_happy Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 jak ktos ma wolne rece - to poproszę o pare ogłoszeń dla tej suni..ja ja na fb i allegro wrzucam kto pokocha... będzie piękna... jest mloda już w swoim zyciu sie nacierpiała Piękna sunia owczarka niemieckiego w schroniskowej klatce kto chce spoglądać i cieszyć się z jej metamorfozy? 0 692 407 681 bezdomne.szydlowiec@wp.pl sunia jest wysterlizwoana Quote
Monday Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Zapraszam na bazar dla Blanki!!!! http://www.dogomania.pl/threads/202532-Bazar-dla-ciekawskich!!!!!!!-KUP-CEGIEŁKĘ-ODKRYJ-ZDJĘCIE!!!?p=16334877#post16334877 Quote
Monday Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 sunię powyzej poogłaszam - a gumtree jakąś modernizację przechodzi Quote
kasumi Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 rano internet jakoś dziwnie mi chodził i nic nie zrobiłam... Anita ta ONka jest śliczna..., kiedyś na d.kwarantannie była Nadia (też ONka), ale takaaaa wychudzona, że masakra...a jak przynosiłam jej puszeczkę to jej ''kolega'' powarkiwał (chociaż jemu też coś rzuciłam) i przeganiał bidulinkę...teraz na bytowych siedzi, stłamszona przez inne...:( Quote
anita_happy Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 kasumi napisał(a):rano internet jakoś dziwnie mi chodził i nic nie zrobiłam... Anita ta ONka jest śliczna..., kiedyś na d.kwarantannie była Nadia (też ONka), ale takaaaa wychudzona, że masakra...a jak przynosiłam jej puszeczkę to jej ''kolega'' powarkiwał (chociaż jemu też coś rzuciłam) i przeganiał bidulinkę...teraz na bytowych siedzi, stłamszona przez inne...:( ja wiem, która to...to ona jest chyba takiej budowy - śmigła...w typie onka, a budowa charcika... jak Dosia z Pabianic Quote
anita_happy Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 wszystkie mają domy - dwa pojadą ze mna do wawy!! domy czekają KTO jutor pociągniem pojedzie do WARSZAWY i na dworcu przekaże psiaki ??? kto chetny... dwa malce wyadoptowane i siedzą w schronie - czekaja na mnie jak bede jechac do Wawy....a ja bede jechac w niedziele!!!!!!!!!!!! Quote
lilith27 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 przyszło mi coś do głowy powoli zbliżają się święta czy każda z nas może zrobić ręcznie kartką świąteczną zrobimy bazar a dochód przeznaczymy na jakiegoś radomiaka w potrzebie (karma, leczenie, leki czy tam cooś) Ania Ty podopiecznych możesz poprosić o zrobienie kartek Quote
Recommended Posts