Jump to content
Dogomania

Schronisko w *RADOMIU* setki wpatrzonych w kraty oczu czeka na pomoc!

Recommended Posts

Posted

anhata napisał(a):

Jak była sprawa sądowa w sparwie Cacka, to stałas razem z pracownikiem, ktory był podejzrany o jego zamordowanie. Facet groził pracownikom itd. A Ty mu mowilas, co ma robic, co ma mowic. Ta wiadomosc szybko rozeszla sie po Radomiu.

Byłaś tereaz w schronie, ile psow wyprowadzilas ?

Hm... Twoi informatorzy jak zwykle Cię okłamali...
Po pierwsze nie było żadnej sprawy Cacka w sądzie i nikomu w tej sprawie nie postawiono zarzutów. Została umorzona na policji z powodu braku dowodów (niestety). Co do wiadomości , która jak piszesz szybko rozeszła się po Radomiu to też Cię okłamano, owszem stałam z pracownikiem ale z całą pewnością nie w charakterze jego adwokata.

A swoją drogą uważaj co piszesz bo możesz się narazić na konsekwencje karne rozpowszechniania fałszywych informacji

Posted

tula napisał(a):
ja też się nie moge połapać w albumie..Anita wytłumacz jak korzystać:) tez chciałam zobaczyc czy są zdjęcia Cacusia
Strasznie biedna ta sunia z nowotworem, Anita Ty ją widziałaś, czy ona bardzo cierpi? Skoro ma przerzuty do płuc to stan jest juz bardzo poważny, to może straszne co napiszę ale czy nie lepiej zastanowic sie nad eutanazją, bo chyba życie z takim nowotworem do tego w schronie to dla niej straszna męka?

klikasz w photobucketa -
login : bezdomne.radom@wp.pl
hasło: schronisko10

i masz wszystkie uprawnienia do ogladania/prosze tylko nie przenosic fot...bo juz sie skopiowały i pomieszały w jednym albumie../

w ALbumie u Kasi G sa foty z wczoraj
http://s1100.photobucket.com/albums/g420/bezdomneradom10/do%20adopcji/ogolny/KASIA%20G/?start=0

Cacka nie zlokalizowanao - on sie jakos inaczej nazywa!!!nie cacek..a ja nie moglam sobie przypomniejc jego imienia
moze jest tutaj???
http://s1100.photobucket.com/albums/g420/bezdomneradom10/do%20adopcji/ogolny/Agnieszka%20KM/

INSTRUKCJA OBSŁUGI
klikasz na niebieskim pasku - MY Albums - potem - All Albums

i masz dostep do albumów - WSZYSTKICH...tam jest masa zdjec - nie tylko moja, ale jeszcze i dwóch innych osób, które nie są wolontariuszami

Sunia z NOWOTWOREM - NIE CIERPI...to normalna suka z nowotworem - nowotwór nie boli...

nowotwór po pół roku nawrócił - narósł...aby go usunąć - trzeba by suce łape odjąć z barkiem!!!!
ale PO CO jej ten ból jak ma przerzuty do płuc...
chyba, ze znajdzie dom - wtedy mozna na takie cos sie posunać...odjąc łapinie, ale to jej nie boli - jest tylko niewygodne...
to młoda i żywa suka...na spacerze zachowuje sie normalnie..nadzieja w oczach...
jeszcze nei chce odchodzic to zyje...
to zyje...jak bedzie cierpiec i meczyc sie..jak nie bedzie chciała jesc i pic..bedzie osowiała trzeba meic swiadomosc, ze ona jest chora

Posted

D O R K A napisał(a):

Piszenie tylko o Kasi G., o pani Doktor, o pani Agacie, im wystawiacie laurki a w schronisku są także inni - bardzo oddani zwierzętom pracownicy !!!

JA ZNAM Te osoby i o nich moge powiedziec i im PODZIEOWAC....
innych nie znam - jak nie znam - nie dziekuję....

wy tu gadu - gadu - a zwierzyna siedzi i daje czadu

i jak mówisz dorka o cacku, ze sprawa umozona...
a masz nagranie na kamerze???nie - nie ma dowodu
większosc spraw o znecanie sie nad zwierzetami jest umarzana...
dlaczego...
a to Ci powiem...
Bedąc ostatnio u Komendanta Policji sie dowiedziałąm, ze Policja nie ma kasy i czasu "na pierdoły"
ze nie mają kasy na zebranie dowodów w sprawie karnej gdzie chodzi o człowieka...a mają rozpracowywac sprawy gdzie cierpia zwierzęta???

zejdx na ziemię albo jedz do USA...do Irlandii
tam psy - jak dostana sie do schronu - po 2 mc są usypiane z mocy prawa

Posted

malagos napisał(a):
Przeurocza jest ta mała bezowa sunia z postu 752.... Może jej watek załóżcie, szybciej ja ktoś wypatrzy, nawet na dt........

piękna - coo ??? ADIOLOKACJA..a jakie szczyle miała!!wszystkie to samo - odbieraja wszystkie fale :P

jak ktos moze - niech zaklada watek - mój fon mozna pdoac 0 692 407 681
ma juz u mnei allegro - nie miala fajnych fotek..lata w sieci na moją osobista suke!

Posted

dwójka z jej 9

2 zabite w lesie przez debili - zanim suke zgłosozno, ze jest
3 maluchy w DT w Warszawie
2 malce juz w DS w Wawie
2 malce w DT w Radomiu u Pracownika!!!bo szalała parwo jak malce były zabierane

takie cuda były w lesie

Posted

D O R K A napisał(a):
Hm... Twoi informatorzy jak zwykle Cię okłamali...
Po pierwsze nie było żadnej sprawy Cacka w sądzie i nikomu w tej sprawie nie postawiono zarzutów. Została umorzona na policji z powodu braku dowodów (niestety). Co do wiadomości , która jak piszesz szybko rozeszła się po Radomiu to też Cię okłamano, owszem stałam z pracownikiem ale z całą pewnością nie w charakterze jego adwokata.

A swoją drogą uważaj co piszesz bo możesz się narazić na konsekwencje karne rozpowszechniania fałszywych informacji

hahahahahahahahahah podaj paragraf....
kto mieczem wojuje od miecza zginie...

podaj paragraf i sama tez sobie wex go do serca

bo za paszkwile jakie wygadujesz o schronisku..o kiero..o pracownikach to ty pierwsza mogła bys byc przez nich poniesiona do konsekwencji...
swoją drogą - czemu nikt nie wykorzystał tego watku, który ty i red lobbowałyscie- ze schron Radom to mordownia
jedno pismo od Kierowniczki do prokuratora ... ustalenie danych osobowych i masz Policje i Prokuratora na głowie

Posted

anita_happy napisał(a):
dwójka z jej 9

2 zabite w lesie przez debili - zanim suke zgłosozno, ze jest
3 maluchy w DT w Warszawie
2 malce juz w DS w Wawie
2 malce w DT w Radomiu u Pracownika!!!bo szalała parwo jak malce były zabierane

takie cuda były w lesie

cuda cudeńka

nie ma cacunia
kto teraz jedzie do schronu?

Posted

ela.g19 napisał(a):
Czarny Labrador PIRAT

Wczoraj w godzinach popołudniowych wyszedł w podwórka w powiecie Opatowskim (województwo świętokrzyskie) czarny labrador z czerwoną skórzana obrożą. Pies nie ma chipa, ani tatuażu. Oczywiście udaliśmy się na poszukiwania, które trwały do późnej nocy. Niestety pies się nie odnalazł, ale na moich oczach na drodze z Rzuchowa do Jacentowa coś wpadło pod koła samochodu. Nie zdążyłam nawet zidentyfikować tego zwierzęcia. Kierowca się zatrzymał, ale nie było ani śladów krwi, ani nie odnalazłam tego potrąconego zwierzęcia.:-(

Pies wabi się PIRAT, jest bardzo przyjacielski do ludzi, generalnie do zwierząt również. Nie przepada za motocyklistami i kotami.

Dzieci bardzo tęsknią za pupilem. Na znalazcę czeka nagroda.
KONTAKT 504-127-487

Bardzo proszę wszystkich dogomaniaków i ludzi dobrej woli o pomoc.
Tutaj wątek na dogo
http://www.dogomania.pl/threads/202369-Czarny-Labrador-PIRAT?p=16318320#post16318320

kto może porozsyłać dalej to prosze o pomoc...
Pies z Radomia z Młodzianowa

Posted

anita_happy napisał(a):

swoją drogą - czemu nikt nie wykorzystał tego watku, który ty i red lobbowałyscie- ze schron Radom to mordownia
jedno pismo od Kierowniczki do prokuratora ... ustalenie danych osobowych i masz Policje i Prokuratora na głowie

Możesz mi przytoczyć moje albo red wypowiedzi, w których pisałyśmy, że schron Radom to mordownia? Ja jestem odpowiedzialna za to co mówię i piszę i tego również oczekuję od Ciebie. Paszkwile, o których piszesz to fakty czy Ci się podobają czy nie. Amen:)

Posted

Sebastian mówił, że sunię może zabierze osoba, która ją potrąciła i przywiozła do lecznicy. W każdym razie interesuje się sunią i jest szansa, że ją weźmie. Myślę tula, że ogłoszać jednak trzeba bo z tymi deklaracjami to nigdy nie wiadomo.
Wygląda na mądrą sunię co potwierdzają pracownicy lecznicy:)

Posted

D O R K A napisał(a):
Możesz mi przytoczyć moje albo red wypowiedzi, w których pisałyśmy, że schron Rado
m to mordownia? Ja jestem odpowiedzialna za to co mówię i piszę i tego również oczekuję od Ciebie. Paszkwile, o których piszesz to fakty czy Ci się podobają czy nie. Amen:)

idz i odszukają wątek co red załozyła - sam tytuł jest wymowny .... niech moc będzie z tobą

Posted

ciotka anita
co Ty mieszkasz tam w schronisku, że tak na bieżąco wszycho wiesz?
o matko boska...........

zrobie jakieś zbiorcze allegro tym psiakom w pilnej potrzebie
jaki gsm do ogłoszeń?????

tula
ja się umówiłam z Ewą, że pojedziemy w sobotę
ja cacka obfocę
więc myślę, że się warto wstrzymać z ogłoszeniem

Posted

BILA - kwarantanna 15

[FONT=Verdana, sans-serif]Bila to niesamowicie przyjazna i wesoła sunia w typie długowłosego owczarka niemieckiego. Może spokojnie zamieszkać z innymi psami lub dziećmi. Jest bardzo żywiołowa, lubi ruch i zabawy.[/FONT]
[FONT=Verdana, sans-serif]Jest zdrowa i wysterylizowana. Ma ok. dwóch lat.[/FONT]
[FONT=Verdana, sans-serif]Bez problemu może mieszkać na dworzu, oczywiście w odpowiednich warunkach!!![/FONT]

[FONT=Verdana, sans-serif]Telefon w sprawie adopcji 606 916 915[/FONT]

[FONT=Verdana, sans-serif]Bila znajduje się w Radomiu, możliwa jest pomoc w zawiezieniu suni do nowego domu.[/FONT]

Posted

BINKI - kwarantanna 15

[FONT=Verdana, sans-serif]BINKI to wesoły i przyjazny pies. Cechuje się dużą czujnością, co kwalifikuje go do roli stróża. Niemniej nie można się dopatrywać w nim żadnej agresji, więc nie jest dla osób poszukujących agresywnego obrońcy domu, który najchętniej rozszarpałby obcego człowieka :) [/FONT]
[FONT=Verdana, sans-serif]Binki jest przyjazny innym psom oraz ludziom. Zostanie oddany tylko do dobrych warunków. Oczywiście może być również zupełnie domowym psem.[/FONT]
[FONT=Verdana, sans-serif]Jest zdrowy, wykastrwany i ma ok. dwóch lat.[/FONT]

[FONT=Verdana, sans-serif]Telefon w sprawie adopcji Binkiego 606 916 915[/FONT]

[FONT=Verdana, sans-serif]Pies znajduje sie w Radomiu, możemy pomóc w zawiezieniu go do nowego domu [/FONT]

Posted

GABI - 17S

[FONT=Segoe Print]Gabi to malutka ok. 6 kilogramowa 2 letnia suczka. Jest niesamowitą przylepą. Uwielbia towarzystwo człowieka. Jest grzeczna, wesoła i śliczna. To po prostu wspaniały pies.[/FONT]
[FONT=Segoe Print]Gabi znajduje się w radomskim schronisku dla zwierząt i czeka, aby stać się członkiem czyjejś rodziny. [/FONT]
[FONT=Segoe Print]Na pewno wniesie do nowego domu dużo radości.[/FONT]

[FONT=Segoe Print]Gabi jest zdrowa i wysterylizowana.[/FONT]

[FONT=Segoe Print]Kontak w sprawie adopcji: 606 916 915[/FONT]