Jump to content
Dogomania

Schronisko w *RADOMIU* setki wpatrzonych w kraty oczu czeka na pomoc!

Recommended Posts

Posted

lilith27 napisał(a):
czyli popiszę do ludzi w sprawie ul. Rechniewskiego

Zgłaszam się na wątku. mam info od Bajk21, ze potrzebna przedadopcyjna na gocławiu (rechniewskiego) djcie znac o szczegółach może dam radę.

Posted

Widzę, ze macie już dwie chętne, ja jeszcze nigdy nie odbywałam takiej wizyty, mniej więcej orientuję się co trzeba wiedzieć ale najpierw muszę przejść przeszkolenie u Isadory to wtedy proszę bardzo. Mam nadzieję, że jedna z chętnych zrobi tą wizytę. Jeśli nie to wtedy pisać szybko na pw z podaniem tel. bo musiałabym chwilę pogadać co i jak. Trzymam kciuki.

Posted

zajżałam na wcześniejsze wpisy i widzę że macie sporo w warszawie do poadopcyjnych. Mieszkam w Centrum, więc wszędzie mam blisko, pracuję w poniedziałki i czwartki a resztę w domu i sporo jeżdże po Wa-wie, więc czasem moge pomóc.

Posted

Wizyta w okolicach Promenady - poproście Tanitkę . Ona mieszka na Pradze stosunkowo niedaleko .
Wizyta w Ząbkach Eva3406 ( mam nadzieję,że nie pokręciłam nick-u ) mieszka w Markach a to niedaleko.
Jeżeli nikogo nie znajdziecie to w weekend mogę jedną wizytę zrobić ale w każde miejsce mam ok 40km w obie strony.
Bez problemu mogę zrobić wizytę na Ochocie,Mokotowie,.

Posted

sunia w typie JTR - już w domu w ZĄBKACH - ja pojade na poadopcyjną...

Tośka II - ul. Kamienna na Pradze
- DZIEKUJE ABRA - ocena pozytywna + BUZIAK dla Abry

piesek w typie JTR
- ul Rechniewskiego - do sprawdzenia - mam adres - kto moze sprawdzic...

FABIO w DT w Radomiu - MAM JUŻ DOM dla niego - Dom SUPER - TARGÓWEK/Wawa

PILNE DOMY DT dla KMINKA i TYMKA !!!!
muszą opuścić obecne miejsce przebywania - ja moge wziać jednego!!!ale co z drugim? moze po DT FABIA???cooo

Posted

lilith27 napisał(a):
anita wysłałam Ci pw z info, że masz trzy osoby na rechniewskiego
w pw masz linki do trzech profili

Jestem na zaproszenie Lilith27 :lol: Na ulicy Rechniewskiego mieszka Fusica :lol: ale widzę, że ma już wpis w profilu.

na Pradze mieszka Przyjaciel Koni

Posted

[quote name='tula']super, że Fabio będzie miał domek:) czyli można zdjąć ogłoszenia? Anita a o Tamarkę ktoś może dzwonił?

nie zdejmuj - jeszcze są dwa w typie JTR - podobne...malusie

w niedziele jade foty robic...kto się pisze na pomocnika

Posted

[quote name='anita_happy']nie zdejmuj - jeszcze są dwa w typie JTR - podobne...malusie

a o której w niedziele? bo tak to MOŻE przełożyłabym...

Posted

[quote name='anita_happy']nie zdejmuj - jeszcze są dwa w typie JTR - podobne...malusie

ok to zostawiam, a jak będą foty to zrobie nowe tym maluchom, ja niestety nie dam rady pojechać, ale za to miałabym do Ciebie wielka prośbę o nowe zdjęcia Cacusia
(w schronie zwanego Czester), on jest na bytowch tak jakoś na początku schronu. Chciałam mu opłacić wyróżnione allegro a zdjęcia mamy średnie..
Anita to dzwonił ktoś o Tamarkę?

Posted

[quote name='kasumi']a o której w niedziele? bo tak to MOŻE przełożyłabym...

ok. 10/11 I módlmy się o lepszą pogode...oby nie padało!!!!cholera
zdjęcia:
- sunia od szczyli - sterczace uszy waga ok 5 kg
- szczyle collie
- astek 7 mc
- Poldas z kwarantanny
- szczyle JTR i te czekoladowe
- cacuś /nie wiem który to/
i foty tego co można wyciagnąć na szybko
bo przepełnienie jest masakryczne

[quote name='lilith27']ja jeszcze się kuruję
więc może mogłabym prosić o fotki cacka ????
ma tylko zdjęcia zza krat
a planują dziewczyny dla niego allegro

który to...nie znam...

[quote name='tula']ok to zostawiam, a jak będą foty to zrobie nowe tym maluchom, ja niestety nie dam rady pojechać, ale za to miałabym do Ciebie wielka prośbę o nowe zdjęcia Cacusia
(w schronie zwanego Czester), on jest na bytowch tak jakoś na początku schronu. Chciałam mu opłacić wyróżnione allegro a zdjęcia mamy średnie..
Anita to dzwonił ktoś o Tamarkę?

nikt nie dzwonił o Tamare...porobie jej lepsze foty

Posted

cholera...ja tak wcześnie się nie wyrwę do schronu...:( a tak to byśmy zrobiły więcej, bo w soboty czasami jest mnóstwo wolontariuszy, a czasami wogóle...zobaczę co da się zrobić, bo mnie dzisiaj jakaś grypka wzięła wrr...
napisałam do moda, to przeniósł na mnie tylko pierwszy post >.< napisała drugi raz i na razie czekam na odpowiedź i na zmiany...

Posted

cholera...ja tak wcześnie się nie wyrwę do schronu...:( a tak to byśmy zrobiły więcej, bo w soboty czasami jest mnóstwo wolontariuszy, a czasami wogóle...zobaczę co da się zrobić, bo mnie dzisiaj jakaś grypka wzięła wrr...
napisałam do moda, to przeniósł na mnie tylko pierwszy post >.< napisała drugi raz i na razie czekam na odpowiedź i na zmiany...