anita_happy Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 do adopcji czarna TosiaII Tamara - taka buro-srebrna.. Torpeda ma dom Tosia II ma dom w Wawie..musi dojechac Tosia I&Tajfun za TM Quote
anita_happy Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='Monika.D']Kochani mam sprawdzone domki dla dwóch zwierzaków... Dla kotka długowłosego. Płeć i wiek obojętny. Byle kociak nie był bardzo stary i schorowany. Dla szczeniaka On-ka, ale bardzo w typie rasy. Domki wiedzą o wszystkich procedurach adopcyjnych. Gdyby ktoś wiedział o takich zwierzakach przebywających w schronisku lub mógł się zorientować będę wdzięczna za wiadomość :) monika - niech ci chetni pojada do Radomia - jest MIOT szczyli - ONków...juz 3 zeszły na parwo!!!! na dzien dzisiejszy juz im usiska staneły Quote
anita_happy Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 kasumi - prosze podorzucaj SWOJE FOTY DO ALBUMU!!! niech jeden funkcjonuje... Quote
Monika.D Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Anitawłaśnie wysyłałam znajomemu fotki On-eczków, które mi podesłano z forum. Zaraz wyśle i to. Quote
Monday Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='kasumi']miałam telefon w sprawie TOYI (już w DS), pan szuka owczarka (nie miniaturki) do 2 lat, mam jego maila. dom z ogrodem, do towarzystwa drugi owczarek (oczywiście zaznaczyłam, że suka po sterylce będzie). jak coś będziecie miały to proszę na PW no to ja jeszcze jednego psa podepne http://www.dogomania.pl/threads/193842-2-miesięczny-szczeniak-znaleziony-na-przystanku-DOM-NA-JUŻ-Radom!!!! Fotki aktualne na drugiej stronie.... To brat psiaka, którego znalazła moja siostrzenica...gosć wyrzucał szczeniaki w różnych miejscach :( Quote
anita_happy Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 DZIEWCZYNY....ALARM....trzeba na CITO domów tymczasowych dla szczyli!!!!! Tosia umarła nie na parwo, a na zakazenie bakteryjne....małe z kojca dostały antybiota.... ALE możliwe, ze ten syf atakuje maluszki tylko..bo ostatnio za duzo malcy odchodzi.... potrzeba DOMÓE TYMCZASOWYCH jak ktos ma garaz - to moze zabierze całe stado - coooo...te białasy pójdą expresem... reszta malcy tez...ale nie ma czasu - bo bedzie jak z TOSKĄ...miała dom i odeszła! Quote
Monday Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 No to pięknie :( Widziałam maluchy w schronie w sobotę.... 3 klaki w pokoju adopcyjnym stały. Jedna klatka 4 psy - dopiero co od matki odstawione....jak labradorki małe dwa czarne, dwa brązowe.... Anita, a nie przychodzi co na myśl nic Blanką???? Nikt nie chce jej pomóc...tzn żadna fundacja... :( Nie wiem jak z nią pracować.... Quote
anhata Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Szczerze mówiąć to nie wiem, co mam nawet napisać. To się nazywa niemoc :/ Quote
tula Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 zrobiłam wczoraj trochę ogłoszeń dla Tamarki.. nie wiem która to jest czarna TosiaII, a album mi sie nie otwiera, Anita wklej jak możesz jeszcze raz link do niego. Szukam kogoś kto zrobi wyróżnione allegro dla Cacusia z naszego schronu ja zapłacę i jeszcze jedno wyróznione allegro dla Hektorka który jest u AnnyA ( Anna pokryje koszty) Quote
anita_happy Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='Monday']No to pięknie :( Widziałam maluchy w schronie w sobotę.... 3 klaki w pokoju adopcyjnym stały. Jedna klatka 4 psy - dopiero co od matki odstawione....jak labradorki małe dwa czarne, dwa brązowe.... Anita, a nie przychodzi co na myśl nic Blanką???? Nikt nie chce jej pomóc...tzn żadna fundacja... :( Nie wiem jak z nią pracować.... KOBIETY - musicie pomóc...ogarnac temat - ja juz nei dam rady nad wszystkim zapanowac.. POTRZEBA szukac ludzi do PRZEDADOPCYJNYCH! Warszawa ToskaII - Praga/ul. Kamienna szczylek biały-laciaty-jak JTR - okolice Promenady /ul.Rechniewskeigo szczylek sunia - łaciata-jak JTR - ZĄBKI Fabio - Pani wypełnia ankietę /zapomniałm ulice - dopisze/ POTRZEBNA mi pomoc 1. ustalenie osób na przedadopcyjne 2. TRANSPORT do Warszawy - im szybciej tym lepiej.../piątek to optymalny dzień kiedy psy powinny dojechac do DS/ zeby nie było tak jak z TosiąI - nie było transportu - sunia czekała - dom zabrał psa z ulicy co wałęsał sie w okolicy, a TOSIA za TM szczerze - to może ktos mógł by pomoc - bo to są ostatnie szczeniaki jakie wydaje z radomia - MAM DOSC!!!!! po prostu mam DOSC w temacie szczyli - tu sie liczy kazdy dzien - bo zaraz padną!!! Monday - jesli chodzi o Blanke... mój pomysł jest taki...wydajcie szybko Pako i Astora i Blanke do JAMORA! albo Blanke do Jamora - ale juz sobie miejsce zabookuj...za 2 meichy moze miejsce bedziesz miec... to nie sarkazm - to prawda W schronisku to nie praca nad zestresowanym psem.... PATRZ BORYS http://poprostuborysek.blogspot.com/2011/02/borys-jego-droga-do-nieba-dziekuje.html Quote
lilith27 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Anita Pako i Astor to psy pod opieką Ewy Blanką zajmuje się Monday Ewa sama opłaca pobyt bo pomoc materialną otrzymuje niewielką nie wiadomo, co zrobi z kasą jak psy znajdą domy może będzie chciała odetchnąć to minimum przecież 800 złotych miesiąc w miesiąc te trzy psy łączy tylko miejsce ich znalezienia nie mogę się dodzwonić do Ammounie o wizytę w wawie zaraz napiszę do niej pw popiszę zaraz po innych też ludziach http://www.dogomania.pl/memberlist.php?s=&securitytoken=1297185943-a6a7235bc7693bb9064ff0e18e96b01e49c73c49&do=getall&ausername=&homepage=&field1=&field2=Warszawa&field3=&field4=&icq=&aim=&msn=&yahoo=&skype=&postslower=&postsupper=&joindateafter=&joindatebefore=&lastpostafter=&lastpostbefore=&sort=username&order= Quote
Abrakadabra Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Rozmawiałam z Anitą, jestem poza W-wą, wracam w piątek. Mogę pojechać na Kamienną i do Ząbek, ale dopiero w weekend. Quote
karolina_g_k Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Dostałam info, ze potrzebujecie kogos na wizytę przedadopcyjną. Ja moge podjechać na Kamienną najwczesniej w piatek późnym popołudniem. Niestety wczesniej nie dam rady :( Quote
Selenga Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='anita_happy'] Warszawa ToskaII - Praga/ul. Kamienna spróbuj do lulki napisać, ona ma stosunkowo blisko bo "tylko" przez Wisłę, możesz chyba też napisać do Zofia&Sasza, tak samo ma na druga stronę Wisły, jest jeszcze jedna dziewczyna w pobliżu, ale nie pamiętam nicku, jak sobie przypomnę to podam szczylek biały-laciaty-jak JTR - okolice Promenady /ul.Rechniewskeigo w pobliżu mieszka dziewczyna, która miała kiedyś nick Orpha - spytaj slipeengbyday, powinna wiedzieć jak się z nia skontaktować szczylek sunia - łaciata-jak JTR - ZĄBKI Bazyliah, laura1108, kinia1984, shirrrapeira Poza tym w Warszawie jeszcze: mru, sleepingbyday, Negri_2008, koosiek (chyba prawobrzeżna Warszawa właśnie), morisowa, Madallena, Ewa i flatki, Erazm, abrakadabra3000, teapot, magdyska25, Ziutabenia Fabio - Pani wypełnia ankietę /zapomniałm ulice - dopisze/ POTRZEBNA mi pomoc 1. ustalenie osób na przedadopcyjne 2. TRANSPORT do Warszawy - im szybciej tym lepiej.../piątek to optymalny dzień kiedy psy powinny dojechac do DS/ zeby nie było tak jak z TosiąI - nie było transportu - sunia czekała - dom zabrał psa z ulicy co wałęsał sie w okolicy, a TOSIA za TM jakby nie było śniegu, to ja mogłabym jechać, ale albo szczeniaki będą w kontenerkach albo ktoś jeszcze ze mną pojedzie. szczerze - to może ktos mógł by pomoc - bo to są ostatnie szczeniaki jakie wydaje z radomia - MAM DOSC!!!!! po prostu mam DOSC nie łam się ciotka :) Quote
anita_happy Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 jutro jedzie szczyl do Ząbek - Pani sama po niego pojedzie /moze zabrac jednego w okolice Promenady - zabierze/ dom do spr na poadopcyjną czyli jadą dwa szczyle z seri białasków w typie JTR... Selenga - nie łamie się - już się złamałam :) wiem jedno - hurtowo szczyli JUZ NIGDY NIE WYDAJE najbardziej mi zależy na PA dla Toski II na ul. Kamiennej - potrzebna osoba zrównowazona:)))) Abra wie dlaczego - poczekam na Ciebie ABRA... dorosła, zrównowazona :) Selenga - czy ty mówisz na serio z tym transportem ??? Abra tez jedzie Radom/Wawa po weekendzie...szkoda mi tylko Toski II bo posiedzi jeszcze w schronie:/ oby nie padła jak Toska I Quote
Selenga Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 anita_happy napisał(a): Selenga - czy ty mówisz na serio z tym transportem ??? Abra tez jedzie Radom/Wawa po weekendzie...szkoda mi tylko Toski II bo posiedzi jeszcze w schronie:/ oby nie padła jak Toska I Gdyby to była wiosna czy lato to bym ci odpisała, że tak, serio, w każdej chwili mogę jechać. Ale w zimie tak się nie da - jak spadnie śnieg to ja nie dolezę przez nieodśnieżony parking do samochodu... A niestety zapowiadają powrót zimy :( A co do osób zrównoważonych na PA to na tej liście, która podałam są właściwie same takie, inspektorzy TOZ też :) Quote
*anusia&ajlu* Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 ja niestety sie nie nadaje na taka wizyte, nie mam wprawy nie chce czegos ominac :/ Quote
lilith27 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 jeśli wydobrzeję to z anhatą jedziemy do warki - selenga moglibysmy spotkać się w pół drogi w sobotę) czyli kto idzie na ul. Kamienną na pradze? Abrakadabra? Nie rozumiem.....w Ząbkach była wizyta czy jeszcze nie? Quote
anita_happy Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 w Ząbkach była moja znajoma - cywil... Abra pójdzie na Kamienna w piatek ..:*** reszta do spr na rehniewskiego nie mogę sie dodzwonic - bo mam stacjonarny fon:/ i chyba mały nie pojedzie z siostrą do Wawy Quote
lilith27 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [quote name='anita_happy'] Warszawa ToskaII - Praga/ul. Kamienna - wizytę zrobi Abrakadabra szczylek biały-laciaty-jak JTR - okolice Promenady /ul.Rechniewskeigo szczylek sunia - łaciata-jak JTR - ZĄBKI - zrobione Fabio - Pani wypełnia ankietę /zapomniałm ulice - dopisze/ czyli popiszę do ludzi w sprawie ul. Rechniewskiego Quote
anita_happy Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 kasumi - popros moda zeby przepisał WATEK RADOMIA na ciebie...pierwsza strona jest wazna. pati zalatana..chyba Quote
GrubbaRybba Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Dopiero tu zajrzałam, a tu taka burza... W wizytach nie pomogę z powodu braku czasu. U mnie najbliższe wolner wieczory zaczynają się w drugim tygodniu marca. :( Widzę jednak, że trochę ludzi się zdecydowało. Wczoraj dzwonili i dzwonili, niemalże masowo. Dobrze, że ktoś sie zdecydował. Trzymam kciuki za akcję! Anita, nie łam się, wszystko się jakoś ułoży. MUSI się ułożyć! A co do szczyli, to które jeszcze zostały (i jaka płeć) to powymieniam na allegro. Quote
beam6 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Jestem. Mogę zrobić Rechniewskiego ale najwcześniej w piątek po południu. Jutro mam grafik napięty jak nie wiem co :shake: Quote
Neigh Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Napisano do mnie w sprawie przed adopcyjnej - niestety odpadam a. wyjezdzam na ferie b. mieszkam 35 km od Warszawy - już bliżej by mi bylo do Ząbek:-) Quote
Recommended Posts