pati851 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 bUNIA ZNALAZLA FANTASTYCZNY DOMEK W WARSZAWIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
pati851 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 MAmy KRS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
tula Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Bardzo Was proszę o przesłanie do znajomych z Radomia: W dniu 01.01.2011r. ok. godziny 14:00 na Osiedlu Ustronie przy ul. Komandosów uciekł 3-letni golden, na imię ma Pedro. Miał na sobie czerwoną obrożę i plastikową brązową. Pedro, jest oczywiście łagodny i przyjacielski, kontakt do właściciela: [FONT=Arial]660 780 081[/FONT] Quote
Monday Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Właśnie widziałam na ustroniu już plakaciki...to z tym psiakiem chyba? Pati - super !!! :) A co z Bunią? Nic nie pisałaś na jej wątku. Magda też tak krótko mi odpowiedziała, że do Warszawy sunia jedzie....co z nią??? Quote
aagataa8 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 [quote name='pati851']Bardzo proszę o pomoc dla Radomskiego Schroniska. Brakuje starych, niepotrzebnych ubrań, kocyków, i wszelkiego rodzaju tkanin. Jest zima i tego typu rzeczy idzie bardzo dużo. Witam, trafiłam na ten wątek w sumie przez przypadek. Będę w Radomiu pod koniec stycznia dopiero (29 i 30), ale spróbuję coś wykombinować, jakieś koce itp. Quote
kasumi Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Bastis, tak pisałam na transportowym :) Quote
moni12 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 [quote name='pati851']Bardzo proszę o pomoc dla Radomskiego Schroniska. Brakuje starych, niepotrzebnych ubrań, kocyków, i wszelkiego rodzaju tkanin. Jest zima i tego typu rzeczy idzie bardzo dużo. Mąz dziś zawiózł wory takie fest , dałam tez kilka kroplówek , wkłucia i strzykawki. Myślę ,ze po remanentach , znów ciucholandy się do mnie odezwą . Quote
anita_happy Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 jak dobrze pojdzie to Spaniel ma dom :) ...trzymac kciuki za weryfikacje:) Quote
anita_happy Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='pati851']MAmy KRS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no co ty:P a my mamy REGON / konto i NIP :P Quote
anita_happy Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 wrzucony w siec.... http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=130768653654732&set=a.106141526117445.8699.100001647945860 Quote
Ss Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 anita_happy napisał(a):jak dobrze pojdzie to Spaniel ma dom :) ...trzymac kciuki za weryfikacje:) super! a to z ogłoszeń czy z facebooka? Zbieram info do statystyk;p Quote
anita_happy Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Ss napisał(a):super! a to z ogłoszeń czy z facebooka? Zbieram info do statystyk;p Rodzina z kosmosu :) z Wawy fb Quote
Monday Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 anita, czy mozesz zerknąć na wątek pysia i coś swoim już doświadczonym okiem popatrzeć???? Quote
anita_happy Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 to dwa punkty z ankiety przedadopcyjnej dla starego Spaniela vel. Dziadunia... [FONT=Tahoma]17. Jak częęsto odkleszczacie Panstwo psa? /gdy jest pies/[/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]Nasze psy nie mają kleszczy nasze psy są kanapowe ;-)[/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]18. Gdzie pies bedzie spal?[/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]W łóżku i CO DAWAĆ :) GO do tej rodziny??? [/FONT] Quote
anita_happy Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Monday napisał(a):anita, czy mozesz zerknąć na wątek pysia i coś swoim już doświadczonym okiem popatrzeć???? Monday..ja Pyasie na FB lobbuje...ale mógłby ktos tam wejść i podrzucac pysia..jak sie co chwile psa podrzuca GDZIES to w koncu pies dom znajduje... a ja mam swoje szydłowieckie... Pysia podrzucamy w wolnej chwili...podziekujcie magiraf i Uli K....bo one tez pomagają przy radomskich psam. magiraf zajmuje sie Farcikiem... tłumaczenie tekstów adopcyjnyc dla farcika i chłopak leci na blok zachodni Quote
Ss Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='anita_happy']to dwa punkty z ankiety przedadopcyjnej dla starego Spaniela vel. Dziadunia... [FONT=Tahoma]17. Jak częęsto odkleszczacie Panstwo psa? /gdy jest pies/[/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]Nasze psy nie mają kleszczy nasze psy są kanapowe ;-)[/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]18. Gdzie pies bedzie spal?[/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]W łóżku i CO DAWAĆ :) GO do tej rodziny??? [/FONT] Pytanie... każdy dom dla niego to lepsze niż schron... Quote
tula Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Dziewczyny a wiecie może jak miewa sie Bubu? Czy Mestudio nadal jest zaintersowana wzieciem go na DT? Quote
Monday Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 jest akcja http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.tesco.pl%2Fschroniska%2Findex.php&h=1ed10 zobaczcie, zagłosujcie i kupcie karmę!!!!!! Quote
anita_happy Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 podhalanka - cud nad Wisłą - wiecej http://s1100.photobucket.com/albums/g420/bezdomneradom10/do%20adopcji/podhalanka/ info...sunia podesłana na Forum podhalanów /ma gwóźdź w łapie...widmo amputacji...było źle - morfologia była fatalna..nerki nie pracowały/ ŻYJE! Quote
anita_happy Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 KLIKAMY i weryfikujemy podpisy!!!!!!!!!!!! Quote
lilith27 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 kliknęłam 4 razy dostałam wiadomość od Dogo07 [quote name='Dogo07']Witaj :). Szukam kogoś kto mógłby się dowiedzieć jak się miewa piesek Bubu z radomskiego schroniska, i kto mógłby porobić mu jakieś ładne aktualne fotki. Bubu już tak długo czeka na swoją szansę, mam nadzieję że w tym roku ją dostanie. Pozdrawiam. Renata nie ma go na tym wątku który to bubu? ten? http://www.schronisko.radom.pl/?p=productMore&iProduct=9 Quote
anita_happy Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 oto ULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
kasumi Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 [quote name='lilith27']kliknęłam 4 razy dostałam wiadomość od Dogo07 nie ma go na tym wątku który to bubu? ten? http://www.schronisko.radom.pl/?p=productMore&iProduct=9 mogę się jutro o niego zapytać :) Quote
anhata Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Ja w szkole prowazde zbiorke dla zwierzakow. MNawet przedluzylam ja, gdyz sporo zainteresowanych... Quote
lilith27 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 kasumi napisał(a):mogę się jutro o niego zapytać :) a będziesz tam jutro? Quote
Recommended Posts