lizard Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Cieszę się, że karma pojechała do maluchów :) Peper dziś trafił do nowego domku! Pani od kilku dni się na niego przygotowywała, jakieś remonty - zabezpieczenia kabli itp... ;) dziś wzięła wolne i czekała na nas - Peper szkoli się powoli w panowaniu nad dwoma kotami, które tam mieszkają ;) starszego już sobie zjednał i śpią razem w głębokich uściskach, DevonRex warczy na naszego malucha ale ten olewa kociaka i omija dużym łukiem ;) Czarnuch na 2 dni przed jego wyjazdem jak tu cicho, spokojnie i dziwnie... :( boję się, że znów się rozleniwię przesypiając całe noce :( Quote
anita_happy Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 jest osoba chętna na adopcje samczyka co jest u lilith - Kasumi ma dostęp do mojej poczty - wiec wszystko juz na jej głowie dom z Wawy - pies dla tescia Pani, z kt rozmawiałam /tesc 51 lat/ samczyk dom 4 rodzinny - z podwórkiem Pani przejęta Tak wiec - - niech MOC bedzie z Wami, a ja i moje suki nad morzem..jutro o 7.0 startujemy po maym poślizgu:p Quote
lilith27 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 anita_happy napisał(a): [COLOR=red][B] i teraz bomba! FART JUTRO WYLATUJE NA BRUK - było wszystko oka...bez nerwicy, ale szczeknał na jedną pensjonariuszke i wylądował na lince z nakazem exmisji!! baba sie wsciekła!!! i DT KAZE PSA ZABIERAC NA JUZ!!! no cóż taka wypowiedź sugeruje nagły zwrot akcji ale jakkolwiek...... lizard napisał(a):Cieszę się, że karma pojechała do maluchów :) a jak to dziś ziarły.........nie wierzyłam, że takie gówno małe może jesć suche kulki........... mleko nan też bardzo smakowało 1,5 litra mleka z kleikiem zjadły potem kulkami doprawiły się synu mój chrzestny się z nimi pobawił i małe padły mamcia też nieprzepastna przez dwa dni kilo kiełbasy, pasztetowa i kulki a ona może na 10 kilo wygląda sunia pogonila mi dziś nieźle syna ten się wystraszył dobrze potem już było ok a mamcia nawet sama podeszła sziś to z póltorej godziny z nimi siedzieliśmy na razie karma pocztą nie doszła dorzucam zdjęcia trixia trixos to największa przylepa....... a jak płakał dziś za żarciem......o matko........ najwięcej czasu to trix spędził z synem reszta szybciej padła spać.... maluszki już troszkę podrosły drogo troszkę przybrał na masie najmniejszy jest eddark i aria Quote
lilith27 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 tak dom tymczasowy wygląda a tutaj kalisa i drogo (już umiem odróżniać wszystkie od razu) kalisa po prawo lewo - drogo a tutaj trixio złapany jak przemyka do pokoju chillaoutowego wszystkie już foty jakie im zrobiłam choć.....rosną.....i pewnie trzeba zaraz będzie robić nowe Quote
Monday Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 A ja tą mamę poproszę!!!!!!! Ale moze być po niedzieli, bo do niedzieli planuję wyjechać i nie wracać!!!!!!! Quote
wiking042 Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 lizard napisał(a):Cieszę się, że karma pojechała do maluchów :) Peper dziś trafił do nowego domku! Pani od kilku dni się na niego przygotowywała, jakieś remonty - zabezpieczenia kabli itp... ;) dziś wzięła wolne i czekała na nas - Peper szkoli się powoli w panowaniu nad dwoma kotami, które tam mieszkają ;) starszego już sobie zjednał i śpią razem w głębokich uściskach, DevonRex warczy na naszego malucha ale ten olewa kociaka i omija dużym łukiem ;) (...) No, jeden piesek już jest bezpieczny i całe życie przed nim na własnych włościach... :multi: Oby naszym się tak poszczęściło! anita_happy napisał(a):jest osoba chętna na adopcje samczyka co jest u lilith - Kasumi ma dostęp do mojej poczty - wiec wszystko juz na jej głowie dom z Wawy - pies dla tescia Pani, z kt rozmawiałam /tesc 51 lat/ samczyk dom 4 rodzinny - z podwórkiem Pani przejęta Tak wiec - - niech MOC bedzie z Wami, a ja i moje suki nad morzem..jutro o 7.0 startujemy po maym poślizgu:p Wypoczywajcie dobrze! :lol: Czekamy na informacje od Kasumi... lilith27 napisał(a):(...) a jak to dziś ziarły.........nie wierzyłam, że takie gówno małe może jesć suche kulki........... mleko nan też bardzo smakowało 1,5 litra mleka z kleikiem zjadły potem kulkami doprawiły się synu mój chrzestny się z nimi pobawił i małe padły mamcia też nieprzepastna przez dwa dni kilo kiełbasy, pasztetowa i kulki a ona może na 10 kilo wygląda sunia pogonila mi dziś nieźle syna ten się wystraszył dobrze potem już było ok a mamcia nawet sama podeszła sziś to z póltorej godziny z nimi siedzieliśmy na razie karma pocztą nie doszła dorzucam zdjęcia trixia trixos to największa przylepa....... a jak płakał dziś za żarciem......o matko........ najwięcej czasu to trix spędził z synem reszta szybciej padła spać.... (...) maluszki już troszkę podrosły drogo troszkę przybrał na masie najmniejszy jest eddark i aria (...) Ale wieści!! Szkoda, że karma nie doszła... Quote
lilith27 Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 pela i eddark nie chcą leżec na grzbiecie (źle to wróży będą niesforne prawdopodobnie) trixos i sansa oraz drogo za to bardzo ładnie (to dobrze) karma by się przydała, bo małe widziałam, że dzis rzuciły się na kulki dla dorosłych mogą matce wyżerać jak mnie nie ma muszę zostawiać większy zapas one jej zjedzą i klops.......mamcia nie doje zrobię jutro może matce zdjęcia drogo - jak przystało na barbarzyńce (ma imię takie) - przybrał na masie i goni trixosa Quote
kasumi Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 na razie nie mam wieści od pani, która chce zaadoptować... a z Pelą ode mnie nie wyjdzie...pani się nie odzywa :/ prosiłam, żeby wypełnić ankietę i dooopa CISZA.... Quote
kasumi Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 hahah, dostałam dzisiaj super maila o moją Tarę :D "Witam, Piszę w sprawie aukcji numer 1664413626 Jak prezentuje się możliwość wysłania za granicę? Prosiłbym o przedstawienie ewentualnego kosztu nadania do Niemiec." Czyli my pakujemy psy w paczki i "nadajemy" do Niemiec, bo chyba o czyms nie jestem poinformowana....:diabloti::diabloti::diabloti: macie jakieś pudełko??? :razz: Quote
lizard Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 kasumi napisał(a):hahah, dostałam dzisiaj super maila o moją Tarę :D "Witam, Piszę w sprawie aukcji numer 1664413626 Jak prezentuje się możliwość wysłania za granicę? Prosiłbym o przedstawienie ewentualnego kosztu nadania do Niemiec." Czyli my pakujemy psy w paczki i "nadajemy" do Niemiec, bo chyba o czyms nie jestem poinformowana....:diabloti::diabloti::diabloti: macie jakieś pudełko??? :razz: oj tam zaraz tak drastycznie - zapakuj małej plecaczek z jedzeniem, włóż butlę wody, daj jakiś grosz na drogę i pokaż mapę ;) za kilka tygodni sama dojdzie :P Quote
kasumi Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 rezerwujcie Drogo....pani jest zdecydowana na adopcje i zgadza się na wizyty....dostanę od niej adres i tel. przekażę wikingowi i szukajcie do p.a. :) Quote
wiking042 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 lilith27 napisał(a): karma by się przydała, bo małe widziałam, że dzis rzuciły się na kulki dla dorosłych mogą matce wyżerać jak mnie nie ma muszę zostawiać większy zapas one jej zjedzą i klops.......mamcia nie doje Magda, dzwoniłem do Ciebie dzisiaj 2x. Byłem na Czystej w sklepie zoologicznym. Tak myślałem, że możesz nie mieć karmy i chciałem coś kupić. Może też jakieś puszki? Daj syg. to do Ciebie zadzwonię. Umówimy się, kupię jutro po pracy i Ci podrzucę. ____________________ Lilith, Monday - Drogo zarezerwowany dla kasumi :lol: Quote
kasumi Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 wiking042 napisał(a):Magda, dzwoniłem do Ciebie dzisiaj 2x. Byłem na Czystej w sklepie zoologicznym. Tak myślałem, że możesz nie mieć karmy i chciałem coś kupić. Może też jakieś puszki? Daj syg. to do Ciebie zadzwonię. Umówimy się, kupię jutro po pracy i Ci podrzucę. ____________________ Lilith, Monday - Drogo zarezerwowany dla kasumi :lol: dla mnie??? :mad: ja szczyli nie chcę :diabloti: Quote
kasumi Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 trixosa też proszę zarezerwować :) pani z Lipska, trzeba będzie zorganizować ew. transport, zgadza się na wizytę......a jak już na prawdę niczego nie dałoby rady zorganizować, to może pojechać autobusem Quote
kasumi Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 [SIZE="5"]potrzebna p.a. dla DROGO warszawa - włochy, ul.kraszewskiego Quote
lilith27 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 ale wiecie, który to drogo? najbardziej bury z czarnych najfajniesi z fajnych na pierwszy ogien to drogo o trix najbardziej do mnie ciągną matke nazwałam Vendela - Vendi troszkę jescze jest nieśmiała, ale już jest lepiej założyłam jej dziś obrożę bardzo luźno bez paniki było, choć musiałam sie postarać, żeby ja ubrać Quote
kasumi Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 lilith27 napisał(a):ale wiecie, który to drogo? najbardziej bury z czarnych ależ wiem :D przecież dawałaś opisy :cool1: Quote
kasumi Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 lilith27 napisał(a): w jej przypadku, rób zdjęcia jak to trzecie....bo cycki to ma "niezłe" :evil_lol: Quote
lilith27 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 kasumi napisał(a):ależ wiem :D przecież dawałaś opisy :cool1: ehsssss z tej czwórki czarnych to bardzo cięzko je odróżnić szczególnie aria i eddark - te dwa to jak bliźniaki jendojajowe kasumi napisał(a):w jej przypadku, rób zdjęcia jak to trzecie....bo cycki to ma "niezłe" :evil_lol: ta cycochy ma wielkie ktoś znajdzie drogo w tym stadku? dalej trixos aria albo eddark (nie widzę cech wyróżniających) sansa Quote
lilith27 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 z tego co pamietam to chyba aria tam stała z resztą widac plamkę trixos poniżej Quote
lilith27 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 trixos pelka nie wiem wrzucić można jako eddark albo aria jak ja nie odróżniam.....to inni się nie połapią trix i kaszatankowa sansa sansa oraz trixos patrzył się na mnie czyli człowiekowi poświęcał trix uwagę Quote
lilith27 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 pa pa do jutra a. ps. jak dla mnie to chyba uszy im wstaną trzeba będzie im dawać troszkę odżywki na chrząstkę bo inaczej będą miały jak matka nie wiadomo co Quote
Recommended Posts