ARKA Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 :-( :-( :-( dzis mijaja trzy miesiace od naszego pozegnania, a ciagle lzy plyna.. Perełko, brakuje mi Ciebie:-( :-( :-( Tej malej, wiernej, delikatnej istotki tuptajacej za mna:-( :-( :-( Quote
oktawia6 Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 kolejny miesiąc bez Twojej Perełki ARKA:placz: na pewno tęsknisz za nią:-( Quote
Lagunka Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 ARKA, strasznie mi przykro :( Dokładnie miesiąc po odejściu Twojej Perełki, moja Lagunka przekroczyła Tęczowy Most :(:(:( Teraz razem z Perełką i wieloma innymi psiakami czekają na nas na Tęczowych Łąkach ... ['][']['] Quote
ARKA Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Perełko, nie zapomniałam o Twoje rocznicy śmierci, wiesz o tym. Nie moglam sie tu wpisać, zbyt bolesne, ciagle, wiesz o tym. Brakuje mi Ciebie. Twojego tuptania za mna, Twojego wtulania, Twojego bycia przy mnie, jak cień. Nikt mi Ciebie nie zastapi, nigdy, Ty wiesz o tym dobrze:-( :-( :-( :-( :-( I ciagle pytanie, dlaczego Ty własnie juz musiałaś odejść, dlaczego:-( :-( :-( :-( . Quote
Recommended Posts