Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MA1 też zupełnie nie tak, wygraliśmy my, czyli Seayess, z 5 pkt karnymi i oceną doskonałą, co mam nawet na karcie, za nami staffik (pozdrowienia dla sympatycznej właścicielki i racja- bullowate górą:evil_lol: ), a trzeci Vigo. A w SA1 Ola i Belladona miały 10pkt karnych, bo za czas nic nie miały, tylko za 2 błędy.

Posted

Świetne zdjęcia Krzysiek:loveu:
Leszek wygląda jak by wystrzelił psa z procy (efekt widać), Indi też została wystrzelona tylko pytanie z czego:crazyeye: ?

Posted

Jezusicku jakie mam zakwasy:crazyeye::lol:
Ale warto bylo. Jeszcze nigdy Gruby nie mial takiego wyniku (tylko jedna zrzutka ) +piekny lot z hustawki..Fakt dwóch dtk pomine milczeniem :cool3:...
Jak by taka ladna pogodna byla w Bialymstoku to moze by sie skusic :roll:;) .

Super było i bardzo mi się podobało ,zwłaszcza że mogłam sobie popatrzeć na pieski znane tylko z forum.

Sajko napisala:

(pozdrowienia dla sympatycznej właścicielki i racja- bullowate górą:evil_lol: )

Pozdrawiam Serdecznie.Jaki ten Twoj bull ma wyskok:crazyeye:

Posted

Acroba, to Ty byłas i nie krzyczałaś:crazyeye: ???? no komuś się należą:mad: a Bombowiec skok ma boski, teraz musi wręcz na odrót ćwiczyć, żeby latał niżej ale za to bardziej ekonomicznie:evil_lol:

Posted

A gdzie Wy te wyniki widzicie, bo ja ich znaleść nie mogę:placz: .
Moje gratulacje Sajko:multi: . Jeszcze jeden biegający stafik:loveu: w agility, może acroba spotkamy się w Białymstoku.

Posted

Sajko napisala:

Acroba, to Ty byłas i nie krzyczałaś:crazyeye: ???? no komuś się należą:mad:

:oops: No co...nie bij...:evil_lol:
Bombowiec skok ma boski, teraz musi wręcz na odrót ćwiczyć, żeby latał niżej ale za to bardziej ekonomicznie:evil_lol:

Az milo popatrzec.Gruby jak sie zawiesil ze 3 lata temu ze przeszkodzie to trzeba klata przysunac i na torze robic demolke to dopiero teraz sie (tfu tfu tfu) lekko odwiesil. To ze malo co trenujemy to inna sprawa :evil_lol:

Delya napisala
Jeszcze jeden biegający stafik:loveu: w agility, może acroba spotkamy się w Białymstoku.

Hi hi hi ..biegajacy...taaak ładnie to nazwalas :lol:
Korci mnie zeby zaliczyc jeszcze kilka detek wiec sie bede gleboko zastanawiac ;).

Posted

Sajko napisał(a):
Acroba, to Ty byłas i nie krzyczałaś:crazyeye: ???? no komuś się należą:mad:

No wiesz co???
i znów psa kojarze a osoby nie bardzo...
a ja też od bulowatych... ale ze względu na pogodę garbonose zostały w domu - byłam tylko z krótkonosymi...

Krzysztof zdjecie Fufaka na palisadzie REWELACJA!!! - widać "motorykę zadu" :lol:
a na huśtawce widać "że strefa jest zaliczona" (jednym pazurkiem).. i Fufu się zastanawia czy można już skakać...

I mam dpytanie do wszyskich co focili (jeszcze raz dziękuję :lol: ) czy mogę zdjęcia Fufak umieścić na mojej stronie i wysłać do na stronę Klubu Boksera??
Pozdrawiam
Fufu i Bull-Box-Banda

Posted

No to jeszcze parę zdjątek:

Blacky:

Blusik:

Wiola albo Wendy(oj, nie mogłaś Beata kupić sobie tej drugiej w jakimś innym kolorze dla ułatwienia?):

Posted

Ojeja...

Eli:

Fufa:

Funt:

Funt artystycznie :razz:

W oczekiwaniu na wyniki:

Timo w bajeranckim kubraczku :loveu: :loveu: :loveu:

Saga i Oxy w zapasach:

No i Funt z piłką (coś mam słabość do parsonków chyba):

Oraz na koniec nie-agilitowy (jeszcze?) słodziak, przydybany przy ringu:

Posted

Rauni napisał(a):
Oraz na koniec...

A jakis mokry sznaucer nie wszedl Ci w obiektyw moze przypadkiem?

A moze Krzysiowi wszedl?

:modla: :modla: :modla:

No i bardzo dziekujemy za swietna atmosfere na zawodach, mimo pogody bylo SUPER!!!!!! No i gratki dla wszystkich psiakow za wspaniale bieganie :cool3: :multi: .

Posted

Rauni napisał(a):
No to jeszcze parę zdjątek:

Wiola albo Wendy(oj, nie mogłaś Beata kupić sobie tej drugiej w jakimś innym kolorze dla ułatwienia?):

Viola, specjalnie taką brałam coby je podmieniać:diabloti: . Nie jesteś pierwsza. Zielsko powiedziała ze to znecanie się nad ludźmi brać takie dwa same psy, też sie w Czechach pomyliła. W Łącku zawodniczka poszła do Dorotki że ona też chce z psem z którym startowała polecieć jako próbny coby nadmiar energii zrzucił bo widziała że tak ktoś z borderem biegał:evil_lol: .

Posted

[quote name='Ka-Vanga']A jakis mokry sznaucer nie wszedl Ci w obiektyw moze przypadkiem?
[quote]

No niestety, siłą rzeczy mając psy w small i w medium i przy stosunkowo niewielkiej stawce w obu tych kategoriach nie bardzo się wyrobiłam z ich fotografowaniem :-(