Rauni Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Zdjęcia robiłam na ISO 1600, co niestety widać... jutro może obrobię jeszcze kilka. Wyniki są już na stronie http://xtreme.blox.pl/2006/08/Wyniki-PPA-Legnica-060806r.html Laluna, no właśnie molestuję Leszka, żeby gdzieś wrzucił filmik z tym przebiegiem, bo sama bym to chciała zobaczyć oraz puszczać sobie na pociechę po niektórych treningach :) Quote
OlaAB Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Rauni napisał(a): Wyniki są już na stronie http://xtreme.blox.pl/2006/08/Wyniki-PPA-Legnica-060806r.html hmm nie chciałabym się kłócić ale jakoś egzaminy MA2 inaczej wyglądają niż to było w Legnicy... Omar był pierwszy, Blue drugi, Funt trzeci - tak było na wydruku i tak stawałyśmy na podium..., taki mam wpis w książce pracy... Quote
Sajko Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 MA1 też zupełnie nie tak, wygraliśmy my, czyli Seayess, z 5 pkt karnymi i oceną doskonałą, co mam nawet na karcie, za nami staffik (pozdrowienia dla sympatycznej właścicielki i racja- bullowate górą:evil_lol: ), a trzeci Vigo. A w SA1 Ola i Belladona miały 10pkt karnych, bo za czas nic nie miały, tylko za 2 błędy. Quote
IraKa Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Świetne zdjęcia Krzysiek:loveu: Leszek wygląda jak by wystrzelił psa z procy (efekt widać), Indi też została wystrzelona tylko pytanie z czego:crazyeye: ? Quote
OlaAB Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 już widzę błąd, ktoś przeliczył arkusz wpisując jako czas SCT 42s a powinno być 45s 42s były w Open Agility Quote
PARSONRK Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Oj coś troszkę zamieszane te wyniki :razz: Quote
Rauni Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Sorki, będziemy poprawiać, ale już nie dziś. Quote
PARSONRK Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Tymczasem czekamy na wiecej zdjęć :multi: :multi: :multi: Quote
acroba Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Jezusicku jakie mam zakwasy:crazyeye::lol: Ale warto bylo. Jeszcze nigdy Gruby nie mial takiego wyniku (tylko jedna zrzutka ) +piekny lot z hustawki..Fakt dwóch dtk pomine milczeniem :cool3:... Jak by taka ladna pogodna byla w Bialymstoku to moze by sie skusic :roll:;) . Super było i bardzo mi się podobało ,zwłaszcza że mogłam sobie popatrzeć na pieski znane tylko z forum. Sajko napisala: (pozdrowienia dla sympatycznej właścicielki i racja- bullowate górą:evil_lol: ) Pozdrawiam Serdecznie.Jaki ten Twoj bull ma wyskok:crazyeye: Quote
Sajko Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Acroba, to Ty byłas i nie krzyczałaś:crazyeye: ???? no komuś się należą:mad: a Bombowiec skok ma boski, teraz musi wręcz na odrót ćwiczyć, żeby latał niżej ale za to bardziej ekonomicznie:evil_lol: Quote
Delya Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 A gdzie Wy te wyniki widzicie, bo ja ich znaleść nie mogę:placz: . Moje gratulacje Sajko:multi: . Jeszcze jeden biegający stafik:loveu: w agility, może acroba spotkamy się w Białymstoku. Quote
acroba Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Sajko napisala: Acroba, to Ty byłas i nie krzyczałaś:crazyeye: ???? no komuś się należą:mad: :oops: No co...nie bij...:evil_lol: Bombowiec skok ma boski, teraz musi wręcz na odrót ćwiczyć, żeby latał niżej ale za to bardziej ekonomicznie:evil_lol: Az milo popatrzec.Gruby jak sie zawiesil ze 3 lata temu ze przeszkodzie to trzeba klata przysunac i na torze robic demolke to dopiero teraz sie (tfu tfu tfu) lekko odwiesil. To ze malo co trenujemy to inna sprawa :evil_lol: Delya napisala Jeszcze jeden biegający stafik:loveu: w agility, może acroba spotkamy się w Białymstoku. Hi hi hi ..biegajacy...taaak ładnie to nazwalas :lol: Korci mnie zeby zaliczyc jeszcze kilka detek wiec sie bede gleboko zastanawiac ;). Quote
CHI Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Sajko napisał(a):Acroba, to Ty byłas i nie krzyczałaś:crazyeye: ???? no komuś się należą:mad: No wiesz co??? i znów psa kojarze a osoby nie bardzo... a ja też od bulowatych... ale ze względu na pogodę garbonose zostały w domu - byłam tylko z krótkonosymi... Krzysztof zdjecie Fufaka na palisadzie REWELACJA!!! - widać "motorykę zadu" :lol: a na huśtawce widać "że strefa jest zaliczona" (jednym pazurkiem).. i Fufu się zastanawia czy można już skakać... I mam dpytanie do wszyskich co focili (jeszcze raz dziękuję :lol: ) czy mogę zdjęcia Fufak umieścić na mojej stronie i wysłać do na stronę Klubu Boksera?? Pozdrawiam Fufu i Bull-Box-Banda Quote
Rauni Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Teraz powinno być dobrze: http://xtreme.blox.pl/2006/08/Wyniki-PPA-Legnica-060806r.html Krzysiu, a jakiegoś zdjęcia którego mojego mokrego potwora nie masz? hmmmm? Quote
Rauni Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 No to jeszcze parę zdjątek: Blacky: Blusik: Wiola albo Wendy(oj, nie mogłaś Beata kupić sobie tej drugiej w jakimś innym kolorze dla ułatwienia?): Quote
Rauni Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Ojeja... Eli: Fufa: Funt: Funt artystycznie :razz: W oczekiwaniu na wyniki: Timo w bajeranckim kubraczku :loveu: :loveu: :loveu: Saga i Oxy w zapasach: No i Funt z piłką (coś mam słabość do parsonków chyba): Oraz na koniec nie-agilitowy (jeszcze?) słodziak, przydybany przy ringu: Quote
Ka-Vanga Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Rauni napisał(a):Oraz na koniec... A jakis mokry sznaucer nie wszedl Ci w obiektyw moze przypadkiem? A moze Krzysiowi wszedl? :modla: :modla: :modla: No i bardzo dziekujemy za swietna atmosfere na zawodach, mimo pogody bylo SUPER!!!!!! No i gratki dla wszystkich psiakow za wspaniale bieganie :cool3: :multi: . Quote
LALUNA Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Rauni napisał(a):No to jeszcze parę zdjątek: Wiola albo Wendy(oj, nie mogłaś Beata kupić sobie tej drugiej w jakimś innym kolorze dla ułatwienia?): Viola, specjalnie taką brałam coby je podmieniać:diabloti: . Nie jesteś pierwsza. Zielsko powiedziała ze to znecanie się nad ludźmi brać takie dwa same psy, też sie w Czechach pomyliła. W Łącku zawodniczka poszła do Dorotki że ona też chce z psem z którym startowała polecieć jako próbny coby nadmiar energii zrzucił bo widziała że tak ktoś z borderem biegał:evil_lol: . Quote
Rauni Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 [quote name='Ka-Vanga']A jakis mokry sznaucer nie wszedl Ci w obiektyw moze przypadkiem? [quote] No niestety, siłą rzeczy mając psy w small i w medium i przy stosunkowo niewielkiej stawce w obu tych kategoriach nie bardzo się wyrobiłam z ich fotografowaniem :-( Quote
Recommended Posts