LALUNA Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 No niestety, siłą rzeczy mając psy w small i w medium i przy stosunkowo niewielkiej stawce w obu tych kategoriach nie bardzo się wyrobiłam z ich fotografowaniem :-( A i tak Rauni bardzo się uwijała, bo między jednym cyknięciem a drugim jeszcze zdążyła poprawiać tyczki które spadały:evil_lol: Quote
acroba Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 CHI napisala : No wiesz co??? i znów psa kojarze a osoby nie bardzo... a ja też od bulowatych... ale ze względu na pogodę garbonose zostały w domu - byłam tylko z krótkonosymi.. Wiem.Ja Ciebie skojarzyłam od razu :cool3:. A tak przy okazji.Wybierasz sie do Bialegostoku? Quote
cyber_killer Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Macie tu linke do następnych fotek z zawodów w Legnicy. Fotki robione przez Ryszarda Nowackiego z Hop-Szczecin. http://www.hop-szczecin.prv.pl/legnica/index.html Quote
CHI Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Do Białego raczej nie dam rady... za to zastanawiam się nad Łodzią:razz: bo ew. mam gdzie nocować z 5 psami... Quote
acroba Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Odleglosc do Bialego jest przerazajaca....ale niedaleko stamtad mialabym nocleg ... łodz..fajnie...tylko ze w tym terminie chcialam z Grubym na wystawe jechac. No coz...moze wezmiemy sie w koncu za treningi i sprobujemy szczescia w przyszlym sezonie. Albo jakies Czechy... Quote
CHI Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 [quote name='cyber_killer']Macie tu linke do następnych fotek z zawodów w Legnicy. Fotki robione przez Ryszarda Nowackiego z Hop-Szczecin. http://www.hop-szczecin.prv.pl/legnica/index.html[/quote] Czy jest możliwe otrzymanie dużych zdjęć mojej ogoniastej bokserki (21,22,23,24,40)? i czy możne je umieścić na mojej stronie istronie klubu boksera z podaniem autora (oczywiście:razz: ) Jak by było mozna to bardzo prosze na meritumms@poczta.onet.pl z góry dziękuję:diabloti: i pozdrawiam CHI Quote
Medorowa Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 A jej najbardziej kibicowałam:multi: :multi: Zresztą całej reszcie też;) :p Quote
CHI Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 madzia i medor napisał(a):A jej najbardziej kibicowałam:multi: :multi: DZIĘKUJEMY!!:lol: tylko trzeba się było ujawnić bo byłam trochę zakręcona i zamoczona :oops: Pozdrawiamy Quote
Medorowa Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 CHI napisał(a):tylko trzeba się było ujawnić bo byłam trochę zakręcona i zamoczona :oops: Pozdrawiamy Nie chciałysmy przeszkadzać;) :lol: Ale mam nadzieję, że okazja do poznania się jeszcze kiedyś powtórzy :lol: Pozdrawiam :p Quote
acroba Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 CHI-Twoje zdjecie jest w Panoramie Legnickiej :cool3: Quote
cyber_killer Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 CHI napisał(a):cyber_killer napisał(a):Macie tu linke do następnych fotek z zawodów w Legnicy. Fotki robione przez Ryszarda Nowackiego z Hop-Szczecin. http://www.hop-szczecin.prv.pl/legnica/index.html Czy jest możliwe otrzymanie dużych zdjęć mojej ogoniastej bokserki (21,22,23,24,40)? i czy możne je umieścić na mojej stronie istronie klubu boksera z podaniem autora (oczywiście:razz: ) Jak by było mozna to bardzo prosze na meritumms@poczta.onet.pl z góry dziękuję:diabloti: i pozdrawiam CHI Jak najbardziej - fotki posłane - 7 PACZEK - MASZ JESZCZE CHYBA BONUSA TAM (2XFOTKA) :) Quote
AMIŚKA Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 :mad: :mad: oj fotografowie a moja Zinka to juz żadnemu w aparacie nie zmieściła się??????:lol: Taka malutka i co????? Quote
cyber_killer Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 AMIŚKA napisał(a)::mad: :mad: oj fotografowie a moja Zinka to juz żadnemu w aparacie nie zmieściła się??????:lol: Taka malutka i co????? Cze Bożenka - mam filmik z towja zinka (tylko jest bardzo DUZY). Może ktoś ma serwerek gdzie mozna darmo polozyc kilka filmow (jakies 50 MB)... Quote
IraKa Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Dziękuję za zorganizowanie kolejnych zawodów:loveu: Mimo średnio udanej pogody, bo "smalle znowu musiały biegać w deszczu" było fajnie. Na zakonczenie mam jedno pytanko jednak: jak to jest z bieganiem ze smakołykami i piłkami w kieszeniach podczas zawodów:crazyeye: , które są wyrzucane zaraz po przekroczeniu przez psa mety z kieszeni biegnącego przewodnika? Przecież to nie były zerówki, czyżby coś się zmieniło w tej kwestii :razz: i tylko najbardziej wtajemniczeni korzystają teraz z dopingu:shake: Quote
sic! Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='IraKa'] jak to jest z bieganiem ze smakołykami i piłkami w kieszeniach podczas zawodów:crazyeye: , które są wyrzucane zaraz po przekroczeniu przez psa mety z kieszeni biegnącego przewodnika? :shake: IraKa z ust mi wyjęłaś to pytanie! :), które nasunęlo się już po naszych pierszych zawodach w Warszawie :D Tylko teraz na pewno rozpęta się burza :p Quote
IraKa Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Nie pierwsza i nie ostatnia pewnie:shake: A burze są po to aby oczyścić powietrze:diabloti: Dodam tylko, że para na dopingu bynajmniej nie została zdyskwalifikowana :crazyeye: Quote
sic! Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 IraKa gdyby pary z tzw. dopingiem miały mieć dis, to np. w Łącku połowa (lub coś koło tego) z tych którzy nie mieli dis by ją otrzymali:p Co do burzy....pozwolę sobie założyć nowy topik-bo to jakby z Legnicą nie ma nic wspólnego :) Quote
Ka-Vanga Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='cyber_killer']Macie tu linke do następnych fotek z zawodów w Legnicy. Fotki robione przez Ryszarda Nowackiego z Hop-Szczecin. http://www.hop-szczecin.prv.pl/legnica/index.html A zmoknietego sznucera niet :placz: :placz: :placz: . Quote
Ka-Vanga Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Rauni napisał(a):No niestety, siłą rzeczy mając psy w small i w medium i przy stosunkowo niewielkiej stawce w obu tych kategoriach nie bardzo się wyrobiłam z ich fotografowaniem :-( :placz: Nastepnym razem specjalnie zglosze mala do L ;) :evil_lol: . LALUNA napisał(a):A i tak Rauni bardzo się uwijała, bo między jednym cyknięciem a drugim jeszcze zdążyła poprawiać tyczki które spadały:evil_lol: Laluna bo Rauni to cyborg jest, nie wiedzialas ;) :lol: :lol: :lol: . Quote
AMIŚKA Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 cyber_killer napisał(a):Cze Bożenka - mam filmik z towja zinka (tylko jest bardzo DUZY). Może ktoś ma serwerek gdzie mozna darmo polozyc kilka filmow (jakies 50 MB)... DZIĘKI ,DZIĘKI :modla: :modla: :calus: :calus: :laola: :laola: :laola: Quote
AMIŚKA Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 CHI napisał(a):Do Białego raczej nie dam rady... za to zastanawiam się nad Łodzią:razz: bo ew. mam gdzie nocować z 5 psami... A może by tak na IAL do nas do Szczecina -można i z pięcioma:multi: :multi: serdecznie zapraszam:lol: Twoje bokserki są superaśne:lol: warto byłoby poznać resztę:lol: :loveu: Quote
CHI Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='acroba']CHI-Twoje zdjecie jest w Panoramie Legnickiej :cool3: :crazyeye: acroba jak możesz to mi kup Plizzzz:razz: cyber_killer WIELKIE DZIĘkI coś jednak nafociłam... jakość co prawda żadna, ale zaraz wrzucę... mam mokrego spaniela:razz: Quote
CHI Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Mój cyfrzak barł poprawke na pogodę,(ja nie) stąd takie kwiatki: czasem coś mi sie z grubsza udało: ale nie do końca: Tu Wind nie foci:razz: a to zdjęcie mnie zniechęciło - miało być nad przeszkodą: a na tym skończyłam: dla wyjaśnienia dodam, że miało to być zdjęcie psa na huśtawce a nie sędziny.... Resztę wykasowałm jeszcze w Legnicy i dałam sobie spokój... mam duże po niedzieli jakby ktoś chciał mogę wysłać Jak byście chcieli ;) zamieszczać można wszędzie, można podpisać zdjęcia - Hodowla Meritum, ale nie koniecznie...;) Pozdrawiam CHI Quote
Recommended Posts