megii1 Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Sara miała ostatni sporo nowości w życiu- zwrot z zadopcji, wczoraj sterylizacja.. ale od dziś jest w swoim idealnym, zakochanym w niej domku:) Państwo mieszkają pod Piasecznem, mają dom i ogromny ogród. Są emerytami, mają sporo czasu, który chcą poświęcić suni. Kiedy przyjechaliśmy czekał już na nią kocyk, miseczka. Pani chciała jej podawać nóżki bo jej po operacji i ciepłe mleko:) Ale tak na co dzień Sara będzie jadła gotowane specjalanie dla niej jedzenie - kurczaczka z ryzem i marchewką. Ma obiecane codzienne długie spacery i nie spuszczanie z oka na najbliższe tygodnie. Ja jestem zachwycona, a mój znajomy, który pojechała tam ze mną powiedział, że chętnie tez zamieszkałby w takich warunkach jak Sara:) Quote
mysza 1 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 O, bardzo sympatycznie Państwo wyglądają. Super, ogromnie się cieszę ;) Quote
Recommended Posts