maciaszek Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Podejrzewałam, że taki właśnie będzie koniec tej historii. A w zasadzie początek... nowego życia Duluxa. Wspaniały :). Quote
azalia Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Czy ktoś wie co słychać u pięknego Duluxika?Jak sie chłopak teraz zachowuje w stosunku do innych psów?Serdecznie pozdrawiam!(Aha ,a jak tam tata,pokochałgo?) Quote
polciuaa Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Jest coraz lepiej, dalej w kagańcu ciągle chodzi chłopak, ale przynajmniej nie atakuje każdego psa, zazwyczaj tylko biegnie z zamiarem ataku do innego psa, a jak już dobiegnie to tylko powącha i przychodzi spowrotem. :) A tata chyba już go pokochał całym sercem. :) Quote
polciuaa Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Tak sobie pomyslalam, że wkleje kilka fotek Duluxika. :) Ze swoją najlepsza przyjaciółką - beagielką Kiarą: A tak sobie śpimy: :lol: Quote
azalia Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Jest cudowny,uwielbiam kudłacze,fajnie,że tato go pokochał. Quote
polciuaa Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Ja przez niego sie przekonałam do kudłaczy, zawsze chciałam mieć jak największego, krótkowłosego i ciemnego psa, a wyszedł mi mały, kudłaty i do tego biało-kremowy. :evil_lol: Quote
polciuaa Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 cześć cioteczki! :D chciałam tylko poinformować Was,że założyłam Duluxowi galerię więc jeśli chcecie więcej zdjęć Głąba serdecznie zapraszam: http://www.dogomania.pl/threads/211388-Ni-to-pies-ni-to-kot-czyli-Dulux-i-jego-sfora.-)?p=17281134#post17281134 :lol: Quote
Recommended Posts