majqa Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 E-S napisał(a):Ma, czy nie ma ? Też jestem ciekawa jak to na teraz wygląda. Quote
polciuaa Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Przepraszam, że tak długo nic nie pisałam ale nie mam ciągłego dostępu do internetu. Tata nic nie mówi więc można uznać, ze psiak ma u mnie DT. :lol: Na dniach powinnam załatwić aparat i porobić psiakowi dobre zdjęcia więc bądźcie cierpliwe cioteczki.:) Martwi mnie to, że ta cholera sobie potrafi drzwi otwierać! A póki co siedzi tylko w moim pokoju i jak ja wychodze to piszczy i skacze po drzwiach, macie jakieś sposoby żeby go tego oduczyć? Dzisiaj czeka nas kąpiel, bo młody śmierdzi niemiłosiernie, a jutro wizyta u weta. :) Quote
annn Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 No to bardzo pozytywna wiadomosc:lol: Tak myslalam ze ten brak informacji dobrze wrozy Quote
E-S Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Ufff, to kamień z serca. Żeby nie rozpaczał jak wychodzisz - bo on to odbiera jako karę, trzeba zrobić coś, żeby odbierał fakt wyjścia jako nagrodę, czyli np dać ucho świńskie przy wychodzeniu z pokoju. I zawsze dawać coś atrakcyjnego dla niego przy wychodzeniu, a przy wchodzeniu należy olewać radosne kwiki i cały ten raban radosny, że przyszłaś i nie witać się z psem. Quote
lika1771 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Cioteczki dałam Go na ten watek,ale potrzebne namiary http://www.dogomania.pl/threads/195047-kudłacz-w-typie-Miłoszka Quote
masienka Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 chlopak jest w Olkuszu mail : polaa.p@wp.pl tel: 694-000-505 tylko po 14tej Quote
Andzike Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Uff... dobrze, że Cezar zostaje na DT ... :) To na spokojnie można szukać domu :) Quote
masienka Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 tak bardzo na spokojnie to nie bo Pola do szkoly chodzic musi a jak chlopak bedzie rozrabial za mocno to moze byc problem. Na razie kilka dni caly czas ktos jest w domu ale to sie w kazdej chwili moze zmienic no i mlody zaczepi psyale do suczek jest ok Quote
dusje Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Uffff, moze uda mu sie pozostac na czas znalezienia domku. Szanowny Panie Tato - dziekujemy za wyrozumialosc :lol::multi: Kto moze zrobic ogloszenia? Quote
Andzike Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Dogomanko i jak chłopak zachowuje się sam w domu? Quote
polciuaa Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Tak całkowicie sam nie był jeszcze zostawiony bo ciągle ktoś w domu jest. Problem z pokojem rozwiązał się jak młody zaczął wychodzić na mieszkanie więcej. Tata niby sobie pod nosem gada, że mam mu szukać szybko domu ale tak to nawet z nim na dwór chce wychodzić więc jest dobrze póki co. :lol: Cezar vel. Dulux rzuca się na psy, tzn jesli pies przechodzi obok i go oleje to młody też jakoś nieszczególnie na niego zwraca uwagę, gorzej jak inny pies go zaczepi. Śmierdziel wykąpany i mięciutki teraz jest.:diabloti: Quote
Szarotka Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Nie ma sie mu co dziwic jak go zaczepiaja to co ?? Quote
DuDziaczek Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 wtrącę tylko nieśmiało, że dogomanka dzis pisała mi, że nawet Pan tato wziął kudłacza na spacer :razz: Quote
luka1 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 DuDziaczek napisał(a):wtrącę tylko nieśmiało, że dogomanka dzis pisała mi, że nawet Pan tato wziął kudłacza na spacer :razz: i po co ci faceci się stawiają? i tak w końcu musi być po naszemu:eviltong: Quote
ania z poznania Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Dziewczyny ALARM!!!! Dziś w Warszawie w okolicach ulicy Bartyckiej zaginęła najmniejsza z najmniejszych mikrosuń - Luśka http://www.dogomania.pl/threads/1922...1#post15627320 Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie proszony o kontakt o każdej porze dnia i nocy!!! Tel. 501 226 939, 519 127 664 Quote
DuDziaczek Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 luka1 napisał(a):i po co ci faceci się stawiają? i tak w końcu musi być po naszemu:eviltong: muszą pokazać kto jest panem domu :razz: ale przyjdzie co do czego i by się sami zgubili w tym świecie :eviltong: dobrze ze kobiety maja zawsze swoje sposoby :evil_lol: Quote
Sybel Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 A pies nie ma przypadkiem chipa? Bo gdyby miał, to można by zidentyfikowac właścicieli i pociągnąć do odpowiedzialności za porzucenie psa i stwarzanie zagrożenia na drodze... Ja coś czuję, że jak Cezar się dobrze zakręci, to zostanie na stałe, bo przecież Tata, jak to Ojcowie mają w zwyczaju, po prostu peknie :P Quote
lika1771 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Witaj, Czy mogłabyś podać mi więcej informacji o psiaku, którego wstawiłaś na watek Miłosza-kudłacza? Mam bardzo zainteresowany adopcją kudłacza domek, ale piesek musi spełniać kilka podstawowych warunków. W związku z tym kilka pytań czy piesek 1. Zna jazdę samochodem i będzie dobrze znosił podróże (częste, wielogodzinne) oraz zmiany miejsca pobytu (częste wyjazdy do innego miasta, gdzie Państwo mają drugi dom) 2. Jest ufny, otwarty i nie bojaźliwy 3. Akceptuje koty, ale raczej na zasadzie obojętności niż próby zabawy z nimi 4. Nie jest psem trudnym, raczej chodzi o psa spokojnego i zrównoważonego (oczywiście wszelkie zachowania typowe dla szczeniaka są jak najbardziej akceptowane, ale Państwo celowo wybierają podrostki, a nie malutkie szczenięta, aby mieć przynajmniej zarys charakteru)? Państwo mieli PONa przez 14 lat, psa z rodowodem, który był u nich od szczeniaka, do naturalnej śmierci. Mają 2 koty i sporo podróżują na kilkugodzinnych trasach, bo mają dwa domy oddalone od siebie o kilkaset km. Koty i poprzedni pies jeździli oczywiście zawsze z nimi. Domek wart polecenia, więc czekam niecierpliwie na info. Aha i zależy im na psiaku z DT ze względu na te wszystkie "wymagania". Quote
lika1771 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Prosze o kontakt na tym watku to moze byc domek dla psiaka http://www.dogomania.pl/threads/195047-kudłacz-w-typie-Miłoszka Quote
Andzike Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Czy Cezar jest nadal do adopcji? ;) A może zostaje w DS? Pytam bo mam dom w Krakowie - do sprawdzenia, który zadzwonił po mojego wyadoptowanego już kudłatego tymczasowicza ;) I tak sobie pomyślalam o Cezarku :) Quote
masienka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Dulux nadal czeka na domek. Ludzie z watku Miloszka niestety sie nie odezwali... Obecnie leczone sa uchole, potem chlopak pojdzie pod noz i bedzie gotowy do adopcji :) Quote
Andzike Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 masienka napisał(a):Dulux nadal czeka na domek. Ludzie z watku Miloszka niestety sie nie odezwali... Obecnie leczone sa uchole, potem chlopak pojdzie pod noz i bedzie gotowy do adopcji :) W takim razie wysyłam Duluxa zainteresowanemu domkowi - domek z Krakowa :) Quote
Recommended Posts