Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy ktoś z Was może polecić domek do wynajęcia w górach, gdzie można pojechać z psiakiem??? Marzy nam się weekend z naszą Bonią w drewnianym domku z kominkiem. Zabawy w śniegu, mróz na zewnątrz, a w środku cieplutko :loveu:

• 3 weeks later...
Posted

A my szukamy pokoi/domku dla kilku osób dorosłych i pieska (niedużej, młodej suczki) w górach na SYLWESTRA (28.12-02.01). Nie zależy nam na dobrych warunkach, bo i tak będziemy tam tylko spać, a cały dzień będziemy spędzać na stokach, na spacerach itd. Zależy nam na niskiej cenie i bliskości dobrych stoków narciarskich, chociaż możemy kawałek dojeżdżać. Jeśli ktoś ma informacje o wolnych pokojach/domku to bardzo proszę o wiadomość :)

• 2 weeks later...
Posted

To ja się "podłączę":p
W tym roku za późno zaczęliśmy szukać spokojnego miejsca na Sylwestra:shake:

Może ktoś wie o samodzielnym domu z ogrzewaniem w spokojnym miejscu z dobrym dojazdem(ważne!)
z ogrodzonym terenem gdzie przyjmą także nasze Mruczydło(o.podhalański)?
Zalezy nam na dość "cywilizowanych" warunkach;) i dość blisko centralnej Polski.
Cena każda-adekwatna do warunków :)

• 2 weeks later...
Posted

My już wróciliśmy z wyjazdu :) I sama może odpowiem na swoje pytanie i może wykorzystacie to miejsce na przyszłe eskapady. Tylko czy mogę tu wkleić adres www? Czy zostanie to potraktowane jako reklama? I czy mogę podać numer telefonu?

Posted

tu jest kilka fajnych ofert, także w górach, cały dział ofert "przyjaznym zwierzętom" gdzie [URL="http://www.idara.pl/noclegi/obiekty_przyjazne_zwierzetom.php"]można przyjechać z własnym psem lub kotem[/URL] [URL]http://www.idara.pl/noclegi/obiekty_przyjazne_zwierzetom.php[/URL]

• 1 month later...