Ewka :) Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Czy ktoś z Was może polecić domek do wynajęcia w górach, gdzie można pojechać z psiakiem??? Marzy nam się weekend z naszą Bonią w drewnianym domku z kominkiem. Zabawy w śniegu, mróz na zewnątrz, a w środku cieplutko :loveu: Quote
as_ko Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 A my szukamy pokoi/domku dla kilku osób dorosłych i pieska (niedużej, młodej suczki) w górach na SYLWESTRA (28.12-02.01). Nie zależy nam na dobrych warunkach, bo i tak będziemy tam tylko spać, a cały dzień będziemy spędzać na stokach, na spacerach itd. Zależy nam na niskiej cenie i bliskości dobrych stoków narciarskich, chociaż możemy kawałek dojeżdżać. Jeśli ktoś ma informacje o wolnych pokojach/domku to bardzo proszę o wiadomość :) Quote
mojamisia Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 To ja się "podłączę":p W tym roku za późno zaczęliśmy szukać spokojnego miejsca na Sylwestra:shake: Może ktoś wie o samodzielnym domu z ogrzewaniem w spokojnym miejscu z dobrym dojazdem(ważne!) z ogrodzonym terenem gdzie przyjmą także nasze Mruczydło(o.podhalański)? Zalezy nam na dość "cywilizowanych" warunkach;) i dość blisko centralnej Polski. Cena każda-adekwatna do warunków :) Quote
Ewka :) Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 My już wróciliśmy z wyjazdu :) I sama może odpowiem na swoje pytanie i może wykorzystacie to miejsce na przyszłe eskapady. Tylko czy mogę tu wkleić adres www? Czy zostanie to potraktowane jako reklama? I czy mogę podać numer telefonu? Quote
trelee Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 tu jest kilka fajnych ofert, także w górach, cały dział ofert "przyjaznym zwierzętom" gdzie [URL="http://www.idara.pl/noclegi/obiekty_przyjazne_zwierzetom.php"]można przyjechać z własnym psem lub kotem[/URL] [URL]http://www.idara.pl/noclegi/obiekty_przyjazne_zwierzetom.php[/URL] Quote
Perfekcyjne-Zywienie Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Chyba najlepiej byłoby zamieścić woje ogłoszenie na portalach turystycznych,tam możecie liczyć na dużo większy odzew. My z Atosem podróżujemy bardzo rzadko,niestety cierpi na chorobę lokomocyjną... Quote
Recommended Posts