JankaBezZiemii Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 dziś na posesji był drugi pies :-o wielkości reksia tylko czarny kudłaty jak weszłam to zniknął gdzieś za garażem ale nie wiem jak? reksio jakiś wycofany - nie krążył jak zwykle w pobliżu tylko się chował ... reksio lubi swoje koty :) razem jedzą jak nikt nie widzi ;) zrobiłam troszkę fotek mtf - ten trzeci kotek najbardziej bury jakiej jest płci? bo biało-czarna i ta mniej bura to kocice są Quote
mtf zalesie Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 wszystkie 3 koty byly na sterylkach jako kocice i taki mialy zabieg.nie mam pojecia jak dostal sie tam jeszcze jeden pies Quote
mtf zalesie Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 czy nie byloby problemu abys zajrzala do nich w piatek Quote
JankaBezZiemii Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 [quote name='mtf zalesie']czy nie byloby problemu abys zajrzala do nich w piatek[/QUOTE] nie ma sprawy - pójdę do nich dziś ;) Quote
mtf zalesie Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 awaria samochodu- musze chyba wreszcie kupic nowy Quote
mtf zalesie Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 nie bede miala samochodu przez kilka dni- moge dac puszki ale nie bede mogla tam chodzic- jak nie mozesz to zadzwonie do marzenus Quote
JankaBezZiemii Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 [quote name='mtf zalesie']nie bede miala samochodu przez kilka dni- moge dac puszki ale nie bede mogla tam chodzic- jak nie mozesz to zadzwonie do marzenus[/QUOTE] mogę chodzić - byłam u nich ktoś im jakieś kartofle przez płot wrzuca Quote
mtf zalesie Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 pewnie pani E.-czy wziac puszki do pracy /duze ,moge zatachac po dwie bo ide pieszo do stacji / Quote
mtf zalesie Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 od czwartku moge podjechac i kaRMIC TOWARZYSTWO Quote
JankaBezZiemii Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 [quote name='mtf zalesie']od czwartku moge podjechac i kaRMIC TOWARZYSTWO[/QUOTE] mam jeszcze dla nich na jutro ugotowane :) Quote
JankaBezZiemii Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 [quote name='mtf zalesie']Czyli jestem w piatek[/QUOTE] ok dobra :) Quote
mtf zalesie Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 czy mozesz zamienic niedziele na poniedziale- ja wolalabym podjechac w niedziele zamiast poniedzialku Quote
mtf zalesie Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 jesli marzenka sie nie odezwie to zadzwonie do pani Eli i chyba jeszcze mam tel do pani sklepu na tej glownej ulicy pod bateriami ktora tez dokarmiala reksia Quote
mtf zalesie Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 napisalam do marzenki ale nie odpowiada wiec zostaw wiecej jedzenia bo nie ma innego wyjscia Quote
JankaBezZiemii Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 [quote name='mtf zalesie']napisalam do marzenki ale nie odpowiada wiec zostaw wiecej jedzenia bo nie ma innego wyjscia[/QUOTE] ok zostawię też klucz w domu moim - będzie babcia - jakby co to niech Marzena podejdzie Quote
Marzenuś Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Znalazłam klucz! Wiedziałam, że gdzieś powinien być. Quote
JankaBezZiemii Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 [quote name='Marzenuś']Znalazłam klucz! Wiedziałam, że gdzieś powinien być.[/QUOTE] marzenuś - myślę że jutro możesz sobie darować - dałam im dziś 3 kg mięsa z makaronem i wsypałam prawie 3 kg suchej karmy .... micha z suchą jest pod tarasem w razie deszczu - reszta w torbie na tarasie leży suchą nasypałam bo pomyslałam że najpierw makaronem się zajmą a tym badziewiem w razie głodu :) Quote
JankaBezZiemii Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 dziewczynki dokarmiacie towarzystwo? jak dziś poszłam to połowa z wczoraj w michach, reksio tylko łypnął, kociarnia sie leniwie przeciągała :p nie głodne toto wcale! to dobrze ale nie wiem czemu? może ten makaron wczorajszy im nie smakował bo miałam tylko jakiś taki brązowy (pełnoziarnisty czy coś :roll:) dołożyłam im dziś świeżego ale nie było ciekawości żadnej ;) Quote
mtf zalesie Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 ja bede w poniedzialek - i mozemy wrocic do starego terminarza Quote
mtf zalesie Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 czy ktos bywa tam w weekendy, bo ja moge pon. - piatek,nieraz sie nie wyrabiam ale wtedy zostawiam wiecej jedzenia Quote
JankaBezZiemii Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 mtf zalesie napisał(a):czy ktos bywa tam w weekendy, bo ja moge pon. - piatek,nieraz sie nie wyrabiam ale wtedy zostawiam wiecej jedzenia no ja bywam ... Quote
mtf zalesie Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 okey to dobrze bo myslalam ze znowu jestem sama Quote
Recommended Posts