Wiolcia Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Witam! Od niedzieli 03.10.2010 jest u nas Bej. Uwierzcie, jest najsłodszym seterem irlandzkim pod słońcem :loveu: odkąd u nas jest jeszcze nic nie zbroił, jest psem idealnym (no może nie do końca :eviltong: ale już mu blisko). Jedyny problem jaki mamy to spacery, nic nie pomaga. Próbowałam już 2 metod i nic... Ale to inny temat, tu przecież miałam pisać jaki jest kochany :cool3: To może teraz dla odmiany kilka zdjęć: Taką miałem minę przez pierwsze 3 dni: A tak proszę o smakołyk: Bej ma ponad 5 lat i pochodzi z Wyspy Mgieł. Pozdrawiam Wiola. Quote
Darianna Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Śliczny rudzielec, trzymam kciuki za udaną adopcję :) Pozdrawiam z dwoma rudymi :) Quote
Wiolcia Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Dziękujemy za odwiedziny Darianna, przed zdecydowaniem o adopcji setera śledziłam uważnie twoją galerię, można by nawet powiedzieć, że Brando i Karmel byli dla mnie inspiracją, także bardzo dziękujemy i pozdrawiamy :Rose: A to 3 nowe zdjęcia: I mój gangsta pies :loveu: : Muszę się pochwalić, że dziś pierwszy raz byliśmy w stadninie konnej o własnych siłach, Bej w końcu nauczył się biegać przy rowerze. O wiele lepiej mu to idzie niż chodzenie przy nodze :diabloti: Jak na 10 kilogramów nadwagi to kondycje ma niezłą, ja na rowerze przy nim wysiadłam... A do stadniny są zaledwie 4 kilometry. Pozdrawiamy ! Quote
Darianna Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Fajnie być czyjąś inspiracją :) Powodzenia życze i wklejajcie często foty :) Quote
Ewa&Duffel Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Piękny pies, ma sporo futra chyba ;) PS w jakiej części Warszawy mieszkacie ? Quote
Wiolcia Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 My tak dokładnie to mieszkamy pod Warszawą, Nowy Dwór Mazowiecki/ Modlin jeśli kojarzysz :) Quote
Recommended Posts