Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no pisałam ,ze chojrak..ale moze być chojraczka...chociaz tam chyba cos na brzuchu widać - mozę siurek jak sie człowiek dobrze przyjrzy?;) albo ja juz omamy mam :D
idę spac, bo rano wyjazd!

W RAZIE TFU TFU CZEGOŚ - MOJ NUMER 600 101 446.

Posted

To czekamy tutaj na kolejne wieści. :) :) :) Jestem pod wrażeniem tej psiej rodzinki i ktoś zrobił PIĘKNE zdjęcia! Wstawiłam na FB w jeden album grupy, jedna osoba mnie prosiła już o nr konta do zbiórki. Mam nadzieję, że będzie tych osób wiecej! :D Czekamy na Miśki i mamcię w DT :D

Ida - ja też Ci posyłam od siebie optymizm w kilogramach! :) Nie zostawimy Cię! :) Świetna organizacja!

Posted

ludwa napisał(a):
Nie jest dobrze. Dziewczyny wracają z mamcią i dwoma szczeniakami. Reszty nie ma. Mają za to jeszcze jedną znajdkę cmentarną

O matko, gdzie te biedaki sie podzialy? :-(

Posted

Ja też mam nadzieję, że ktoś jeszcze o nich myślał i poszukał im domków, albo DT dlatego tak znikają stopniowo... Mam nadzieję, że nikt tamtym krzywdy nie zrobił. Ale szkoda mi, że jednak nie wszystkie 7 są w 'naszych' rękach, bo nie trzeba by się było zastanawiać co z resztą...

Posted

Kurcze, niedobrze, oby maluchy nie zostały same bo po nich. U nas ostanio było podobnie. W opuszczonej szopie na pustkowiu namierzyłysmy suke i 12 szczeniaków. Na drugi dzień było ich tylko 5, które zabralismy. Za kilka dni dostałam telefon, że na terenie jednostki woj, chodzi suka i 3 szczeniaki. To była ta suka i jej dzieci. Wyprowadziła je w inne oddalone miejsce, ale 5 szczeniat i tak nie znalezlismy.

Posted

malagos napisał(a):
Kto zabiera mamuśkę?

jeszcze raz zapytam?...
Przed chwilą była u nas w lecznicy dziewczyna ze szczeniakiem, takim 8 tyg. a maleńkim - ma zniekształconą łapkę i dlatego nie znalazł domu, ale, jak pani powiedziała, "suczka ma 2 razy w roku szczeniaki, po 5 sztuk, i zaraz wszystkie znajdują domy, bo przychodzą dzieci z okolicy i je zabierają" :shake: :shake:
Więc mam nadzieję, że te znalazły po prostu domy. Jakie, tego sie nie dowiemy i chyba dobrze.

Posted

Melduję że jeden maluszek już u mnie. Później napiszę więcej, teraz muszę się z nim ogarnąć i zaliczyć lecznicę. Cudny jest, takie małe biedactwo:loveu:

Ciągle myślę o beżowym i pozostałych:(

PS mama została w lecznicy na Kosiarzy.