Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to kciuki można puścić;)

Miłeczek przed chwilą pojechał do swojego własnego domku:) Zamieszka na Bemowie, będzie jedynakiem ale towarzystwa mu nie zabraknie ponieważ córka Państwa która mieszka blisko ma labradora:) Państwo maluchem zachwyceni:loveu: Pani miała ze sobą smakołyczki więc Miłek od razu ją polubił, zresztą moje psy też;) Będzie dobrze:)

No to chyba mamy happy end:)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tora&Faro napisał(a):
No to kciuki można puścić;)

Miłeczek przed chwilą pojechał do swojego własnego domku:) Zamieszka na Bemowie, będzie jedynakiem ale towarzystwa mu nie zabraknie ponieważ córka Państwa która mieszka blisko ma labradora:) Państwo maluchem zachwyceni:loveu: Pani miała ze sobą smakołyczki więc Miłek od razu ją polubił, zresztą moje psy też;) Będzie dobrze:)

No to chyba mamy happy end:)

BOMBA !

ja mam dzisiaj tak zł na maxa dzień, że to jedyna pozytywna wiadomość - DZIEKUJĘ !

mamy happy end:)

przy okazji, wczorajsze zimowe pozdrowienia od Nemka i Spoka (Lucjana)

Posted

Fajne zimowe chłopaki:)

Oczywiście nie wytrzymałam i zadzwoniłam do Pani Miłeczka;) maluch przespał drogę do domu, później zestresował się windą, ale już w domu odżył bo czekał na niego kolega labek:) chłopcy na szczęście przypadli sobie do gustu, poszaleli i Miłek padł;) Jest dobrze:loveu:

Posted

Jakby Cię oświeciło! :) Super wieści o Miłeczku! Będzie miał chłopaczek towarzystwo i mam nadzieję, że właściwy wzór do naśladowania. Ciekawe jak długo Gosia wytrzyma w tym "odsapywaniu" :)

Posted

[quote name='Nutusia']Jakby Cię oświeciło! :) Super wieści o Miłeczku! Będzie miał chłopaczek towarzystwo i mam nadzieję, że właściwy wzór do naśladowania. Ciekawe jak długo Gosia wytrzyma w tym "odsapywaniu" :)[/QUOTE]

Dłuuuugo;)

Posted

a ja chciałam powiedzieć, że największym powodzeniem cieszył się lucek:) Do tej pory mam telefony. Jak ktoś upoluje coś podobnego (choć w śniegu łatwo nie będzie;)) to poproszę o info;)