Tora&Faro Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 No to kciuki można puścić;) Miłeczek przed chwilą pojechał do swojego własnego domku:) Zamieszka na Bemowie, będzie jedynakiem ale towarzystwa mu nie zabraknie ponieważ córka Państwa która mieszka blisko ma labradora:) Państwo maluchem zachwyceni:loveu: Pani miała ze sobą smakołyczki więc Miłek od razu ją polubił, zresztą moje psy też;) Będzie dobrze:) No to chyba mamy happy end:) Quote
ludwa Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Jupiiii, to dzisiaj można świętować:) SUPERRRRRRRRRRRRRL)))))))))))))))))))))))) Quote
Tora&Faro Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 ludwa napisał(a):Jupiiii, to dzisiaj można świętować:) SUPERRRRRRRRRRRRRL)))))))))))))))))))))))) Dokładnie tak:):):) Quote
koosiek Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Czyli cała "grupa cmentarna" znalazła już domy :multi::multi::multi: Quote
Szarotka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 koosiek napisał(a):Czyli cała "grupa cmentarna" znalazła już domy :multi::multi::multi: Super :):) Quote
idusiek Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Tora&Faro napisał(a):No to kciuki można puścić;) Miłeczek przed chwilą pojechał do swojego własnego domku:) Zamieszka na Bemowie, będzie jedynakiem ale towarzystwa mu nie zabraknie ponieważ córka Państwa która mieszka blisko ma labradora:) Państwo maluchem zachwyceni:loveu: Pani miała ze sobą smakołyczki więc Miłek od razu ją polubił, zresztą moje psy też;) Będzie dobrze:) No to chyba mamy happy end:) BOMBA ! ja mam dzisiaj tak zł na maxa dzień, że to jedyna pozytywna wiadomość - DZIEKUJĘ ! mamy happy end:) przy okazji, wczorajsze zimowe pozdrowienia od Nemka i Spoka (Lucjana) Quote
Nutusia Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Dobra, to idę, bo mnie sąsiadka na grzane wino zaprosiła, ale jakoś tak nie szło pić bez okazji... :) Quote
Szarotka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 idusiek napisał(a):który? :) bo są 2 Myslalam, ze to ten sam :):) Quote
Tora&Faro Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Fajne zimowe chłopaki:) Oczywiście nie wytrzymałam i zadzwoniłam do Pani Miłeczka;) maluch przespał drogę do domu, później zestresował się windą, ale już w domu odżył bo czekał na niego kolega labek:) chłopcy na szczęście przypadli sobie do gustu, poszaleli i Miłek padł;) Jest dobrze:loveu: Quote
ronja Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Gosia wreszcie odsapnie;) Miłeczku, powodzenia Quote
Tora&Faro Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Odsapną to moje psy;) śpią dzisiaj cały dzień jak zabite:evil_lol: Quote
mysza 1 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Wszyscy odsapną, i Ty i psy ;) I Twój portfel... Czy widzicie żarówkę przy moim poprzednim poście? Co to jest? Quote
Tora&Faro Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Właśnie się zastanawiałam co ta żarówka oznacza:evil_lol: chyba dogo dzisiaj wariuje. Quote
mysza 1 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 [quote name='Tora&Faro']Właśnie się zastanawiałam co ta żarówka oznacza:evil_lol: chyba dogo dzisiaj wariuje.[/QUOTE] Może mnie oświeciło :evil_lol: Quote
Nutusia Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Jakby Cię oświeciło! :) Super wieści o Miłeczku! Będzie miał chłopaczek towarzystwo i mam nadzieję, że właściwy wzór do naśladowania. Ciekawe jak długo Gosia wytrzyma w tym "odsapywaniu" :) Quote
Tora&Faro Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 [quote name='Nutusia']Jakby Cię oświeciło! :) Super wieści o Miłeczku! Będzie miał chłopaczek towarzystwo i mam nadzieję, że właściwy wzór do naśladowania. Ciekawe jak długo Gosia wytrzyma w tym "odsapywaniu" :)[/QUOTE] Dłuuuugo;) Quote
idusiek Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 Gosia - proszę o numer konta oraz kwotę. dziekuję Ci bardzo za pomoc z Miłkiem i Molkiem :) Quote
magdola Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 a beda foty z nowego domu??? zapraszam na bazarek podpisu -podniescie chociaz......plizzzzzzz...... Quote
idusiek Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 od spoka, Nemo i Kai na pewno- dalej to już z Torą...:) Quote
ludwa Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 a ja chciałam powiedzieć, że największym powodzeniem cieszył się lucek:) Do tej pory mam telefony. Jak ktoś upoluje coś podobnego (choć w śniegu łatwo nie będzie;)) to poproszę o info;) Quote
Recommended Posts