idusiek Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 oby oby ;) bo te moje psy to jakies pechowe sa...tfu tfu Quote
Tora&Faro Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Miłek wykąpany:) zobaczymy czy to coś pomoże....aaaaa i załatwił się na spacerze, grzeczny chłopak:loveu: Quote
ludwa Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Ciekawe czy będzie obronny? Jak tak, to znaczy, ze Tora ma w sobie coś takiego, że psiaki się czują zobowiązane ją bronić:) Quote
ludwa Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Ciekawe czy będzie obronny? Jak tak, to znaczy, ze Tora ma w sobie coś takiego, że psiaki się czują zobowiązane ją bronić:) Quote
mysza 1 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Fajny chłopaczek, z pysia podobny do Moltiego tylko umaszczenie zupełnie inne. Mam nadzieję, ze dzięki dobrej karmie braki witaminowe się wyrównają, bo łapki długie, żeby krzywe nie były. Jestem kontroler, to fakt ale już taki typ ;) Quote
Tora&Faro Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Niestety łupież jest nadal i obrzydliwe robale w kupie:( Obronny Miłek nie jest ani trochę, wręcz przeciwnie, jak spotykamy jakichś ludzi na spacerze to zamiera ze strachu. Pewnie musi się przyzwyczaić. Quote
chita Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Miłek cudny:loveu:nie chcecie wrzucic go na bazarek fotograficzny, moze trafi do kalendarza:razz: Quote
Tora&Faro Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 chita napisał(a):Miłek cudny:loveu:nie chcecie wrzucic go na bazarek fotograficzny, moze trafi do kalendarza:razz: Hmmm...można by wrzucić słodziaka, tylko przydałoby się jakieś super zdjęcie, a moje są średnie;) Quote
chita Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Tora&Faro napisał(a):Hmmm...można by wrzucić słodziaka, tylko przydałoby się jakieś super zdjęcie, a moje są średnie;) a te z postu 881 str89 bodajze:razz::loveu: Quote
Tora&Faro Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Pomyślimy:) A jutro Miłek będzie miał gościa:) PS zarobaczony jest okropnie...brrrrrrr Quote
mysza 1 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Tora&Faro napisał(a):Pomyślimy:) A jutro Miłek będzie miał gościa:) PS zarobaczony jest okropnie...brrrrrrr Lekka kicha z tym, bo tyle czasu było na odrobaczenie go a Twoje psy nie powinny być odrobaczane co 2 tygodnie... Quote
Tora&Faro Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 mysza 1 napisał(a):Lekka kicha z tym, bo tyle czasu było na odrobaczenie go a Twoje psy nie powinny być odrobaczane co 2 tygodnie... No nie powinny, ale niestety nie ma wyjścia...robale są okropne:( Quote
Tora&Faro Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 A tymczasem Miłeczek śle pozdrowienia:) "druga twarz" Miłka;) kaczkę też zagryzę;) chyba się chłopaczek wyluzował:evil_lol: Quote
ludwa Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 uuuuuuuuuuuuuuu, będzie obronny:) Jak tylko się ogarnie:) Quote
idusiek Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 a wczoraj taka pipa z niego była... mówiłam Tora- ze za szybko oceniasz ;) a ja dzisiaj w Broku widziałam COŚ TAKIEGO.... Quote
idusiek Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Tora&Faro napisał(a):No nie powinny, ale niestety nie ma wyjścia...robale są okropne:( Podałaś dehinel? Powinno przejść. cholerka, dobrze, że go przyjełaś Tora :( Quote
Szarotka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Robale w koncu sobie pojda ......... Quote
idusiek Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 a kto mi powie kto to? i proszę przekręcic teraz główkę w lewo... [video=youtube;Y-8zqE-2a28]http://www.youtube.com/watch?v=Y-8zqE-2a28[/video] Quote
Szarotka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Ktorys ze szczeniaczkow ?? Jak napisalas, ze cos widzialas w Broku to od razu myslalam, ze znowu wypatrzylas jakiegos nieszczesnika ........... Quote
Tora&Faro Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 idusiek napisał(a):Podałaś dehinel? Powinno przejść. cholerka, dobrze, że go przyjełaś Tora :( Podałam wczoraj wieczorem, dlatego dzisiaj robale wyłażą, okropny widok:( myślę że to trzeba będzie powtórzyć za jakiś czas, ale najpierw szczepienie. No i nie wiem co z tym łupieżem zrobić, kąpiel niewiele pomogła. Chyba jednak przejdę się do weta. PS Nie widzę fotki tej z Broku.... Edit. już widzę:) co to za szczeniorek? to ten u nauczyciela? Quote
idusiek Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 tak, siostrzyczka u nauczyciela. wyglada niemal identycznie jak NEMO ! normlanie klony- Molek z Luckiem i Nemo z tą małą. Quote
Tora&Faro Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Śliczna ta mała:):loveu: Czyli nie wiemy nic tylko o tym beżowym:( Quote
Tora&Faro Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 I jeszcze grzeczna sesja grzecznego pieska;) głupecek:loveu: no weź mnie.... Quote
Tora&Faro Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 weeeeeź wreszcie... w końcu wzięła:multi: tylko nie wiem po co ten kudłaty się wpakował;) Quote
ludwa Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Głupecek się rozkręca:) A ten z Broku...Miodzio. Jak ja uwielbiam takie przepychanki psio- kocie i walenie "z zada" mogę patrzeć godzinami:) Quote
Recommended Posts