Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nowe wpłaty na maluchy:

[FONT=Arial]20[/FONT][FONT=Arial]kaas bazarek[/FONT][FONT=Arial]90[/FONT][FONT=Arial]zebrazebra bazarek[/FONT][FONT=Arial]30[/FONT][FONT=Arial]monika083 bazarek[/FONT][FONT=Arial]10[/FONT][FONT=Arial]idusiek bazarek[/FONT][FONT=Arial]30[/FONT][FONT=Arial]iv bazarek[/FONT]

dziekujemy bardzo !

Posted

idusiek napisał(a):
kurdę, moze go trzeba troche zacząc temperować..zeby na terroryste nie wyrósł.

Chyba naprawdę czas najwyższy...

mysza 1 napisał(a):
Cały czas powtarzam Gosi, żeby go zaczęła lać ;)

Ida, dopisz proszę wpłatę na Moltonka- 25 zł od Ronji:loveu:. Dziękujemy kochana:loveu:

Posłuchałam;) Molton właśnie zarobił klapa bo rzucił się do Farcia z zębami żeby go odgonić od jego własnej miski. Oczywiście swoją miał pełną i zainteresowany był średnio, łobuz jeden:mad:

Martuś dziękujemy za wsparcie:loveu:

idusiek napisał(a):
a ja Ci przeleję jeszcze 50 zł - bo Pani Luckowa dała/oddała.

no i dzisiaj przyszła wpłata 90 zł z bazarków.

Dzięki Ida:loveu:

Posted

idusiek napisał(a):
a ja Ci przeleję jeszcze 50 zł - bo Pani Luckowa dała/oddała.

no i dzisiaj przyszła wpłata 90 zł z bazarków.

Mnie? Dzięki :)

Ładnie, biją Moltonka, biedny psiaczek. ;)

Posted

Aha....Pani Ania oddzwoniła, jest pełna obaw ale chce przygarnąć tego małego zbója. Umówimy się z nią na wizytę:) mamy też do sprawdzenia jeszcze jeden dom i wtedy podejmiemy decyzję.

Posted

i coby długu nie było u myszy ( bo się jeszcze do mnie przeniesie :D) to z uzbieranej kasy 70 zł.
własnie przelałam na moltona 120.
25 ronja i jesteście piataka na plusie ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):

Ładnie, biją Moltonka, biedny psiaczek. ;)

Normalnie siły już do niego nie mam, charakterek ma że hej;) mama złoty psiak, bracia grzeczni, a ten po prostu zbój:evil_lol:

Posted

Dla Moltna chyba potrzebny ktoś z doświadczeniem, kto od początku pokaże mu jego miejsce i nie będzie pozwalał szczeniakowi na pokazywanie zębów... Bo będzie doopa, za miesiąc - dwa wróci z adopcji jako "agresor" :-(

Posted

on jest przeeeeepiękniasty:):)

wysyp teraz maluchów, ze szok:( na każdym rogu szczenior... do lecznicy trafiło u nas 5...za małe,by jadły samodzienie...i za duże, by je uśpić:( można oszaleć...:(:( i też nie mamy pomysłu co z nimi zrobic...

Posted

mysza 1 napisał(a):
Molton zarobił jeszcze 49 zł na moim bazarku, Ida, dopiszesz? Jak zostaną niewykorzystane to przekażemy jakiemuś psiakowi ;)

dopisałam.
co z 2 rodzina dla Mola?

Posted

idusiek napisał(a):
no własnie nie mam, musze poprosić marlenę o opis i nowe foty.

Ale nie wiesz nic? W przypadku nadmiaru fajnych domów byśmy proponowały a tak to nic nie wiemy.

Posted

idusiek napisał(a):

co z 2 rodzina dla Mola?

Byłyśmy dzisiaj z Myszą na wizycie u Państwa, powiem tylko że jest bardzo ok:), ale jutro umówiłyśmy się z Panią Anią więc na razie więcej nie piszę;). W każdym razie coś się dzieje:)

A Molton się rozkręca, na spacerze obszczekuje psy i przechodzących ludzi też;)