idusiek Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 a ja Ci przeleję jeszcze 50 zł - bo Pani Luckowa dała/oddała. no i dzisiaj przyszła wpłata 90 zł z bazarków. Quote
idusiek Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 nowe wpłaty na maluchy: [FONT=Arial]20[/FONT][FONT=Arial]kaas bazarek[/FONT][FONT=Arial]90[/FONT][FONT=Arial]zebrazebra bazarek[/FONT][FONT=Arial]30[/FONT][FONT=Arial]monika083 bazarek[/FONT][FONT=Arial]10[/FONT][FONT=Arial]idusiek bazarek[/FONT][FONT=Arial]30[/FONT][FONT=Arial]iv bazarek[/FONT] dziekujemy bardzo ! Quote
Tora&Faro Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 idusiek napisał(a):kurdę, moze go trzeba troche zacząc temperować..zeby na terroryste nie wyrósł. Chyba naprawdę czas najwyższy... mysza 1 napisał(a):Cały czas powtarzam Gosi, żeby go zaczęła lać ;) Ida, dopisz proszę wpłatę na Moltonka- 25 zł od Ronji:loveu:. Dziękujemy kochana:loveu: Posłuchałam;) Molton właśnie zarobił klapa bo rzucił się do Farcia z zębami żeby go odgonić od jego własnej miski. Oczywiście swoją miał pełną i zainteresowany był średnio, łobuz jeden:mad: Martuś dziękujemy za wsparcie:loveu: idusiek napisał(a):a ja Ci przeleję jeszcze 50 zł - bo Pani Luckowa dała/oddała. no i dzisiaj przyszła wpłata 90 zł z bazarków. Dzięki Ida:loveu: Quote
mysza 1 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 idusiek napisał(a):a ja Ci przeleję jeszcze 50 zł - bo Pani Luckowa dała/oddała. no i dzisiaj przyszła wpłata 90 zł z bazarków. Mnie? Dzięki :) Ładnie, biją Moltonka, biedny psiaczek. ;) Quote
Tora&Faro Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Aha....Pani Ania oddzwoniła, jest pełna obaw ale chce przygarnąć tego małego zbója. Umówimy się z nią na wizytę:) mamy też do sprawdzenia jeszcze jeden dom i wtedy podejmiemy decyzję. Quote
idusiek Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 i coby długu nie było u myszy ( bo się jeszcze do mnie przeniesie :D) to z uzbieranej kasy 70 zł. własnie przelałam na moltona 120. 25 ronja i jesteście piataka na plusie ;) Quote
Tora&Faro Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 mysza 1 napisał(a): Ładnie, biją Moltonka, biedny psiaczek. ;) Normalnie siły już do niego nie mam, charakterek ma że hej;) mama złoty psiak, bracia grzeczni, a ten po prostu zbój:evil_lol: Quote
Szarotka Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Molton podobno Cie ciotki przesladuja :):) Quote
koosiek Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Dla Moltna chyba potrzebny ktoś z doświadczeniem, kto od początku pokaże mu jego miejsce i nie będzie pozwalał szczeniakowi na pokazywanie zębów... Bo będzie doopa, za miesiąc - dwa wróci z adopcji jako "agresor" :-( Quote
mysza 1 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Molton zarobił jeszcze 49 zł na moim bazarku, Ida, dopiszesz? Jak zostaną niewykorzystane to przekażemy jakiemuś psiakowi ;) Quote
andzia69 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 on jest przeeeeepiękniasty:):) wysyp teraz maluchów, ze szok:( na każdym rogu szczenior... do lecznicy trafiło u nas 5...za małe,by jadły samodzienie...i za duże, by je uśpić:( można oszaleć...:(:( i też nie mamy pomysłu co z nimi zrobic... Quote
mysza 1 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Ida, wiesz może jaki charakter ma Miłek? Coś o nim wiadomo? Bardziej spokojny czy też taki łobuziak? Tez taki charakterny? Jakieś nowe zdjęcia są może? Quote
idusiek Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 no własnie nie mam, musze poprosić marlenę o opis i nowe foty. Quote
idusiek Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 mysza 1 napisał(a):Molton zarobił jeszcze 49 zł na moim bazarku, Ida, dopiszesz? Jak zostaną niewykorzystane to przekażemy jakiemuś psiakowi ;) dopisałam. co z 2 rodzina dla Mola? Quote
go-ja Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Nie było mnie ciut, ale zaglądam :) do tych Pięknot.... Quote
mysza 1 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 idusiek napisał(a):no własnie nie mam, musze poprosić marlenę o opis i nowe foty. Ale nie wiesz nic? W przypadku nadmiaru fajnych domów byśmy proponowały a tak to nic nie wiemy. Quote
Tora&Faro Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 idusiek napisał(a): co z 2 rodzina dla Mola? Byłyśmy dzisiaj z Myszą na wizycie u Państwa, powiem tylko że jest bardzo ok:), ale jutro umówiłyśmy się z Panią Anią więc na razie więcej nie piszę;). W każdym razie coś się dzieje:) A Molton się rozkręca, na spacerze obszczekuje psy i przechodzących ludzi też;) Quote
Szarotka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Czy macie jeszcze maluchy na zbyciu ?? Quote
idusiek Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 w czwartek jedzie odwiedzić Nemka pewien pan, zobaczymy co dalej... no i jest Miłek - w Łochowie. Quote
Tora&Faro Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Czyli zainteresowanie jest:) szkoda że o Miłku tak mało wiadomo. Quote
idusiek Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 postaram sie dowiedziec wiecej ;) Quote
Nutusia Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Molton, bądź grzeczny chłopie, bo kolejne bidusie czekają na DT u Tory... :) Quote
Tora&Faro Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Molton ma swój charakterek, nie należy do "potulnych" psiaków;) ale naprawdę nie sposób go nie kochać:loveu: Quote
Recommended Posts