Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

idusiek napisał(a):
jak to Lucka?!
Przeciez napisałam już prawie tydzien temu, że DT Lucjana zabarykadowało się i nie chce go oddać za żadne skarby świata :)

Aha, to ja już nic o oddawaniu Lucka nie piszę :) Ale jakby jeszcze któryś znalazł dom, to napisz drukowanymi literami, żeby każdy od razu załapał :eviltong:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Dziewczyny podajcie mi proszę link do allegro gdzie są wszystkie maluszki. Dzwoniła do mnie Pani zainteresowana adopcją szczeniaka, obiecałam że jej wyślę link.

Ja mam pojedyńczo- Nemo, Moltiego i Miłka. razem to nie mam.

Posted

mysza 1 napisał(a):
A Molti ma 948 wyświetleń i 4 oberwatorów, za 2 godziny kończy się allegro. I nikt nie dzwoni, niebywałe.

No właśnie ta Pani która dzwoniła to z allegro, ale chciałaby zobaczyć wszystkie maluszki, wtedy się odezwie:) a mogłabyś podać linki do allegro Kochana?:)

Kurcze ilość wyświetleń Moltiego rekordowa:)

Posted

[quote name='mysza 1']Proszę ;) Miłek- śliczny mądry 2-miesięczny szczeniak
Nemo- piękny 8-tygodniowy szczeniak szuka domu
no i Molti ale to ta Pani zna.

Dzięki:) już wysyłam do Pani:)

[quote name='Nutusia']No niewiarygodne! Mówię Wam, że to Moltiego sprawka jest - za dobrze mu u Gosi :)

Tia...dzisiaj jak wychodziłam do pracy był nie tylko płacz na cały blok, ale i skakanie na drzwi:( mam tylko nadzieję że on za moment przestaje....

Posted

Nutusia napisał(a):
Molti się bogaci - z posagiem może szybciej domek znajdzie! :)

On nie tyle się bogaci co jego długi spłacamy ;) Poszalał w lecznicy, narobił nam tyłów, karmy nazamawiał :evil_lol:a teraz trzeba spłacać ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
On nie tyle się bogaci co jego długi spłacamy ;) Poszalał w lecznicy, narobił nam tyłów, karmy nazamawiał :evil_lol:a teraz trzeba spłacać ;)

A nie moglyscie mu do rozumu przemowic :):)

Posted

idusiek napisał(a):
spotkanie nie wypalilo?

Byłyśmy na wizycie, ale niestety to nie TEN domek. Państwo owszem sympatyczni, ale nie ma ich w domu po 10 godz dziennie...sami mieli mega wątpliwości czy taki mały szczylek to w ich sytuacji dobry pomysł, zwłaszcza że nie mają doświadczenia. Może zdecydują się na jakiegoś starszego psiaka, zobaczymy....

Tak więc dalej szukamy domu dla uroczego Moltonka.

I jeszcze jedno...dzisiaj znalazłam w kupie kolejną obrzydliwą glistę:( Molton dostał ostatnią dawkę Aniprazolu, zobaczymy co będzie dalej. Niestety jest wielce prawdopodobne że pozostałe maluchy mają to samo, Ida masz jakieś wieści?

Posted

Szarotka napisał(a):
Jezeli panstwo sa ok. to moze wzieli by jakiegos spokojnego starszego psiaka ??

Generalnie są chętni więc pewnie się zdecydują. Iwonka wzięła od Pani adres mailowy.