Tora&Faro Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Tak, Molti już u siebie. Zawiozłyśmy go z Iwonką, właśnie wróciłam. Quote
ronja Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Tora&Faro napisał(a):Tak, Molti już u siebie. Zawiozłyśmy go z Iwonką, właśnie wróciłam. płaczesz?;) a gdzie trafił Moltonek? Quote
Tora&Faro Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 ronja napisał(a):płaczesz?;) a gdzie trafił Moltonek? Molti zamieszkał na Mokotowie u pary młodych fajnych ludzi:) w sumie rzut beretem ode mnie, szkoda tylko że nie ma do towarzystwa żadnego zwierzaka;) ale będzie dobrze:loveu: PS obu nam się trochę oczy pociły;) Quote
zebrazebra Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Życzę wszystkim maluchom dużo zdrowia :) I zgłaszam się z korektą wpłat z mojego bazarku. Przez nieuwagę nie uwzględniłam jeszcze jednej wpłaty od Szarotki, za co przepraszam. Przelew już poszedł do Idusiek, którą poproszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym, ze doszła wpłata. :oops: http://www.dogomania.pl/threads/195420-Bi%C5%BCuteria-na-3-szlachetne-cele-do-7-listopada Quote
Tora&Faro Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 zebrazebra napisał(a):Życzę wszystkim maluchom dużo zdrowia :) I zgłaszam się z korektą wpłat z mojego bazarku. Przez nieuwagę nie uwzględniłam jeszcze jednej wpłaty od Szarotki, za co przepraszam. Przelew już poszedł do Idusiek, którą poproszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym, ze doszła wpłata. :oops: http://www.dogomania.pl/threads/195420-Bi%C5%BCuteria-na-3-szlachetne-cele-do-7-listopada Dziękujemy:loveu: Quote
idusiek Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 ech, a jak mu tam? dzwoniłaś już czy czekasz do jutra?:) Quote
idusiek Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 tak : nie rusz pieska bo ugryzie jest the best :D Quote
Tora&Faro Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 idusiek napisał(a):ech, a jak mu tam? dzwoniłaś już czy czekasz do jutra?:) Oczywiście że dzwoniłam...nie wytrzymałabym;) jest w miarę, był na spacerku, bawi się ale piszczy...to normalne w sumie. Quote
mysza 1 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Cięzkie te pożegnania, nie ma co ;) ale musi być dobrze. Quote
Tora&Faro Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 mysza 1 napisał(a):Cięzkie te pożegnania, nie ma co ;) ale musi być dobrze. Pewnie że tak, inaczej nalot zrobimy;) Quote
mysza 1 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 I tak zrobimy, nie jeden :evil_lol:;) Quote
idusiek Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 mysza 1 napisał(a):I tak zrobimy, nie jeden :evil_lol:;) mysza - przodowniczka pracy w zawodzie kontroler jakośći ;) Quote
Tora&Faro Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Dzisiaj przyjechał do mnie Miłek vel Otik:) Chłopaczek jest sporawy:), wielkości mojego Farcia (sznaucer miniatura). Był bardzo dzielny:loveu: - podróżował pociągiem, a potem samochodem, wszystko zniósł bez problemów:) Generalnie maluch jest super, grzeczny, taki trochę nieśmiały;) ale mega przytulaśny i na szczęście od razu dogadał się z moimi psami. Otik jest po pierwszym odrobaczeniu, dzisiaj zaaplikuję mu drugą dawkę, niestety był bardzo zarobaczony (dokładnie jak Molton), no i nie ma jeszcze żadnego szczepienia. To co mnie trochę martwi, to brzydki łupież który pojawił się kilka dni temu, wykąpię go dzisiaj i zobaczymy. Czeka nas też nauka chodzenia na smyczy. Apetyt ma, ale jak dotąd jeszcze się nie załatwił, pewnie z nadmiaru dzisiejszych emocji. Quote
Szarotka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 To pokaz przystojniaka:) a gdzie on byl do tej pory ?? Quote
Tora&Faro Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Pokazujemy się:) Otik od razu polubił Farcia;) Quote
Tora&Faro Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Maluch do tej pory był na dt u Marleny w Łochowie:) Nie wiem czy nie trzeba mu podać jakiegoś preparatu witaminowego, te łapeczki trochę mnie niepokoją. tu widać łupież Quote
Tora&Faro Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Uśmiech dla Ciotek:) i "oko" dla Ciotek:) nie po oczach kobieto;) Quote
Tora&Faro Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 zmęczył się maluszek:) łapecki:loveu: Quote
Tora&Faro Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Szarotka napisał(a):Fajny czarnuszek:):) Strasznie fajnutki jest:) oczywiście szukałam łatek;) i znalazłam na podniebieniu:loveu: Generalnie Miłeczek jest zupełnie inny niż pozostali bracia, ale wyraz pysia ma identyczny jak Molti:loveu: Quote
idusiek Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 papy strzela jak Mol :) Tora- OGROMNE DZIĘKI, ŻE OPIEKUJESZ SIĘ MIŁECZKIEM!!! Quote
Tora&Faro Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 No dokładnie, miny identyczne:loveu: byliśmy na spacerku, smycz już nie taka zła i siusiu było:) Teraz tylko dobry domek i będzie super;) Quote
Recommended Posts