Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ronja napisał(a):
płaczesz?;)
a gdzie trafił Moltonek?

Molti zamieszkał na Mokotowie u pary młodych fajnych ludzi:) w sumie rzut beretem ode mnie, szkoda tylko że nie ma do towarzystwa żadnego zwierzaka;) ale będzie dobrze:loveu:

PS obu nam się trochę oczy pociły;)

Posted

Życzę wszystkim maluchom dużo zdrowia :)

I zgłaszam się z korektą wpłat z mojego bazarku. Przez nieuwagę nie uwzględniłam jeszcze jednej wpłaty od Szarotki, za co przepraszam. Przelew już poszedł do Idusiek, którą poproszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym, ze doszła wpłata. :oops: http://www.dogomania.pl/threads/195420-Bi%C5%BCuteria-na-3-szlachetne-cele-do-7-listopada

Posted

zebrazebra napisał(a):
Życzę wszystkim maluchom dużo zdrowia :)

I zgłaszam się z korektą wpłat z mojego bazarku. Przez nieuwagę nie uwzględniłam jeszcze jednej wpłaty od Szarotki, za co przepraszam. Przelew już poszedł do Idusiek, którą poproszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym, ze doszła wpłata. :oops: http://www.dogomania.pl/threads/195420-Bi%C5%BCuteria-na-3-szlachetne-cele-do-7-listopada

Dziękujemy:loveu:

Posted

idusiek napisał(a):
ech, a jak mu tam? dzwoniłaś już czy czekasz do jutra?:)

Oczywiście że dzwoniłam...nie wytrzymałabym;) jest w miarę, był na spacerku, bawi się ale piszczy...to normalne w sumie.

Posted

Dzisiaj przyjechał do mnie Miłek vel Otik:)

Chłopaczek jest sporawy:), wielkości mojego Farcia (sznaucer miniatura). Był bardzo dzielny:loveu: - podróżował pociągiem, a potem samochodem, wszystko zniósł bez problemów:) Generalnie maluch jest super, grzeczny, taki trochę nieśmiały;) ale mega przytulaśny i na szczęście od razu dogadał się z moimi psami.
Otik jest po pierwszym odrobaczeniu, dzisiaj zaaplikuję mu drugą dawkę, niestety był bardzo zarobaczony (dokładnie jak Molton), no i nie ma jeszcze żadnego szczepienia. To co mnie trochę martwi, to brzydki łupież który pojawił się kilka dni temu, wykąpię go dzisiaj i zobaczymy. Czeka nas też nauka chodzenia na smyczy.

Apetyt ma, ale jak dotąd jeszcze się nie załatwił, pewnie z nadmiaru dzisiejszych emocji.

Posted

Szarotka napisał(a):
Fajny czarnuszek:):)

Strasznie fajnutki jest:) oczywiście szukałam łatek;) i znalazłam na podniebieniu:loveu: Generalnie Miłeczek jest zupełnie inny niż pozostali bracia, ale wyraz pysia ma identyczny jak Molti:loveu: