marlenka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Ala która ma przytulisko kilka km od Warki znowu została obdarowana przez jakiś "gnoi " malutka około 3-4 miesięczną sunia . Szczenię jest radosne , milusie , rozdaje buziaki ale niestety w przytulisku jest około 60 psów i szczenięta nie maja szans na socjal i naukę chodzenia na smyczy , nauczenia maleńkiej czystości. Przede wszystkim Ala nie daje rady z tymi psiakami co są u niej juz jakiś czas a co dopiero nowe małe psie dziecko . [SIZE=4]Dlatego błagam o pomoc ... w ogłoszeniach a przede wszystkim prosze o DT dla suni ... ona naprawdę ma szansę na wspaniały dom , ale MY musimy dac jej ta szansę . Link do wątku Ali http://www.dogomania.pl/threads/131629-60-psiak%C3%B3w-od-p-Ali-czyli-szukamy-domk%C3%B3w/page137 a tutaj nasza panienka Quote
tula Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Marlenka ja trochę malutką poogłaszam na cafeanimal, gumtree i adopcjapsa. Dobrze gdyby ktoś zrobił jej allegro bo ja nie robię niestety. A malutka ma jakieś imię? Quote
marlenka Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 tula napisał(a):Marlenka ja trochę malutką poogłaszam na cafeanimal, gumtree i adopcjapsa. Dobrze gdyby ktoś zrobił jej allegro bo ja nie robię niestety. A malutka ma jakieś imię? Nie ma imienia :( Quote
tula Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 pewnie p.Ala już jej jakies nadała tylko zapomniałyśmy zapytać. Marlenka a czy malutką ogłaszać bezpośrednio na telefon Ali? Quote
marlenka Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 tula napisał(a):pewnie p.Ala już jej jakies nadała tylko zapomniałyśmy zapytać. Marlenka a czy malutką ogłaszać bezpośrednio na telefon Ali? Własnie kurcze się zastanawiam .... wiesz co moze podawaj mój a ja będę dalej działać ... Zadzwoń do mnie bo mam problem i musze się wygadać :) Quote
anetek100 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 ja allegro zrobię, ale marlenuś podasz mi swoj numer telefonu raz jeszcze jacie zapodzialam:(:(:(:(:(:(:( Quote
marlenka Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 anetek100 napisał(a):ja allegro zrobię, ale marlenuś podasz mi swoj numer telefonu raz jeszcze jacie zapodzialam:(:(:(:(:(:(:(0-514-706-031 telefon do mnie :) Quote
marlenka Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Chyba trzeba rozleklamowac wątek bo nikt tu nie zagląda :( Quote
tula Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Marlenka gdyby ktoś dzwonił w sprawie sunieczki to w ogłoszenich ona ma na imię Karusia:) Quote
marlenka Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 tula napisał(a):Marlenka gdyby ktoś dzwonił w sprawie sunieczki to w ogłoszenich ona ma na imię Karusia:) moze zapamietam :) Quote
marlenka Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Tfu tfu miałam fajny telefon o Karusię ciotki trzymajcie kciuki . Pani ma zapytać meza ale on podobno jest psiarz i się zgodzi . Dom z ogródkiem dziecko 10 lat jedna sunia wysterylizowana , czekamy na decyzję telefon mam do tej Pani . Trzymajcie mocno kciuki :) No i doopa mąz Pani własnie zadzwonił że znalazł przy drodze szczeniaka ...z jednej strony dobrze że wziął malucha a nie zostawił tam gdzie piesio był Quote
tula Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 cholerka szkoda, bo to na pewno fajny domek, ale dobrze że tamten maluch nie został sam:) Ja będę odnawiała ogłoszenia codziennie, jak nikt konkretny się nie zgłosi w ciągu najblizszego czasu to zrobię Karusi w przyszłym tygodniu wyróżnione ogłoszenie na gumtree. Quote
anetek100 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 allegro robię mam w wordzie juz popisane ale wczoraj znowu jakis blad na allegro byl i po wcisniesiu linka (mowie o innych aukcjach)pokazywal sie błąd zatem dzisiaj wystawie bo widze Ze juz ok Quote
anetek100 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 allegro sunieczki:) http://allegro.pl/malutka-sunia-jeszcze-szczeniak-czeka-na-dom-i1298922447.html Quote
marlenka Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 [quote name='anetek100']allegro sunieczki:) http://allegro.pl/malutka-sunia-jeszcze-szczeniak-czeka-na-dom-i1298922447.html Bardzo dziekuje :) Ale mało tu ciotek ..moze trzeba więcej zwołac na wątek .. Quote
Recommended Posts