Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ala która ma przytulisko kilka km od Warki znowu została obdarowana przez jakiś "gnoi " malutka około 3-4 miesięczną sunia . Szczenię jest radosne , milusie , rozdaje buziaki ale niestety w przytulisku jest około 60 psów i szczenięta nie maja szans na socjal i naukę chodzenia na smyczy , nauczenia maleńkiej czystości. Przede wszystkim Ala nie daje rady z tymi psiakami co są u niej juz jakiś czas a co dopiero nowe małe psie dziecko .

[SIZE=4]Dlatego błagam o pomoc ... w ogłoszeniach a przede wszystkim prosze o DT dla suni ... ona naprawdę ma szansę na wspaniały dom , ale MY musimy dac jej ta szansę .

Link do wątku Ali
http://www.dogomania.pl/threads/131629-60-psiak%C3%B3w-od-p-Ali-czyli-szukamy-domk%C3%B3w/page137

a tutaj nasza panienka

Posted

Marlenka ja trochę malutką poogłaszam na cafeanimal, gumtree i adopcjapsa.
Dobrze gdyby ktoś zrobił jej allegro bo ja nie robię niestety.
A malutka ma jakieś imię?

Posted

tula napisał(a):
Marlenka ja trochę malutką poogłaszam na cafeanimal, gumtree i adopcjapsa.
Dobrze gdyby ktoś zrobił jej allegro bo ja nie robię niestety.
A malutka ma jakieś imię?

Nie ma imienia :(

Posted

tula napisał(a):
pewnie p.Ala już jej jakies nadała tylko zapomniałyśmy zapytać. Marlenka a czy malutką ogłaszać bezpośrednio na telefon Ali?

Własnie kurcze się zastanawiam .... wiesz co moze podawaj mój a ja będę dalej działać ...
Zadzwoń do mnie bo mam problem i musze się wygadać :)

Posted

Tfu tfu miałam fajny telefon o Karusię ciotki trzymajcie kciuki . Pani ma zapytać meza ale on podobno jest psiarz i się zgodzi . Dom z ogródkiem dziecko 10 lat jedna sunia wysterylizowana , czekamy na decyzję telefon mam do tej Pani . Trzymajcie mocno kciuki :)

No i doopa mąz Pani własnie zadzwonił że znalazł przy drodze szczeniaka ...z jednej strony dobrze że wziął malucha a nie zostawił tam gdzie piesio był

Posted

cholerka szkoda, bo to na pewno fajny domek, ale dobrze że tamten maluch nie został sam:) Ja będę odnawiała ogłoszenia codziennie, jak nikt konkretny się nie zgłosi w ciągu najblizszego czasu to zrobię Karusi w przyszłym tygodniu wyróżnione ogłoszenie na gumtree.

Posted

allegro robię mam w wordzie juz popisane ale wczoraj znowu jakis blad na allegro byl i po wcisniesiu linka (mowie o innych aukcjach)pokazywal sie błąd zatem dzisiaj wystawie bo widze Ze juz ok