abero Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 Niedawno Amcia miała kłopoty zdrowotne: gorączka, wymioty, biegunka. Myślę, że Ania chce, żeby Amcia doszła znów do formy. Zapytam, czy mają już termin zabiegu. Quote
Rumi. Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Rozmawiałam dziś z Anią i mówiła iż łapka będzie amputowana bo ciągle ma rany na niej i to będzie dla niej lepsze niż taki kikut :) Quote
Noelle Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 też słyszałam. ale jeśli to będzie dla niej lepsze... :) Quote
abero Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Ania mówiła dziś, że powoli dojrzewa do wizji operacji. Jest z Amcią ogromnie związana emocjonalnie, a każda operacja to jednak jakieś ryzyko, no i się troszkę o Amcię boi. Wiem, że podczytuje wątek, mam nadzieję, że nie ma mi za złe ujawnienia osobistych szczegółów :-) Quote
romenka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Cudowne wieści o domku!!! Wiedziałam że Mamcia znajdzie domek najlepszy pod słońcem!!!! Kochana psinka!!!! Quote
abero Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 Spójrz na te dwa zdjęcia i znajdź pięć różnic :-) : Quote
Limba Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Uwielbiam oglądać takie zdjęcia...Niech nam nowa pani Amci nie ma za złe, tak bardzo interesowaliśmy się losem dawnej Mamci, a Abero tyle dla niej zrobiła - i jesteśmy spragnieni informacji...Doskonale rozumiem obawę nowej pani, na pewno wszystko będzie dobrze, Mamcia ma taki cudowny dom, zaweżmie się i będzie zdrowa - nawet bez łapki! Quote
zebrazebra Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Dawno nie zaglądałam do Mamci, co nowego? Jak łapeczka? Quote
Wiedźma Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 [quote name='abero']Spójrz na te dwa zdjęcia i znajdź pięć różnic :-) : Chyba pięć tysięcy... Jest na metamorfozach? Quote
abero Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 Już nie pamiętam, czy dawałam Mamcię na metamorfozy, jak nie ma, to wrzucę. Co do łapki, choć widuję Anię przynajmniej raz w tygodniu, nie słyszałam ostatnio żadnych szczegółów, ale decyzja raczej podjęta. Quote
Recommended Posts