Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niedawno Amcia miała kłopoty zdrowotne: gorączka, wymioty, biegunka. Myślę, że Ania chce, żeby Amcia doszła znów do formy. Zapytam, czy mają już termin zabiegu.

Posted

Rozmawiałam dziś z Anią i mówiła iż łapka będzie amputowana bo ciągle ma rany na niej i to będzie dla niej lepsze niż taki kikut :)

Posted

Ania mówiła dziś, że powoli dojrzewa do wizji operacji. Jest z Amcią ogromnie związana emocjonalnie, a każda operacja to jednak jakieś ryzyko, no i się troszkę o Amcię boi. Wiem, że podczytuje wątek, mam nadzieję, że nie ma mi za złe ujawnienia osobistych szczegółów :-)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Uwielbiam oglądać takie zdjęcia...Niech nam nowa pani Amci nie ma za złe, tak bardzo interesowaliśmy się losem dawnej Mamci, a Abero tyle dla niej zrobiła - i jesteśmy spragnieni informacji...Doskonale rozumiem obawę nowej pani, na pewno wszystko będzie dobrze, Mamcia ma taki cudowny dom, zaweżmie się i będzie zdrowa - nawet bez łapki!

Posted

Już nie pamiętam, czy dawałam Mamcię na metamorfozy, jak nie ma, to wrzucę.
Co do łapki, choć widuję Anię przynajmniej raz w tygodniu, nie słyszałam ostatnio żadnych szczegółów, ale decyzja raczej podjęta.