Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kajusza napisał(a):
ja już sama niewiem :-( chyba to nie ma reguły, skąd zadzwonią .... dziś byłam na wizycie p/ad w sprawie innego ttb, dom może za kilka miesięcy weźmie sunie jako komana dla Rysia, to obiecali, że w pierwszej kolejności rozejrzą się u nas w schronisku :-) super, bo domek naprawdę fajny!

Może Comę??? :) Rzeczywiście fajnie, jakby zdecydowali się wziąć kompankę ze schronu.

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wczoraj Karlos miał odwiedziny - byli u niego ludzi, którzy chcą go adoptować :-) Zapoznanie wypadło pomyslnie, i ludzie i Karlos byli zadowoleni. Wiedzą już co jeszcze musza przerobić z psem, jaki jest itp. Niechcą podejmowac pochopnej decyzji i po weekendzie mają się okreslić czy będzie adopcja czy nie :-) Także proszę trzymać kciuki :-)

aha, okazało się, że chłopakowi skończyły się szczepienia ... wściekliznę będzie miał opłaconą przez schronisko, ale wirusówek już nie :-( Może jest ktoś chętny zasponsorować karlosowi szczepienie (oczywiście o ile nie okaże się, że ludzi go adoptują - wtedy to oni juz go zaszczepią).

Posted

Kajusza napisał(a):
Niechcą podejmowac pochopnej decyzji i po weekendzie mają się okreslić czy będzie adopcja czy nie :-) Także proszę trzymać kciuki :-)

to trzymamy kciuki !! :)

Posted

Kajusza napisał(a):
.... Może jest ktoś chętny zasponsorować karlosowi szczepienie (oczywiście o ile nie okaże się, że ludzi go adoptują - wtedy to oni juz go zaszczepią).

Kana napisał(a):
Wirusówek nie musi mieć co roku.
Ale jeżeli pojdzie do domu to nowi właściciele moga o to już zadbać prawda?

Ja swoje psy szczepię co roku, niewiedziałam, że można rzadziej .... i zgadzam się z Tobą - jak pójdzie do adopcji, to nowi opiekunowie go zaszczepią :-) co wcześniej napisałam :-)

Posted

no i juz wiem .... Karlos ma swoich ludzi :-) Przeprowadzka będzie dopiero w sierpniu, gdyż jeszcze te urlopowe plany były robione bez psa. Ale ludzie będa praktycznie codziennie u Karlosa - będą go karmić, zabierac na spacery itp. Napewno będa mogli się poznać bardziej a po przeprowadzce niespodzianek będzie mniej, niż jakby od razu go wzieli - jakby nie patrząc trochę czasu spędził w schronie i teraz w dt (w budzie). Także chłopak na nowo musi się przystosować do trybu miejskiego :-) Generalnie obie strony przypadły sobie do gustu, zresztą zobaczcie na fotkach :-)

cdn

Posted

fantastyczne wieści :multi::multi::multi:

dobrze,że chłopak będzie mieć swoich ludzi i swój dom - tyle na to czekał :p
a do czasu przeprowadzki zdążą się dobrze poznać, to i mniejszy szok będzie dla Karlosa
PS.: żabka na zdjęciach śliczna :eviltong: