sundayrose Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Kajusza napisał(a):ja już sama niewiem :-( chyba to nie ma reguły, skąd zadzwonią .... dziś byłam na wizycie p/ad w sprawie innego ttb, dom może za kilka miesięcy weźmie sunie jako komana dla Rysia, to obiecali, że w pierwszej kolejności rozejrzą się u nas w schronisku :-) super, bo domek naprawdę fajny! Może Comę??? :) Rzeczywiście fajnie, jakby zdecydowali się wziąć kompankę ze schronu. Quote
sundayrose Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 [quote name='koelka']Allegro dla Karlosa: http://allegro.pl/karlos-amstaff-czeka-na-dom-i1670383114.html Karlos na allegro :multi: Mam pytanko techniczne... czy zawsze się pieski do adopcji wystawia na licytację? Quote
Kana Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Zawsze :) Jeżeli ktoś licytuje to się wycofuje od razu jego ofertę. Quote
czikusiowa Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 [quote name='koelka']Allegro dla Karlosa: http://allegro.pl/karlos-amstaff-czeka-na-dom-i1670383114.html w parametrach Karlos zamienił się w sukę :p Quote
Kajusza Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 bez jajek to może być uznany za sukę hahaha Quote
koelka Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 czikusiowa napisał(a):w parametrach Karlos zamienił się w sukę :p Faktycznie;) Zaraz poprawię. Quote
Kajusza Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 wczoraj Karlos miał odwiedziny - byli u niego ludzi, którzy chcą go adoptować :-) Zapoznanie wypadło pomyslnie, i ludzie i Karlos byli zadowoleni. Wiedzą już co jeszcze musza przerobić z psem, jaki jest itp. Niechcą podejmowac pochopnej decyzji i po weekendzie mają się okreslić czy będzie adopcja czy nie :-) Także proszę trzymać kciuki :-) aha, okazało się, że chłopakowi skończyły się szczepienia ... wściekliznę będzie miał opłaconą przez schronisko, ale wirusówek już nie :-( Może jest ktoś chętny zasponsorować karlosowi szczepienie (oczywiście o ile nie okaże się, że ludzi go adoptują - wtedy to oni juz go zaszczepią). Quote
iwcia93 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Kajusza napisał(a):Niechcą podejmowac pochopnej decyzji i po weekendzie mają się okreslić czy będzie adopcja czy nie :-) Także proszę trzymać kciuki :-) to trzymamy kciuki !! :) Quote
Kana Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Wirusówek nie musi mieć co roku. Ale jeżeli pojdzie do domu to nowi właściciele moga o to już zadbać prawda? Quote
Kajusza Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Kajusza napisał(a): .... Może jest ktoś chętny zasponsorować karlosowi szczepienie (oczywiście o ile nie okaże się, że ludzi go adoptują - wtedy to oni juz go zaszczepią). Kana napisał(a):Wirusówek nie musi mieć co roku. Ale jeżeli pojdzie do domu to nowi właściciele moga o to już zadbać prawda? Ja swoje psy szczepię co roku, niewiedziałam, że można rzadziej .... i zgadzam się z Tobą - jak pójdzie do adopcji, to nowi opiekunowie go zaszczepią :-) co wcześniej napisałam :-) Quote
sundayrose Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Gruba sprawa ;) Trzymam kciuki :) A może już jakieś wieści są???? :cool3: Quote
Kajusza Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 jak na razie nic nie wiem ... jak tylko będe coś wiedzieć to napiszę od razu :-) Quote
Kajusza Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 no i juz wiem .... Karlos ma swoich ludzi :-) Przeprowadzka będzie dopiero w sierpniu, gdyż jeszcze te urlopowe plany były robione bez psa. Ale ludzie będa praktycznie codziennie u Karlosa - będą go karmić, zabierac na spacery itp. Napewno będa mogli się poznać bardziej a po przeprowadzce niespodzianek będzie mniej, niż jakby od razu go wzieli - jakby nie patrząc trochę czasu spędził w schronie i teraz w dt (w budzie). Także chłopak na nowo musi się przystosować do trybu miejskiego :-) Generalnie obie strony przypadły sobie do gustu, zresztą zobaczcie na fotkach :-) cdn Quote
Kajusza Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 i rodzinka w komplecie :-) i żabka solo cdn Quote
Kajusza Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Jak widać Karlos w pełni zaakceptował nowych opiekunów cdn Quote
Kajusza Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 I na koniec z nowym panem - szaleństwo .... i to by było na tyle :-) Quote
czikusiowa Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 fantastyczne wieści :multi::multi::multi: dobrze,że chłopak będzie mieć swoich ludzi i swój dom - tyle na to czekał :p a do czasu przeprowadzki zdążą się dobrze poznać, to i mniejszy szok będzie dla Karlosa PS.: żabka na zdjęciach śliczna :eviltong: Quote
Kajusza Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 dokładnie jak piszesz czikusiowa :-) Teraz kolej na Donkę, żeby znalazła swojego ludzia :-) Quote
czikusiowa Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Dona, Coma, Hermes ... dużo tego niestety ale tacy ludzie,jak (przyszli) właściciele Karlosa warci są czekania ;) Quote
iwcia93 Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 jeszcze Atena i Dakota... :( ale kolejny znalaz swoich ludzi i to sie liczy ! :) Quote
phase Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Straaaaaaaaaaasznie się cieszę! Trzymam kciuki. :) Donka jeszcze Ty złotko. :) Quote
koelka Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Super wieści:):):) Karlos szcześliwy z nową rodzinką:) Quote
Recommended Posts