Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nasza Ania pracownik schroniska mówiła, że weźmie jamnisia, gdy szczenięta z tymczasu od niej znajdą domki, wczoraj na akcji adopcyjnej w Silesii chyba znalazły, więc może jakaś nadziej dla grubaska jest...

Posted

Jutro będę w schronisku i coś więcej będę wiedziała, zaraz napiszę. Na razie zero odzewu, biedaczek, trudno będzie znaleźć domek dla 8 latka na dodatek trochę napakowanego. A jamniś naprawdę słodki, miziasty i może jeszcze śmiało drugie tyle pożyć. Niestety ludzie w większości wolą do roku, a najwyżej do 3 lat, powyżej to sporadycznie się decydują.

Posted

wszystkie boksy w Katowicach w schronisku są ogrzewane, bo każdy z nich jest w budynku, maja tylko wyjścia na zewnątrz na wybieg, wcześniej był w osobnej klatce na kotach, ale w sobotę go tam nie widziałam, więc chyba go przeniesiono do psich boksów.

Posted

soboz4 napisał(a):
Jutro będę w schronisku i coś więcej będę wiedziała, zaraz napiszę. Na razie zero odzewu, biedaczek, trudno będzie znaleźć domek dla 8 latka na dodatek trochę napakowanego. A jamniś naprawdę słodki, miziasty i może jeszcze śmiało drugie tyle pożyć. Niestety ludzie w większości wolą do roku, a najwyżej do 3 lat, powyżej to sporadycznie się decydują.

Niestety :( ale bądźmy dobrej myśli. Mam nadzieję, że jak przyjade w sobote do schronu to juz go nie bedzie.

Posted

Maksiu sporo zeszczuplał, odzyskuje też formę, zrobił się z niego bardzo ruchliwy jamnior,. Na spacerze chciał się bawić ze wszystkimi i szaleć, wcześniej raczej się rozpłaszczał na ziemi. Mieszka w hotelu, więc warunki ma dużo lepsze iż reszta naszych biedaków, co nie zmienia faktu że domek bardzo jest pożądany, bo jamniś bardzo się tuli do wszystkich.

Posted

Niestety nic!
Maksiu jest w hotelu, tam są lepsze warunki. Ale został psem wolontariackim i będzie regularnie wychodził z nami na szkolenia.
Dostała go Monika, młodziutka dziewczynka, która na pewno go wymizia przy każdym spotkaniu.
To na razie wszystko co umiałam dla niego zrobić...

Posted

soboz4 napisał(a):
Maksiu jutro idzie do domu! Domek sprawdzony i bardzo fajny, bez dzieci, ludzie zakochani w psach!!!!

Wspaniale Bożenko! Ja wiedziałam, że Ty coś w końcu dla niego wynajdziesz ;)