Kar0la Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 saphira18 napisał(a):ojj szkoda jamnisia. jakby był potrzebny ten tymczas to pisz Bożena;) Czyżby była szansa na tymczas dla jamnisia? Quote
soboz4 Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Nasza Ania pracownik schroniska mówiła, że weźmie jamnisia, gdy szczenięta z tymczasu od niej znajdą domki, wczoraj na akcji adopcyjnej w Silesii chyba znalazły, więc może jakaś nadziej dla grubaska jest... Quote
soboz4 Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 Jutro będę w schronisku i coś więcej będę wiedziała, zaraz napiszę. Na razie zero odzewu, biedaczek, trudno będzie znaleźć domek dla 8 latka na dodatek trochę napakowanego. A jamniś naprawdę słodki, miziasty i może jeszcze śmiało drugie tyle pożyć. Niestety ludzie w większości wolą do roku, a najwyżej do 3 lat, powyżej to sporadycznie się decydują. Quote
danka1234 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 na pewno znajdzie domek-jest śliczny, zadbany,zdrowy i wiek nie taki straszny,musi tylko trafic na swojego człowieka . Quote
Kar0la Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 A z tym DT nic się nie wyjaśniło? Czy on jest w jakimś ogrzewanym pomieszczeniu? Quote
soboz4 Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 wszystkie boksy w Katowicach w schronisku są ogrzewane, bo każdy z nich jest w budynku, maja tylko wyjścia na zewnątrz na wybieg, wcześniej był w osobnej klatce na kotach, ale w sobotę go tam nie widziałam, więc chyba go przeniesiono do psich boksów. Quote
Kar0la Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 To czekam jutro na wieści. Mam nadzieję, że grubciu sobie jakoś radzi... :roll: Quote
__Lara Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 soboz4 napisał(a):Jutro będę w schronisku i coś więcej będę wiedziała, zaraz napiszę. Na razie zero odzewu, biedaczek, trudno będzie znaleźć domek dla 8 latka na dodatek trochę napakowanego. A jamniś naprawdę słodki, miziasty i może jeszcze śmiało drugie tyle pożyć. Niestety ludzie w większości wolą do roku, a najwyżej do 3 lat, powyżej to sporadycznie się decydują. Niestety :( ale bądźmy dobrej myśli. Mam nadzieję, że jak przyjade w sobote do schronu to juz go nie bedzie. Quote
Kar0la Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Mam nadzieję, że u Maksia wszystko w porządku. Quote
soboz4 Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Maksiu sporo zeszczuplał, odzyskuje też formę, zrobił się z niego bardzo ruchliwy jamnior,. Na spacerze chciał się bawić ze wszystkimi i szaleć, wcześniej raczej się rozpłaszczał na ziemi. Mieszka w hotelu, więc warunki ma dużo lepsze iż reszta naszych biedaków, co nie zmienia faktu że domek bardzo jest pożądany, bo jamniś bardzo się tuli do wszystkich. Quote
Kar0la Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Bardzo fajny chłopak z niego. Dobrze, że nie stracił radości życia. Teraz oby szybko domek się znalazł. Quote
__Lara Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Biedak :( dobrze, że jutro też wyjdzie na spacerek. Quote
soboz4 Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Niestety nic! Maksiu jest w hotelu, tam są lepsze warunki. Ale został psem wolontariackim i będzie regularnie wychodził z nami na szkolenia. Dostała go Monika, młodziutka dziewczynka, która na pewno go wymizia przy każdym spotkaniu. To na razie wszystko co umiałam dla niego zrobić... Quote
soboz4 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Maksiu jutro idzie do domu! Domek sprawdzony i bardzo fajny, bez dzieci, ludzie zakochani w psach!!!! Quote
saphira18 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 bardzo się cieszę:) powodzenia kluseczko:) Quote
JamniczaRodzina. Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Takie wieści balsamem dla duszy. Quote
Kalva Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 cudownie Maksiu! Trzymałam kciuki bardzo mocno:) oby tak dalej! Quote
__Lara Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 soboz4 napisał(a):Maksiu jutro idzie do domu! Domek sprawdzony i bardzo fajny, bez dzieci, ludzie zakochani w psach!!!! Wspaniale Bożenko! Ja wiedziałam, że Ty coś w końcu dla niego wynajdziesz ;) Quote
Recommended Posts