zpr Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Savannah napisał(a):Gratulacje dla Grześka Werona i zpr!! Dziękuję w imieniu Grześka i swoim ;) choć ja tam byłam raczej fotografem :loveu: Zwycięskie "kłusaki" fot. M.Milian zpr Quote
DCP_domowy Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Pliśśśśśś, staweczkę Briardów proszę!!!! (FCI113) Quote
Asiaczek Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Asiek , zpr - wielkie gratki dla Was i Waszych psiaków!!! Wyniki superowe!!! I delikatnie przypominam się o stawkę basków z 2 dni + sędzia.:lol: Pzdr. Quote
Cavisia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 A ja pięknie proszę o stawkę cavalier king charles spanieli (tylko nie KINGÓW ). Z góry serdeczne dzięki. Quote
asiek Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Asiaczek napisał(a):Asiek , zpr - wielkie gratki dla Was i Waszych psiaków!!! Wyniki superowe!!! I delikatnie przypominam się o stawkę basków z 2 dni + sędzia.:lol: Pzdr. Sobota - sędzia: Denis Kuzelj SLO psy-młodzież BUMBALA BAHATI LOANGO psy-champion FARAOLAND VICTORY AND FREEDOM Quote
Elitesse Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 jeszcze az poprosze o sznaucerki :modla: Quote
asiek Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Baski c.d. Niedziela - sędzia:Soos Attila H psy-młodzież AFRICAN RAINBOW'S DIMBA BUMBALA BAHATI LOANGO psy-champion FARAOLAND VICTORY AND FREEDOM Quote
Asiaczek Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 asiek napisał(a):Sobota - sędzia: Denis Kuzelj SLO psy-młodzież BUMBALA BAHATI LOANGO psy-champion FARAOLAND VICTORY AND FREEDOM Sorki, ale chcę uściślić: w niedzielę nie było żadnego? Bo koleżanka mówiła mi, że w niedzielę na BIS wyszedł jakiś rudo-biały. A w sobotę żadnego z tych dwóch wymienionych nie bylo na BIS-ie. Ciekawe dlaczego? :evil_lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Asiaczek napisał(a):Sorki, ale chcę uściślić: w niedzielę nie było żadnego? Bo koleżanka mówiła mi, że w niedzielę na BIS wyszedł jakiś rudo-biały. A w sobotę żadnego z tych dwóch wymienionych nie bylo na BIS-ie. Ciekawe dlaczego? :evil_lol: Pzdr. ale jestes okropna :evil_lol: od razu jakies domysly :eviltong: Quote
asiek Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 DCP_domowy napisał(a):Pliśśśśśś, staweczkę Briardów proszę!!!! (FCI113) niestety nie wiem jak to jest po ichniemu :shake: Quote
asiek Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Asiaczek napisał(a):Sorki, ale chcę uściślić: w niedzielę nie było żadnego? Bo koleżanka mówiła mi, że w niedzielę na BIS wyszedł jakiś rudo-biały. A w sobotę żadnego z tych dwóch wymienionych nie bylo na BIS-ie. Ciekawe dlaczego? :evil_lol: Pzdr. coś pomyliłam? :roll: Quote
zpr Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Asiaczek napisał(a):Sorki, ale chcę uściślić: w niedzielę nie było żadnego? Bo koleżanka mówiła mi, że w niedzielę na BIS wyszedł jakiś rudo-biały. A w sobotę żadnego z tych dwóch wymienionych nie bylo na BIS-ie. Ciekawe dlaczego? :evil_lol: Pzdr. Asiu dla Ciebie - to zwycięzca z niedzieli :razz: fot. M.Milian Quote
asiek Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 efra-husky napisał(a):ja ślicznie się uśmiecham i proszę ładnie o stawkę haszczaków. Jeśli można z dwóch dni suczek :modla: Sobota suki-szczeniak SOPHIE'S PEARL FAIRY TALE suki-młodzież ARTIC BREEZE OF WOLF POINT KING-CRISTIES SOMETHING SPECIAL LOVE ME SWEET OF SILVERLIGHT suki-posrednia KING-CHRISTIES MIDNIGHT SPIRIT JAZMINE RISING FORCE OF JINNEE RUSSIAN ROULETTE OF NORDICA VINYAMAR'S FIRE OF FAME suki-otwarta MARK MY STYLE OF WOLF POINT suki-champion OH SWEET VICTORY OF NORDICA TIMBER'S KIDDY TAKE THAT Quote
asiek Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 HASZCZAKI - NIEDZIELA suki-szczeniak LANA suki-młodzież ARTIC BREEZE OF WOLF POINT KEEP OUT OF WOLF POINT LOVE ME SWEET OF SILVERLIGHT VINYAMAR'S GREY EMINENCE suki-posrednia BEST OF ALL OF WOLF POINT RISING FORCE OF JINNEE RUSSIAN ROULETTE OF NORDICA VINYAMAR'S FIRE OF FAME suki-otwarta MARK MY STYLE OF WOLF POINT suki-champion OH SWEET VICTORY OF NORDICA TIMBER'S KIDDY TAKE THAT suki-veterany DOZSA-BATRA LIZA "DINA" Quote
asiek Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Lara napisał(a):alo prosimy o Francuzy razem!!! :multi: briardy (berger de brie) i beaucerony (berger de beauce). A co te stawki takie skromne... tak malo psow bylo??? :crazyeye: BRIARDY-SOBOTA psy-młodzież A'ROMERO DES PAINES DE BRTONNE HIPPY OF CLAIRE DEL DESPERADO psy-pośrednia FYN OF CLAIRE DEL DESPERADO HARRY POTTER DAUDO KETTELE CASTOR psy-otwarta KEEN COWBOY MORAVIA CAMPANELLA psy-champion CILLIAN EMINANTIA SIBRA suka-szczeniak BELLE DES MONTS D'EN CRAUZILLE suka-młodzież DRAIVENA Z ANDAYE HANA OF CLAIRE DEL DESPERADO HONEY OF CLAIRE DEL DESPERADO suka-otwarta HOLIDAY ARTE CASSARI MASQUERADE ZIGI MORAVIA CAMPONELLA suka-champion DESIRE BOHEMIA ELITE NIEDZIELA psy-młodzież A'ROMERO DES PAINES DE BRTONNE HIPPY OF CLAIRE DEL DESPERADO psy-pośrednia FYN OF CLAIRE DEL DESPERADO HARRY POTTER DAUDO KETTELE CASTOR psy-otwarta KEEN COWBOY MORAVIA CAMPANELLA psy-uzytek ORTON Z PIERWSZEJ LIGI suka-szczeniak BELLE DES MONTS D'EN CRAUZILLE suka-młodzież DRAIVENA Z ANDAYE HANA OF CLAIRE DEL DESPERADO HONEY OF CLAIRE DEL DESPERADO suka-champion DESIRE BOHEMIA ELITE w oba dni liczba psiakow ledwo przekroczyla 2000 :p Quote
Asiaczek Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 asiek napisał(a):coś pomyliłam? :roll: Po prostu nie podałaś mi stawki z niedzieli...:lol: A w niedzielę na BIS-ie był jakis rudy. ZPR - wstawiła jego zdjęcie w tym topiku. Dzięki!:calus: Pzdr. Quote
asiek Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 asiek napisał(a):Baski c.d. Niedziela - sędzia:Soos Attila H psy-młodzież AFRICAN RAINBOW'S DIMBA BUMBALA BAHATI LOANGO psy-champion FARAOLAND VICTORY AND FREEDOM Asiaczek to jest stawka z niedzieli :cool3: Quote
efra-husky Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Asiek ślicznie dziękuję za staweczkę hasiorków :calus: Quote
asiek Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Lara napisał(a):dzieki ASIEK za kudlacze :loveu: , ale jak malusio ich! :-o czarnych-podpalancow z beauce nie bylo wcale??? :-o Nie, no nie zdziwilabym sie az tak bardzo... Ale teraz zaluje, ze nie pojechalismy reprezentowac rasy w takim razie :p beaucerony były i nawet miałam je juz wklepane tyle ze moj kociak wskoczyl na klawiature i wszystko mi zniknelo :shake: Quote
zpr Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Asiaczek napisał(a):Po prostu nie podałaś mi stawki z niedzieli...:lol: A w niedzielę na BIS-ie był jakis rudy. ZPR - wstawiła jego zdjęcie w tym topiku. Dzięki!:calus: Pzdr. Asiu proszę bardzo :hand: Quote
Asiaczek Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 asiek napisał(a):Asiaczek to jest stawka z niedzieli :cool3: Teraz to mi się zgadza. Dzięki.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 ZPR - zaczynam żałować, że nie pojechałam...:razz:(to taka moja uwaga a propos zdjęć). Pzdr. Quote
Natalia_W Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Blagam o SZNAUCERKI MINIATUROWE PIEPRZ I SOL z obu dni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts