Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Videl napisał(a):
Jeżeli ktoś będzie miał problem z kwaterą w Budapeszcie, polecam zakwaterowanie w Dunakeszi jest to małe miasto przed samym Budapesztem zresztą wjazd do Budapesztu jest z tej strony najlepszy, a i ceny są napewno niższe.

Gosiu a jaki koszt jest na 1 osobę tak mniej więcej? :cool3:

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zpr napisał(a):
Gosiu a jaki koszt jest na 1 osobę tak mniej więcej? :cool3:

Nie jestem pewna, ale myślę, że 10 euro najwięcej to zależy gdzie.

Posted

Videl napisał(a):
Jeżeli ktoś będzie miał problem z kwaterą w Budapeszcie, polecam zakwaterowanie w Dunakeszi jest to małe miasto przed samym Budapesztem zresztą wjazd do Budapesztu jest z tej strony najlepszy, a i ceny są napewno niższe.

Witam a czy znasz jakies namiary na kwatery w Dunakeszi i jeszcze chcialabym zapytac sie czy te hale wystawowe sa w Budzie czy w Peszcie:cool3:

Posted

Videl napisał(a):
Nie jestem pewna, ale myślę, że 10 euro najwięcej to zależy gdzie.

A zamawiacie sobie wcześniej ten hotel??? :cool3:

Posted

Czy ktoś oprócz pierwszego potwierdzenia zgłoszenia psów na wystawę dostał teraz może jeszcze jedno potwierdzenie wraz z numerem startowym?

Posted

dorotal napisał(a):
Bylam na 4 wystawach na Wegrzech i Wegrzy nie maja w zwyczaju przysylac numerów.

Czyli wejście na to pierwsze potwierdzenie, które mówi o tym, że psy zostały przyjęte? tam na dole w rogu jest kupon na katalog.

Posted

Witam wyjazdowiczow do Budapesztu w nastepny weekend.
Ja dostalem tylko powiadomienie z wystawy terrierowej, ktora zaczyna sie w sobote od 14.30 ..., a na dwie CACIBowe nie dostalem potwierdzenia. Wiec dzwonilem w piatek do Budapesztu, oczywiscie w centarli MEOE slabo rozmawiaja po angielsku, ale udalo mi sie lamanym angielsko-niemieckim jezykiem dostac potwierdzenie ze tez jestem w katalogu na dwa CACIBy .. Oby tylko nie rozgorzaly polityczne spory wegierskie na ulicach bo inaczej... . A co do noclegow sa jeszcze w centrum Budapesztu 2-3 km od wystawy noclegi hotelowe ze sniadaniem w jedynce 115-130 euro za trzy noclegi. poszukajcie na www.bookings.com

Posted

k.iwona napisał(a):
My też jeszcze nie mamy noclegu. czy ktoś z was wie w którym miejscu Budapesztu jest ta wystawa a może macie jakąś mapke dojazdu ?

Ponoć to jest w Peszcie, a czy ktoś ma dostęp do rozpiski ringowej, i o której zaczynaja się oceny w niedziele na poszczególnych ringach? Nie wiecie ile kosztuje wstęp 1 osoby bez psa na wystawę?

Posted

k.iwona napisał(a):
My też jeszcze nie mamy noclegu. czy ktoś z was wie w którym miejscu Budapesztu jest ta wystawa a może macie jakąś mapke dojazdu ?

http://www.hungexpo.hu/english/download/bv_magyar.pdf
To jest mapka dojazdu do hal Expo jaką znalazłam.

Posted

limnolka napisał(a):
Witam wyjazdowiczow do Budapesztu w nastepny weekend.
Ja dostalem tylko powiadomienie z wystawy terrierowej, ktora zaczyna sie w sobote od 14.30 ..., a na dwie CACIBowe nie dostalem potwierdzenia. Wiec dzwonilem w piatek do Budapesztu, oczywiscie w centarli MEOE slabo rozmawiaja po angielsku, ale udalo mi sie lamanym angielsko-niemieckim jezykiem dostac potwierdzenie ze tez jestem w katalogu na dwa CACIBy .. Oby tylko nie rozgorzaly polityczne spory wegierskie na ulicach bo inaczej... . A co do noclegow sa jeszcze w centrum Budapesztu 2-3 km od wystawy noclegi hotelowe ze sniadaniem w jedynce 115-130 euro za trzy noclegi. poszukajcie na www.bookings.com

Witam Limnolka.
Widze, ze wybierasz sie na ta wystawe, ktora ja mialam w planach.
Lecz plany sie zmienily i nie moge jechac:placz: .Moze w przyszlym roku.
Mam nadzieje ze na Swiatowce sie zobaczymy:razz: .

Posted

zpr napisał(a):
cZY KTOŚ SIE ORIENTUJE ILE KOSZTUJE BILET WSTĘPU DLA OSOBY BEZ PSA NA WYSTAWĘ? TAK OK. I CZY LEPIEJ MIEC FORINTY CZY EURO?

Powodzenia kochana bez sukcesów nie wracać!!!:loveu:;):cool3:

Posted

Wiadomości Akicie:

Wczoraj wystawa o Zw.Węgier na WĘGRZECH Budapeszt 21.10
[SIZE="5"]INOCHI-O KAKERU Halne Wzgórze Mł.Zw.WĘGIER, Best Junior
I'YOROKOBI NO IZUMI Halne Wzgorze Mł.Zw.WĘGIER
HOSEKI Halne Wzgórze CAC, BOS, CACIB, BOB, Zw.WĘGIER

Dzis wystawa Europy Środkowo Wschodniej w Budapeszcie 22.10
[SIZE="5"]INOCHI-O KAKERU Halne Wzgórze Mł.Zw.Europy Środkowo-Wschodniej
I'YOROKOBI NO IZUMI Halne Wzgorze Mł.Zw.Europy Środkowo-Wschodniej, Best Junior
HOSEKI Halne Wzgórze CAC, BOS, CACIB, v-ce Zw.Europy Środkowo-Wschodniej

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

polskie japończyki górą !!!!! :)))