Elitesse Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 karenina napisał(a):charciki włsokie i cirneco poprosze ;) , charciki to kis olas agarak chyba ( albo całe charty agarak) a cirneco moga byc w innych rasach albo primitive charty wszytkie sobota Milivoje Urosevoc SRG niedziela Maria Carmen Gil Polo E 5 pozostale rasy sobota Denis Kuzelj SLO :loveu: niedziela Harsanyi Peter H Quote
karenina Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Elitesse napisał(a):charty wszytkie sobota Milivoje Urosevoc SRG niedziela Maria Carmen Gil Polo E 5 pozostale rasy sobota Denis Kuzelj SLO :loveu: niedziela Harsanyi Peter H Dzięki wielkie :loveu: Ale obsada na kolana mnie nie rzuciła :shake: . A taką mam ochote na ta wystawe ...Będę myślec co z tym fantem zrobic. Quote
Zeliika Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Elitesse bardzo Cie prosze o rhodesian ridgeback (VI gr). Quote
Elitesse Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Zeliika']Elitesse bardzo Cie prosze o rhodesian ridgeback (VI gr). sobota Sigried Jarmer A niedziela Peter Beyersdorf D Quote
Elitesse Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 asiek napisał(a):Ja prosze o mastifa hiszpanskiego :) hmm a jak to jest po wegiersku ? :roll: Quote
Zeliika Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Elitesse napisał(a):sobota Sigried Jarmer A niedziela Peter Beyersdorf D Dzieki :) Nareszcie ciekawe nazwiska, nie powtarzajace sie stale na co drugiej miedzyn. wystawie :) Quote
PSYLLA Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Czy mogę prosić sędziów dla posokowców bawarskich (bajor hegyi vereb albo verebek-scenthound albo pozostałe) Quote
anikrawet Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 A czy ja moge porosic sedziego na PONY i szetlandy? Najchętniej wszystkich z grupy I :lol: Quote
dachenoceras Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Elitesse napisał(a):21.10 Hungarian Grand Prix 22.10 Middle - Est Europeac Cup Ja bym sie chciał zapytać tylko czym różnia się owe wystawy, czy to tylko różnica semantyczna czysto. Quote
Elitesse Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 dachenoceras napisał(a):Ja bym sie chciał zapytać tylko czym różnia się owe wystawy, czy to tylko różnica semantyczna czysto. obie sa CACIBowe a rpoznia sie tylko przyznawanym tytulem - w niedziele walczy sie o Zwyciestwo Europy Srodkowo - Wschodniej Quote
Elitesse Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 PSYLLA napisał(a):Czy mogę prosić sędziów dla posokowców bawarskich (bajor hegyi vereb albo verebek-scenthound albo pozostałe) jezeli to VEREBEK to ci sami sedziowie co rodezjany Quote
jo-jo Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Eli to jeszcze ja z ciekawości :) Dog niemiecki, Great Dane ;-) Quote
anikrawet Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 anikrawet napisał(a):A czy ja moge porosic sedziego na PONY i szetlandy? Najchętniej wszystkich z grupy I :lol: Czy moge prosic o te pony? Quote
Elitesse Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 anikrawet napisał(a):Czy moge prosic o te pony? podpadaja mi tu pod inne rasy sobota Ottakar Vondrous CZ niedziela wybacz ale jestem slepa albo sedziego nie ma podanego :shake: sheltie sobota piotr Sliwka niedziela Denis Kuzelj SLO Quote
jo-jo Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Ja powiem tak może ktoś zauważy :roll: Kto będzie sędziować: Dogi Niemieckie? Quote
anikrawet Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Dziekuje!!! Chodziaż sedzia z Czech to nie to o czym marzyłam :roll: Quote
Elitesse Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 jo-jo napisał(a):Eli to jeszcze ja z ciekawości :) Dog niemiecki, Great Dane ;-) sobota Stefan Sinko SLO niedziela chyba wpadaja do pozostalych ras u Ottakar Vondrous CZ Quote
jo-jo Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Elitesse napisał(a):sobota Stefan Sinko SLO niedziela chyba wpadaja do pozostalych ras u Ottakar Vondrous CZ Agnieszko dziekuje serdecznie :calus: Quote
Anna Rapp Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Elitesse napisał(a):21.10 Hungarian Grand Prix 22.10 Middle - Est Europeac Cup zgloszenia: I termin 26.08.2006 II termin 1.10.2006 oplaty I termin 40 eur za pierwszego i 35 za kolejne II termin 50 eur za pierwszego i 45 za kolejne sedziow nie jestem w sranie przepisac wszytkich wiec zcekam na konkretne rasy Witam serdecznie, Czy mogę prosić o podanie sędziego dla Hiszpanskich psów dowodnych? z góry dziękuję i pozdrawiam Quote
Elitesse Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Anna Rapp napisał(a):Witam serdecznie, Czy mogę prosić o podanie sędziego dla Hiszpanskich psów dowodnych? z góry dziękuję i pozdrawiam a ktora do grupa i jak sie nazywaja po wegiersku ? Quote
Pearl Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 a jest tam klasa baby?i czy moge prosic o obsade na beagle, sznaucery czarno srebrne, terriery tybetanskie i husky;) Troche tego sie uzbierało:lol: Quote
Elitesse Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Pearl napisał(a):a jest tam klasa baby?i czy moge prosic o obsade na beagle, sznaucery czarno srebrne, terriery tybetanskie i husky;) Troche tego sie uzbierało:lol: klasa baby kosztuje 13 eur husky - Kiss Ibolya H i Soos Attila H beagle - Stefan Stefik SK i Heliane Maissen-Jarisch A tybetanczyki - Sarakozy Gyula H i Libuse Ubrowa CZ Quote
Recommended Posts