Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

21.10 - Hungarian Grand Prix
22.10 - Middle East European Dog Show

husky
1 dzień - Kiss Ibolya (H)
2 dzień - Soos Attila (H)

nie wiem jak są gończe po węgiersku :(

Posted

Są dwa nazwiska przy 6 grupie Stefan Stefik (SK) ale on beagle i basety i jest jeszcze Sigried Jarmer (A) pewnie reszta - a w niedzielę Heliane Maissen-Jarisch (A) i Peter Beyersdorf.
Pierwszy termin kończy się 26.08.06.

Posted

kingula napisał(a):
A Eurospitz kiedy jest- w sobote czy niedziele? Mi takze link sie nie otwiera :shake: czy ktos mogłby sprawdzic sedziego dla samkow?

Kingula odezwał się ten fotograf ze Lwowa? :cool3:

Posted

[quote name='kingula']Tak, poprosiłam go o fotki samków, husky, pudlicy i jamnika z BOG- a dostałam swoje zdjecie :-o :oops:
To może podaj mu mojego maila husky_milian@wp.pl i poproś by mi wysłał Husky i fotki z BOG V!!! :loveu:

Posted

kingula napisał(a):
Oki, podam Twojego maila i sie jeszcze raz przypomne. ;)

Super!
a podeslij fotki, które od niego dostałas chętnie obejrzę! A masz coś z finałów? :p

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Gosik71']Z tego co wiem, to jeszcze nigdzie nie pojawiła się konkretna informacja o tej wystawie - też czekam:placz:
Gosia, wybierasz się tam w końcu?

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Jeżeli ktoś będzie miał problem z kwaterą w Budapeszcie, polecam zakwaterowanie w Dunakeszi jest to małe miasto przed samym Budapesztem zresztą wjazd do Budapesztu jest z tej strony najlepszy, a i ceny są napewno niższe.