rotek_ Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 Zgłosił się wspaniały domek w Warszawie...osoba niedawno straciła suczkę o tym samym imieniu. Mają ogromny dom, ludzie prozwierzęcy...z rozmowy jestem zachwycona nową panią Quote
Ingrid44 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 rotek_ napisał(a):Zgłosił się wspaniały domek w Warszawie...osoba niedawno straciła suczkę o tym samym imieniu. Mają ogromny dom, ludzie prozwierzęcy...z rozmowy jestem zachwycona nową panią O rany Julek ! ale sie ciesze :) :) :) Potrzebujesz kogos do wizyty w Warszawie, znam kilka fajnych cioteczek . Quote
rotek_ Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 będę pisać do osób z palucha, pani powiedziała że tam powinni coś o niej powiedzieć..jeśli nikt jej nie będzie pamiętał będę kombinować z wizytą Quote
Igiełka Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 to wspaniale sunia jest piekna i wyjątkowa Quote
rotek_ Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 sonia musi poczekać na sterylkę, wet musi ją przebadać bo ledwie skończyła cieczkę. Pani sama prosiła o wysterylizowanie suni. Wiem że LucynaCaffe jeździ w tamte rejony, ale nie wiem dokładnie kiedy będzie jechać...zaraz po świętach biorę małą na samochód i wiozę do weta na konsultację. czekam na odpowiedź od lucyny w sprawie transportu Quote
Ingrid44 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Trzymam kciki zeby wszystko dobrze poszlo i Sonia szybko znalazla sie w nowym domku :) Quote
_ogonek_ Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Rotek, napisz w tytule że potrzebny transport wrocław - wawa Quote
rotek_ Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 no właśnie jest osoba z miau, która 19 listopada jedzie do warszawy! mamy więc czas na sterylkę i ew kontrolę przedadopcyjną. ogonku, ze schronu cały czas zapominam wziąć dane tej pani i podesłać dziewczynom z palucha, po południu jeszcze tam skoczę i od razu piszę pw do morisowej Quote
rotek_ Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Sonia już prawie opanowała komendę " do mnie", tzn przychodzi i siada przede mną..ale musimy jeszcze poćwiczyć rozpraszanie czynnikami zewnętrznymi bo Sonia wącha wszystko dookoła zanim do mnie podejdzie. Przy odrobinie szkolenia to będzie superpies! Jest niesamowicie inteligentna Quote
Ingrid44 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 rotek_ napisał(a):no właśnie jest osoba z miau, która 19 listopada jedzie do warszawy! mamy więc czas na sterylkę i ew kontrolę przedadopcyjną. ogonku, ze schronu cały czas zapominam wziąć dane tej pani i podesłać dziewczynom z palucha, po południu jeszcze tam skoczę i od razu piszę pw do morisowej To znaczy ze 19 listopada Sonieczka jedzie Napewno ? Quote
_ogonek_ Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Ingrid, dostałam wiadomość, że to jednak nie jest takie pewne. Państwo mieli wcześniej średnią sunię Sonię, mieszańca boksera no i jest problem, gdyż pani wzięłaby ją z chęcią, ale pan ma jakieś wątpliwości. Tak więc na razie wszystko stoi pod znakiem zapytania. Quote
Ingrid44 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 _ogonek_ napisał(a):Ingrid, dostałam wiadomość, że to jednak nie jest takie pewne. Państwo mieli wcześniej średnią sunię Sonię, mieszańca boksera no i jest problem, gdyż pani wzięłaby ją z chęcią, ale pan ma jakieś wątpliwości. Tak więc na razie wszystko stoi pod znakiem zapytania. To niedobrze:shake: Zawsze problem z tymi chlopami :angryy::mad: Quote
rotek_ Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 jedzie..w końcu i pan się przekonał..w sumie już chcieli po nią przyjeżdżać, ale nasz wet nie podejmie się teraz sterylki dlatego wyjazd zostanie przesunięty. Ogłoszenia Soni można już zdejmować....po rekonwalescencji Sonia jedzie do stolicy!!!! Pan z fundacji który pomagał nam przy scenie do filmu ucieszył się z powodu wieści, że Sońka jedzie do DS...ona podbija serca wszystkich Quote
Ingrid44 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 bardzo sie ciesze:multi::multi::multi::multi: Quote
Ingrid44 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Nie wiem czy macie juz transport do Warszawy wiec dodam ze moj brat bedzie jechal samochodem z Wroclawia do Warszawy 22 listopada wczesnie rano. Na wszelki wypadek napisze tez to samo na watku Schroniska bo nie wwiem czy ktos tu zaglada . Quote
_ogonek_ Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Ingrid, widziałam, odpisałam. Dzięki :loveu: . Quote
Ingrid44 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Czy Sonieczka pojechala dzisiaj po nowe zycie ? Quote
_ogonek_ Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Sonia musi zaczekać do niedzieli. "Zawdzięcamy" to użytkowniczce forum miau i chyba dogo też. Zrezygnowała dzień przed transportem! Szkoda gadać :shake: Ale Soniek w niedzielę pojedzie, państwo sami po nią przyjadą :) Quote
Ingrid44 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Ciesze sie ze Panstwo po nia przyjada. Widac ze im zalezy na Sonieczce. Quote
_ogonek_ Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 No i Sonia już pewnie w Warszawie :) Trafiła fantastycznie. rotek zmieni tytuł, ale nie ma internetu w domu, a w schronisku idzie jak krew z nosa :angryy::angryy::angryy: Quote
Ingrid44 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 O rany jak sie ciesze:lol::loveu::lol::loveu::lol::loveu::lol::loveu: Quote
Recommended Posts