Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

"Jestem niepoprawną romantyczką...
pełną optymizmu i radości życia romantyczką...
poszukuję wiec uparcie domu, w którym mogłabym czuć się swobodnie jak u siebie...
w którym przede wszystkim mogłabym czuć się bezpiecznie.
Szukam domu z TYM MOIM JEDYNYM CZŁOWIEKIEM!

Sonia codziennie budzi się z nadzieją, że przyjdzie po nią ten jeden, jedyny człowiek. Codziennie zasypia z ogromnym smutkiem w oczach. Zawiedziona krzywdą jaką wyrządził jej człowiek.

Ona nie pasuje do realiów schroniska, jest delikatna, łagodna, dobrze wychowana...pies bez wad. Jedyne pytanie jakie się nasuwa to dlaczego została porzucona? Dlaczego ona?

Sonia jest suczką niesamowicie inteligentną, szybko się uczy, z łatwością wykonuje komendy, łagodna do psów, kotów, dzieci....to chodzące złoto!

ZA PRIORYTETOWĄ SPRAWĘ POSTAWIŁAM SOBIE ZNALEZIENIE DOMU DLA NIEJ. Mam nadzieję, że zazna jeszcze szczęścia w swojej psiej niedoli. poroszę dogmoaniacy o pomoc w ogłaszaniu i szukaniu domu

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ingrid, ta pomoc szczególnie się przyda..jutro znowu dzwonię do gminy bo mieli mi przysłać książeczkę zdrowia Sonii,

ostatnio odwiedziła nas jedna z dogomaniaczek ze swoim psem, strasznie spodobała mi się w jej wykonaniu komenda "hop" kiedy to pies skacze z ziemi wprost na ręce właściciela(wprowadzenie do freesbe) i co Sonia nauczyła się tego za 3 razem.....!!!!! ona ma w sobie ogromny potencjał i jesli trafi się odpowiedni właściciel wychowa sobię sonię tak, że będzie można pozazdrościć

Posted

dzisiaj ogonkowa widziała w wykonaniu Soni komendę HOP:D
chciałabym mieć więcej czasu i móc z nią pracować..bo to czysta przyjemność...niestety w schronisku jest przepełnienie

Posted

poprzychodziły mi potwierdzenia aktywacji ogłoszeń, sunia oficjalnie jest już na wszystkich portalach!
Wielkie dzięki ingrid...wierzę że moja mała sunia znajdzie wspaniały domek

Posted

nic...kompletnie nic.

Sonia stała się dzisiaj gwiazdą filmową. Wystąpiła w filmie DAAS,premiera dopiero na wiosnę. Podbiła serca całej ekpiy, ludzie z branży pytali się o nią, jeden pan nawet chciał ją zaadoptować. Każdy podchodził do niej, głaskał ją! Sonia zagrała jak prawdziwa profesjonalistka, poprowadziła całą watahę psów na wybrane miejsce, ślicznie słuchała się komend.

Ten pies ma w sobie ogromny potencjał, jeśli ktoś zaprowadziłby ją na fachowe szkolenie Sonia byłaby liderką na kursie.

Pewnie gdybym miała wybierać psa do adopcji byłaby to Sonieczka..bez wahania