wiosna Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 ja narazie nie podaje adresu schroniska - najpierw musze przekonac sie, co to za ludzie :mad: :lol: Quote
wiosna Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 a oto zdjecia Bjorka, co juz w nowym domu jest: Quote
Mido Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Bjork cuuudny psiak i szczesliwy dzieki wiosnie.Wiosna stala sie dla psiaczkow szczesliwa ciocia zima:lol: ;) A jak ma na imie ten przystojniak z postu 38?? Quote
wiosna Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 w poscie 38 jest Lupus - rowniez juz w nowym domu, i Bobik - psiak ze schroniska w Rzeszowie - TEZ W NOWYM DOMU !!! :multi: postaram sie jakos uporzadkowac pierwsza strone - zeby byly tam tylko aktualne psy. alle teraz mam urwanie glowy i nie wiem kiedy mi sie uda to zrobic.. Quote
Paulina87 Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Napisał do mnie chłopak, że w schronisku w malopolsce znajduje się malamut przyjazny i zadbany. Tylko tyle wiem. Quote
wiosna Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 a w malopolsce tyle schronisk... :roll: dasz rade sie czegos wiecej dowiedziec ? Quote
masienka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 A Wy znowu po ogonach sie petacie Paskudy:mad: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Psiak trafił do azylu w bardzo kiepskim stanie. Miał na sobie czarne szelki i obroże przeciwpchelną. Pies ma znak szczególny - prawe oko ma pół błękit pół ciemne. Posiada również tatuaż w lewym uchu. Właściciel jest w trakcie ustalania, ale jak to często bywa pies może pochodzić z pseudohodowli, w której mógł mieć zrobiony tatuaż i nigdzie nie zgłoszony. link do wątku gdzie szuka domu:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29005 Quote
wiosna Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 podajcie mi prosze numer tatuazu, jak sie uda, to dojdziemy do wlasciciela przez hodowce, jak nie to popytam znajomych z Zor i okolic, moze cos wiedza. jutro mnie nie bedzie, bede wiec dowiadywac sie pojutrze, jak wroce z Uciechowa. ( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28656 ) Quote
wiosna Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 ja to jakas gupia jestem, albo chociaz niewyspana :crazyeye: chcialam napisac poprzedniego posta w watku Zorskim, bylam pewna ze tak zrobilam. i teraz sie pogubilam co gdzie kiedy i do kogo.. ehh.. :roll: Quote
Mido Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Wiosna wiesz cos o suni z tego watku,dostalas o niej info??? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27862 Quote
jotka Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Ja wiem, że to graniczy z cudem, ale pisze, bo może... Dzisiaj moja znajoma przekazała mi telefonicznie, ze wczoraj widziała zabiedzonego czarno-białego husky koło sklepu na drodze z Drezdenka do Gorzowa wlkp. We wsi o nazwie jej nieznanej, ale z chrakterystycznym mostem, przy ktorym jest drogowskaz na Stare Kurowo. Niczego wiecej nie wiem, ale może ktoś bedzie tamtedy jechał, może zna kogos w tamtej okolicy - pies tam chyba jest od jakiegoś czasu. Quote
masienka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Znowu po ogonach...:shake: ale z Was zprzegowce:mad: Quote
modliszka84 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 wiosna, czy jest ktos dalej zainteresowany Redem z Pabianic?? obawiam się, że chłopak wylądował teraz na łańcuchu o ile dobrze widziałam w schronisku ostatnim razem... więc domek pilnie potrzebny, on juz tak długo siedzi...:shake: Quote
Seaside Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 W czerwcu tego roku w Lubomierzu odłowiono ok 3-letnią sukę rasy husky. http://jelenia.schronisko.net/adopcja1107-1.html Sunia jest w tej chwili w Schronisku dla małych zwierząt w Jeleniej Górze. Kontakt ze schroniskiem: Schronisko Dla Małych Zwierząt 58-500Jelenia Góra, ul.Spółdzielcza 33a +48 (75) 6420156 Wczoraj z narzeczonym znaleźliśmy ją na stronie schroniska. D. kocha te psy więc szybko zaadoptował ją wirtualnie - nazwał ją Auttaa D. mówi, że dla psa tej rasy wielkim nieszczęściem jest znależć się w klatce schroniska :(. Niestety nie mamy warunków aby przyjąć psiaka. Może któryś z pasjonatów lub hodowców chciałby i mógłby uratować psie serduszko. Na pewno odwdzięczy się ono ogromną miłością. Quote
masienka Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Tutaj jest rowniez husky do oddania. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30139 Quote
sztachi Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Nowego domu szuka pies husky o imieniu Lupi. Wysokość 60 cm, jasnobeżowy z białym piorunem na szyji, oczy jasnoniebieskie. Urodził sie 4 kwietnia 2005 w Rzeszowie. Nie posiada rodowodu. Do dnia dzisiejszego zdrowie mu dopisuje, nie chorował. Lupi to łagodny i pogodny pies. Nie widzieliśmy u niego objawów agresji wobec innych psów ani ludzi. Mimo młodego wieku nie zdarzyło mu się nigdy aby zdemolował mieszkanie, wył czy szczekał. Lubi kąpiele w otwartych zbiornikach wodnych, pogonie za dzikim ptactwem i małymi zwierzakami. Słucha komend i wykonuje je jak wszystkie szpice z odpowiednim opóźnieniem. Zdarzyło mu sie parę razy przeskoczyć ogrodzenie wysokości ok.1,4. Czy ten psiak ma domek? Gdzie on teraz przebywa? prosze o kontakt sztachi@o2.pl Też się urodziłam 4 kwietnia :D Quote
wiosna Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 Lupi ma domek. aktualna wersja na www.bezdomne.szpice.zahoryzontem.org - nie mam teraz kiedy wstawic tutaj wszystkiego - chyba, ze ktos moze skopiowac nasze zdjecia i opisy psow - bardzo bede wdzieczna, na stronie wszystko powinno byc aktualne.. Masienka - dziekuje za podnoszenie tematu caly czas ;) Quote
masienka Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Ja po prostu uwielbiam te bestyjki :) Jak tylko dam rade to przekopiuje co sie bedzie dalo ale teraz jestem w trakcie przeprowadzki i czasu malutko :( Quote
Recommended Posts